Sayılır
Sayılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, genellikle kadınlara alınan çiçekler hediye olarak kabul edilir. Çiçekler, romantik ilişkilerde veya diğer özel durumlarda sıklıkla kullanılan popüler bir hediyedir. Birçok kadın, çiçekleri romantik veya düşünceli bir jest olarak değerlendirir ve onları sevginin, ilginin veya takdirin bir ifadesi olarak algılar. Çiçekler, duygusal bir anlam taşıyabilir ve güzellikleriyle insanları mutlu edebilir. Hediye veren kişi, çiçekleri seçerken alıcıya olan düşünceli yaklaşımını ifade etmiş olur. Çiçekler, romantik ilişkilerde bir jest olarak da kullanılabilir ve özel bir günü veya romantik bir anı kutlamak için tercih edilebilir. herkesin hediye tercihleri farklıdır ve her kadın çiçeklere aynı şekilde tepki vermez. Kimileri için çiçeklerin anlamı büyük olabilirken, bazıları için diğer tür hediyeler daha önemli olabilir. Dolayısıyla, hediye seçimi her zaman kişinin tercihlerine ve ilişkinin dinamiklerine göre yapılmalıdır.
Çiçek bir değer , sevgi göstergesidir. sevgi de bir kadına verilen en büyük hediyedir.
Aynen öyle katılıyorum size. Bence küçük bir çocuk bile kadınları mutlu etmeye yeterde artar bile. Yani bu sana ne kadar değer verdiğini gösterir aslında. Öyle büyük hediye almasına gerek yok diye düşünüyorum.
Şöyle sayılır mesela birisi çiçek alıp sonra işte ben sana hediye aldım daha ne yapayım derse işte o hediyeden sayılmaz ama eğer size çiçek de alıyorsa hediye farklı bir şeyde alıyorsa o her türlü hediyedir sadece bir çiçek alıyorsa hediye değil
Cevap
22Cevap
İlk zamanlar hediye sayılır da sürekli çiçek almak saulmaz yani siradanlasir
Sayılır tabi ki.
Maneviyatı büyük bir hediye çünkü
Aynen bencede sayılır. Bence maneviyatı yüksek hediyeler her zaman daha değerli. Yani bazısı çiçeği hediyeden bile saymıyor. Bence düşünülmüş ve anlamı olan her şey hediyeler yerine geçer.
Neden sayilmasin içten gelerek alınan her şey hediyedir
Aynen öyle bende katılıyorum. İçten alınan her şey hediyedir benim için. Yani illa büyük bir şey almasına falan gerek yok öyle. İçten alınan ve düşünülmüş her hediye bence insanı mutlu etmeye yeter.
Bence alınan ya da verilen şeyin önemi yoktur. Önemli olan düşünülmesi.
Aynen benim içinde önemli olan o. Düşünmesi bile yeter aslında insanı mutlu etmeye. Yani gerek yok illa pahalı gösterişli hediyeler almaya falan. Düşünmek bile bence yeter insanı mutlu etmeye.
Asla sayılmaz çiçeğe çiçek verince hediye olma ihtimali sıfır hele hele sadece özel günlerde hatırlanıp alınıyorsa aman kalsın
Ben çiçeği hediye olarak görmüyorum maalesef. Özellikle topraktan bağı koparılmış canlı çiçekler. Çiçek dahi olsa katil olmamalıyız.
Hoş bir güzellik yapmak olur. Hediye olayı bambaşka bir şey. Bir çok kritere göre değişir
Eve alınan blender mı hediye sayılıyor anlamadım ki
Almayı düşünemeyen erkekler de varken hediye
Sonuçta babasının hayrına vermiyor😂 Hediye olduğunu düşünüyorum😊
Açıkçası evet hediyeden sayılır ama kadınlar maddi şeyleri daha çok sever
gayet tabii sayılır, alınacak diye bir zorunluluk yok
Tabiki en özeli hemde
Aynen bencede. En pahalı hediyeden bile bence çok daha değerli. Yani illa gösterişli ve pahalı hediyelere gerek yok bence küçük ve manevi değeri olan bir hediye bile mutlu etmeye yeterde artar.
Bence çiçek de bir hediyedir. Ancak sürekli aynı hediyeyi almak her gün makarna yemek gibi bir şey. Bir yerden sonra sıkar.
alınmış ince düşünülmüş her şey hediye sayılır
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim sizinle. Yani en azından İçten gelen bir hediye yani düşünülmüş ve anlamlı bir hediye diye düşünüyorum ben. En azından değer verdiğini ve önemsediğini gösteren bir hediye.
Çiçek kebabın yanındaki meze gibidir. Meze olmadan kebabı yiyebilirsiniz ama kebap olmadan mezenin anlamı olmaz :D
Neden sayılmasın?
Bence sayılmaz. Yetersiz.
E elbetteki onunla salata yapmicaksa hediyedir
Sayılır ne? Hediye işte.
Hayur jesttir o sadece.
Sayılmaz bence
Yani buda sizin düşünceniz tabi. Ben şahsen çok anlamlı ve düşünülmüş bir hediye beni şahsen bir kadın olarak çok daha mutlu eder. Yani zaten manevi değeri yüksek olan hediyelerden hoşlanan biriyim.
iki günde çürüyen şeyleri hediyeden saymıyorum
Yani ama sonuçta düşünülmüş bir hediye bence. Yani iki gün sonra çürüse bile bence manevi değeri yüksek olan bir hediye. En azından benim için öyle olur. Çok hoşuma gider bana çiçek alınması.
bazen sayılır 🙄
Sayılır ona da para verin sonuçta
sayılmaz çürüyor bi süre sonra
Sayılır
hediye tabii
Neden sayılmasın ki
Sayilir
Sayılır tabi
Sayılır bence
Neden sayılmasın ki?
evet
Sayılır tabii ki.
Evet
Sayılmaz
Yani küçük şeylerden hoşlanan biri ise bu kişi bence çok hoşuna gidebilir diye düşünüyorum. Öyle yüksek hediyelerden hoşlanan kadın kadar hoşlanmayan kadın da var bence hoşuna gidebilir böyle bir hediye.
Tabiki hediyedir
Aynen bencede hediyedir. Sonuçta karşındaki insanı düşünüp onun mutlu olması için elinden geleni yapıyorsun. Manevi değeri yüksek şeyler her zaman beni çok fazla mutlu etmiştir bayılırım ben
Bence sayılır
Aynen bencede sayılır. Yani en azından düşünülmüş ve anlamı olan bir hediye. Yani illa hediye sayılması için çok mu pahalı şeyler alınmalı. Bazıları çiçeği hediyeden bile saymıyor ya.
Sayılır
sayılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?