Erkeğe de alınır tabi de ancak başka bir erkek tarafından yoksa anlamsız olur. Kadınlar erkeklerden daha iyi kok alır ve daha renkleri daha iyi ayırt eder ayrıca çiçekler gibi narin ve kırılganlardır. Erkekler ise mhhh... ben olsam her tarafı tüylerle kaplı, çükü ile düşünen bir yaratığa çiçek almazdım (saat al parfüm al felekten bir gece yaşat ne çiçeeeee )
Ben erkek olarak çiçekte anlam bulmuyorum ve bulmak zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Niye erkeklerden kadınlar gibi düşünmesini bekliyorsunuz? Sizin hoşlandığınız alanlar farklı bizimki farklı. Bizi kendinize benzetmek yerine farklılıklarımızı kabul edin de hediye alacakken buna göre hediye alın... İyice saçmalıyorsunuz bu sorularla.
Bence şu an boş yere alınganlık yapıyorsunuz. Çiçekte kimse anlam aramıyor zaten, kimse kimseyide benzetmeye çalışmıyor. Hediye almak suç mu oldu? Örneğin hastaneye giderken çiçek alınır bu yanlış mı? Üzgünüm ama alınganlık yapıyorsunuz.
Ben erkek adam çiçek sevmez demedim. Erkeklikle bağdaştırmadım. Kişisel olarak sevmiyorum diyorum. Zorla çiçek alıp kabul mu ettireceksin benim gibi insanlara?
Zorla sana alıyım mı diyorum ben? Ama erkekler adına konuşma sende. Çiçek sev demiyorum ama hediye nezaketen verilen birşey insanlar alınca kafasına mı vurucaksın? Bende çiçek alınmasını doğru bulmuyorum bunu belirtebilirsin.
@northen928 Çiçek seven erkeğe gitsinler çiçek alsınlar. Ben anlam bulmuyorum. Hasta değilken doğum günümde falan birisi çiçek hediye etse çok da sevinmem...
Erkeklikle bağdaştırma diyip "Sizin hoşlandığınız alanlar farklı bizimki farklı." bu cümleyi kuruyorsun oda yetemezmiş gibi "Bizi kendinize benzetmek yerine farklılıklarımızı kabul edin de hediye alacakken buna göre hediye alın..." bu cüümleyi kuruyorsun aynen alakasız demi...
Bu arada yedi kişiye yorum yapmışım. Normalde herkese böyle yazmam ama bunda yazasım geldi, sebebini bilmem. Bence herkese yorum yazmış olmam senin cevap vermeni gerektirmezdi.
Bazı kadınların sevmediğine de şahit oldum. Bir keresinde "bunu alacağına bir tutam maydaniz alsaydın keşke, limon sıkıp yer, ödem atardım" diyen sevgilim de oldu 😂
Bence çiçek kimseye alınmamalı o da bir canlıdır ama sırf başka bir canlı sevinecek diye onu dalından koparıp canından ediyoruz ve maalesef ne trajiktir ki bunun adına da romantizm diyoruz. Çiçek almak istiyorsanız saksıda çiçek alın, emek verin, su verin inanın onun her gün büyümesi, zamanla çiçek açması vs sizi çok daha mutlu edecektir veya adınıza bir fidan bağışlayın geleceğinize nefes olsun. İsminizde bir ağaçta kim bilir kaç yıl, yüzyıllarca yaşayacaktır.
Herkese alırsın bence. Hasta ziyaretine gidersin çiçek alırsın. Biri is yeri acar çiçek yollarsın. Biri evlenir çiçek yollarsın. Biri ise başlar çiçek yollarsın. Bence cinsiyeti yok çiçeğin
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Çicek sadece kadına ait bir hediye değildir? Hasta ziyaretin de kabir ziyaretin de bir arkadaş ziyaretin de öğretmenler gününde düğün ziyaretin de çelenk olarakta çiçek taktim edilir
Cicek almak mi asagilanmak? Erkegi asagilamak nerede? Erkekler hoduktur diyen ben degilim. Hediye alayim mi sana? Bir demet papatya yaninda Tdk sozluk? Ya sabir.
Hocam fikirlerini mi sordum ben sana? Ne diye muhatap olursun ki benimle? Keza diger kullanicilar icin de gecerli bu. Bir ortama girip bossunuz, rezaletsiniz demek hangi amaca hizmet eder? Bu davranisin mantigi nedir? Nereye varir ki bunun sonu? Eline ne gecer?
@Emirbey33 İlla bir anlam aramak gerekmez içinden gelir alırsın mesela senin çok sevdiğin bir çiçek vardır eşin ya da annen ya da baban senin sevdiğini bilerek sana çiçek alsa bu hoşuna gitmez mi
@northen928 Başkaları adına konuştuğum yorum bu değil bir bayan üyeye yaptığım yorum. Haydi orada ben hatalıydım tamam. Nihayetine bakarsak çiçek sevmiyorum ve bir anlam da bulmuyorum kısaca bana hediye edilmesin, gerek yok...
Kadinlar cickten ne anlar ancak pahali hediyeler ister degeri yuksek.. genel demiyim ama bi cogu oyle bi cocegin veya bi gulun manevi degeride yuksektir ama bazilari pek oyle gormuyor nedense.