Diğer Arkadasima hediye almistim ama fiyat etiketi icinde kalmis ayıp olmuş mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadasima hediye almistim ama fiyat etiketi icinde kalmis ayıp olmuş mudur? Güncellemeler+1 yıl Siz olsanız kırılir mıydınız? Arkadasima hediye almistim ama fiyat etiketi icinde kalmis ayıp olmuş mudur? Cevapla Hediye Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hemde nasıl 😃😃 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Allah belani versin ya dksms Yorumla Soran +1 yıl Niye dalga geciyon zaten uzluyom offff skdkd Yorumla Soran +1 yıl Kar kuresi almistim 85 tl ye Yorumla Soran +1 yıl Valla aglicam dalga gecme lutfen yaaaaaaaa Yorumla Soran +1 yıl :((((((((((((( Yorumla Soran +1 yıl Cok kafana takar miydin gercek dusuncenu soyle allahini seviyorsan lutfen yAaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya soruyu yanlış okumuşum kusura bakma gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hem senin versin allah belani nr beddua ediyon gerzkali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ever çok ayıp oldu ucuz hediye almış demiştir 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Yav bi ziktir git gerzkalii aw ergenusu fkddkdkdkfkf ben en azindan dusunmusum size hediye alacak kadar dusunen kimse yok aw Yorumla Soran +1 yıl Soruyu nasil yanlis okudun aw ne anladın he ne annnnladınnnnnnnnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ezik 85 tl lik hediye almasın zaten kimse o arkadaşın ne kaymistir varya Yorumla Soran +1 yıl Djsmdjskd kar kuresinin fiyati oydu ben napiyim aw okuzu malll dingiliiii djdkdkf Yorumla Soran +1 yıl Begendigim kar kuresinin kendisine bakmistim alirken fiyatina bakmadim hic aptllllll fjdkdkdd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl salk birde etiketi unutuyor kar küresi ne ya çocuğumi alıyon ergen Yorumla Soran +1 yıl Yav sus sırf catmak icin yorumu yaptin sen ne anlarsın be slkk şey dkdkdkdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ezik arkadaşın ne kaymistir sana birde ucuzluk pazarından almışsındır kesin fakir ezik sonra burdan ahkam kesiyor 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka varosss varossss konusuyon ya bi git isine 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😃 fakir varoş 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kardesim yazma daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende yazma ezik burada ego kasma sanal dünyada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hemde nasıl 😃😃
Allah belani versin ya dksms
Niye dalga geciyon zaten uzluyom offff skdkd
Kar kuresi almistim 85 tl ye
Valla aglicam dalga gecme lutfen yaaaaaaaa
:(((((((((((((
Cok kafana takar miydin gercek dusuncenu soyle allahini seviyorsan lutfen yAaa
ya soruyu yanlış okumuşum kusura bakma gerçekten
hem senin versin allah belani nr beddua ediyon gerzkali
ever çok ayıp oldu ucuz hediye almış demiştir 😃😃
Yav bi ziktir git gerzkalii aw ergenusu fkddkdkdkfkf ben en azindan dusunmusum size hediye alacak kadar dusunen kimse yok aw
Soruyu nasil yanlis okudun aw ne anladın he ne annnnladınnnnnnnnnn
ezik 85 tl lik hediye almasın zaten kimse o arkadaşın ne kaymistir varya
Djsmdjskd kar kuresinin fiyati oydu ben napiyim aw okuzu malll dingiliiii djdkdkf
Begendigim kar kuresinin kendisine bakmistim alirken fiyatina bakmadim hic aptllllll fjdkdkdd
salk birde etiketi unutuyor kar küresi ne ya çocuğumi alıyon ergen
Yav sus sırf catmak icin yorumu yaptin sen ne anlarsın be slkk şey dkdkdkdkd
ezik arkadaşın ne kaymistir sana birde ucuzluk pazarından almışsındır kesin fakir ezik sonra burdan ahkam kesiyor 😃😃
Ne alaka varosss varossss konusuyon ya bi git isine 😂😂
😃😃 fakir varoş 😃😃
Tamam kardesim yazma daha
sende yazma ezik burada ego kasma sanal dünyada