Klasikleşmiş hediyelerden çiçek her zaman iş yapar mı? Çiçek almak her zaman için kadınları mutlu eder mi? Erkekler, sevgilinize çiçek dışında başka ne tür hediyeler alıyorsunuz? Efsanelerden. 😃
Bence önemli olan alınan hediye değil hediyenin içtenliği. Her hangi bir kavga sonrası alınan çiçekten ziyade sebebi olmadan, bir anda verilen çiçek çok daha mutlu ediyor insanı.
Evet çünkü genellikle ne alındığından ziyade bizi düşünmüş olması hoşumuza gider. Çiçek de düşündüğünün ve bir şeyler yapmak için çabaladığını gösterir. Özellikle romantik karakterde biri ise çok sevinir, çok realist birine daha kalıcı hediyeler alınabilir.
Olabilir Bana çiçek alınmasını istemem kopartıp öldürmesinler, ne demek öldürüp bana getirmek Çok almak isterlerse saksıda alsınlar, çok iyi bakarım.. severim, sularım, konuşurum ölmesin yazık
Bence kişinin düşünmesi önemli daha çok. İnsan sevmediği birisine çiçek göndermez zaten. Bana birisinin değer verdiğini hissetirmesi önemli olduğu için hediyenin ayrıntılarını pek umursamıyorum galiba 😅