Fiyat etiketi pek hoş bi durum değil, yani bazı kıyafetlerde sadece beden ve markanın yazdığı etiketler oluyor onlar hadi yeni ürün ve sevdiği bi markaysa göze batmaz kişi sevinir. Ancak fiyat etiketi çok başka bence ayıp yani bilmesine gerek yok
Evet kaba bir davranış olur zaten hediye paketlerden etiketini çıkartıyorlar, etiketle beraber hediye vermek büyük görgüsüzlük olur karşıdaki kişinin de hem yanlış anlamasına hemde üzülmesine neden olabilir bak şu parayla şu kadar fiyatla hediyeni aldım getirdim der gibi etiket ne yani saçma
bazen farkında olmayabiliyolar ya da akıllarına gelmiyo sanırım insanların sevgilim bi ara hediye vermişti bi baktım fiyat etiketi duruyo sdfjhsdkjfhsfd mal gibi kaldı-_- görgüsüzlük değil bence yani para veriyo ona bırakta göstersin nolcak
Evet, değişim kartı diye bi şey var sonuçta. Özellikle bin kere sorarım kasiyere etiketi çıkarttınız di mi diye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
aldığı yerde bile hediye dendiğinde fiyatı çıkarıp da paketliyorlar. bahsettiğin kişiyi tanımıyorum ama sen anlarsın bence unutmuş mu yoksa bilerek mi koymuş nasıl biri olduğundan bile anlarsın