Kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum o yüzden eşyalarımı ve el emeği takılarımı satışa çıkardım uygulamalarda fiyatlarıda cok uygun tutuyorum ozellikle takılar 5-10 tl civarı üstüne indirim bile yapıyorum alıcam diyip almadıklarında çok hayal kırıklığına uğruyorum neden ürün satamıyorum elimden geldigince güzel cekmeye calisiyorum fotograflarinida.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğerki kıyafet ve ayakkabı satışı yapıyoranız platform çok önemli. Birde resmin kalitesi ürün hakkında yeterli bilgi. Hani alın diye yalvarma gibi olmamalı extra indirimlere gerek yok alan alacaktır her türlü. Takı kısmıda çok karlı değil başka alternatifler arayabilirsiniz. Hala yapılmamış ama çok değerli tutucak işler var.. Ya da tutan işlerden örnek alıp uyarlama yapabilirsiniz ama takı işi zor. Maliyeti kurtaramazsınız kar kısmını geçtim.. Elinizde geliyor el emeği başka değerli ürünler var.. Pandemi dönemi yapılabilecek olan ürünlerde var.. Harçlıktan çok ek gelir gibi kar getiricek ürünler.. Platform çok önemli ürünün kalitesi ve niteliği.. Sonra hangi kargo ile gidecek bunun yanında paketleme kısmı gibi.. Fikir almak isterseniz fikir veririm..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Özellikle dolaptan satış yaptığınızı düşünüyorum, üzerine kargo bindiği için insanlar rağbet göstermiyordur, sonuca gelirsek aynı bedele bujiteriden beklemeden görerek ürünü almayı tercih eder, sebebi bu olsa gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
reklam vermen gerekir. strateji belirlemen gerekir. e ticarette de hemen onlarxa esya satip kazanmak umidi tasimamak gerekir
12 Yorumla
Soran+1 yılReklam vericek bütcem yok , öyle bir profesyonellikte söz konusu değil nr yazık ki. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum harcligim ciksin diye..
fiyatını pahalı buluyo olabilirler hangi uygulamalrda satıyorsun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTam tersine çok uygun fiyatlı satıyorum :( hatta indirim yap denildiğinde yapıyorum zarar etsem bile.. dolapta satıyorum
+1 yıldolapta kullanici adin ne? bakmak isterim ☺
11 Yorumla
Soran+1 yılKullanıcı adım @linyalinya çok mutlu oldum , çok teşekkür ederim 🌸
herhangi bi ürünün resmini görebilirmiyiz?
13 Yorumla
Soran+1 yılXper seviyem düşük olduğu için buraya ekleyemiyorum ne yazık ki mesaj atarsanız ordan linkini yollayabilirim
Soran+1 yılİstek attim simdi 🌸
+1 yılNerde yaşıyosun sen?
06 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'da yaşıyorum neden sormuştunuz
- +1 yıl
Yardımcı olurum bende istanbuldayım
Soran+1 yılAnlayamadim nasil yardimci olucaginizi
- +1 yıl
Ulaş bana
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Takip et diyorum takip ey