Birine alınan her şey hediyedir. Çiçekler de buna dahil. Çoğu insan çiçek almayı hediye olarak görmez ama bence yanlış düşünüyorlar. Mesela öğretmenler gününde, sevgililer gününde sadece çiçek alan insanlar var. Bence bunlar da gayet güzel hediyeler. Hele ki o çiçek gülse bundan güzel hediye olamaz. :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı.
Selam, Çiçeklerin bir dili ve lisanı vardır, anlamı vardır çiçek dilinde. Çiçek hediye verilirken bu lisana çok dikkat etmek gerekir. Bir erkekten hediye olarak herhangi bir çiçek alırsam, bu çiçeğin o erkekten bana gönderilen önemli bir mesaj ve kıymetli bir mektup olduğunu düşünürüm. Çok mutlu olmam ve heyecan duymam ise tek bir şeye bağlıdır, o çiçeği sevdiğim erkekten almış olmalıyım... O zaman benim için çok kıymetli bir hediye olur o çiçek... Teşekkürler...🍀🦄❤️
Bana göre çok hoş ve zarif bir hediyedir. Bir çok insana sıradan ve basit gelmesine rağmen ben gülün çok güzel bir hediye olabileceğini düşünüyorum. Tabi ki karşında ki insanın tavrına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.
Gülleri annene alacaksan kağıda yaz içinden gelen güzel sözleri. Sonra bak kağıda bu kadar yazdım iyimi yoksa biraz dahanı yazıyım diye. Sonra da gülle yaz yeniden. Bir tavsiye sadece benim ki.