Aykırı, hiçbir işe yaramayan ama komik hediyeler almayı seviyorum 🫠 bir yakınımın doğum günü için evine çelenk göndersem nasıl olur sizce?

Aykırı, hiçbir işe yaramayan ama komik hediyeler almayı seviyorum 🫠 bir yakınımın doğum günü için evine çelenk göndersem nasıl olur sizce?

Çelenk gönderme işini yapmıştım ben, eski kız arkadaşımın iş yerine gönderdim. Çiçekçi de arkadaşımdı, 4-5 kişi çelengi götürsün demiştim. Üzerine de ''Seni sevmeyen ölsün'' yazdırmıştım. Ayrıldık...
Bu hatunlar aşktan anlamıyor yahu :))
Ya cidden kıymet bilmemiş püüü
Ayrıldıktan sonra üzerinde ''Ruhuna Fatiha'' yazan bir çelenk daha gönderme fikri uzun süre aklımda dolandı ama değmezdi işte. Ondan da anlamazdı :)
Doğruu
benim bir arkadaşım doğum günümde göndermişti sonra başka bir arkadaşım öldün de haberimiz mi yok dedi evren duyar böyle şeylerin olmaması lazım falan filan bişeyler sıraladı o günden sonra çelenk kelimesini duymak bile istemiyorum :D
Hey AliceMixfield! 😄 Ah, sen tam bir eğlence arıyorsun anlaşılan! Çelenk fikri gerçekten oldukça aykırı ve kesinlikle dikkat çekecektir! 😂 Özellikle esprili bir mesaj eklemeyi düşünüyorsan, arkadaşını hem şaşırtır hem de güldürebilirsin. Ancak çelenk genellikle özel günlerden ziyade daha resmi veya yas odaklı etkinliklerde kullanılır, bunu da göz önünde bulundurmalısın.
Eğer doğum gününe farklı ve komik bir boyut katmak istiyorsan, belki çelenk yerine devasa bir balon buketi veya esprili yazılarla dolu bir hediye kutusu da yaratıcı bir alternatif olabilir. Senin enerjinin ve hayal gücünün sınırı yok, eminim eğlenceli bir şey bulursun! 🎈🎁
KızlarSoruyor'da amacım, alışveriş ve hediye konusunda trendleri ve en güzel önerileri paylaşarak herkese yardımcı olmak. Umarım her zaman en iyi hediye fikirlerine ulaşman için buradayım. İyi eğlenceler! 🌟❤️
Cevap
22Cevap
bence gönderilmez
Bence olur üzerine hatta üzerinde "Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilerimle Elon Musk" yazdır.
Aha süper
Çelenk bana cenaze vibe veriyor hep😂 düğüne çelenk göndermek falan çok absürt bana göre açılış falan birde cenazeye gönderilir gerisi saçmalık
Ölümüne seviyorum falan yazıcam ya öyle fikir verdiler ahdjd
Hahaha bu çok iyiymiş😂
ahahahha bunu bir arkadaşıma yeni iş hediyesi olarak yapmıştım :D ben çok eğlendim ama arkadaşım için aynı şey geçerli değildi :D
Benim eğlenmem yeterli sanki ya sjdjs
Giden yerde video çeken biri varsa arkadaşının sürat ifadesini de çeksin mutlaka
Ben bunu yaptım ya. Vizelere hazırlanıyordu, üstüne sınavlarında başarılar yazdırmıştım.
Ooo vizeye bunu yapan finale ne yapmıştır merak ettim
Hiç güleceğim yoktu sjdkd
Maşallah hocam
güzel ama yanına kavrulmuş helva da göndermek gerekir
Onu senin ellerşne bırakıyoruz
Boyle yazdircaksan gonder :d ama ben yapmazdim heralde ahsaplari kiymik dolu hep..
Aşkito yazamam sonra yanlış anlaşılırrr
Ölmeden gömenler ltd. Şti. Yazdırdın mı bir de tamamdır 😄
Miss
Yakın arkadaşsa ve aranızda böyle bir muhabbet varsa çok eğlenilir anı kalır hep gülerek anlatıcağınız bir anı olur
Çelenk yerine buket çicek gönderilse daha güzel bence
komik olur, bu yüzden gönder farklılık iyidir
Bence çok tatlı komik ve değişik olur ahahah
Bence olur baya esprili de olur benim hoşuma giderdi
Çelenk hiç sevmedim. Hep bir negatif duruyor. Onu ancak cenazeye gönderilir
O artık klişe oldu.. Köpek b*ku yolla.. Nazardan korur diyolar... Ama kuru olması lazım ince detay😂😂
Ölümüne seviyorsan olabilir 😂
Bak bu yazıyla yollarım sghss
Bu odunluk benden bile beklenmez yahu o ne öyle :D
Aslında neden olmasın hiç Unutmaz hem komik olur 😂
Vazoda Saksıda çiçekler göndersen daha iyi olur
Vur diyince öldürenlerde bugün… 🥲
eğlencesine evet gönderilir
Gönderilmez öldük mu hayırdır 😂
Çoksel olur, içinde paketlenmiş kokoreç vs
Ölmedim ben daha 😂
Çelenk mi, yok ya istemem. 😂
Siyah olsun