İnsan istedikten sonra yapamayacağı bir şey yok hem ne kaybedersin ki? Hobini paraya çevirme fikri bile bu işe atılmak için yeterince iyi bir sebep... Neticede bir yeteneğin ve bir hobin var bunu neden paraya çevirme imkanın varken yapmayasın? Bu nedenle girişimci ruhunu kaybetmeden gayet başarılı olabilirsin ama bilmeni isterim ki hediyelik satışlarında sabırlı olmalısın neticede ilk gün 1000 sipariş beklemek çok ütopya olur. Belki de ilk siparişin 1 ay sonra gelecek belki de 4 ay sonra... O yüzden asla pes etmeden çeşit çeşit, renk fenk yapıp paylaşabilirsin
Tesekkur ederim🤗 ben ilk gunden iki tane satis yapsam o bile beni cok mutlu eder zaten gozum yukseklerde degil oyle tek tuk satabilsem cok guzel olur severek ugrasirim onada eminim💞✨
İlk başta gliserin/sodyum hidrooksit dengesini ayarlamak zor olsa da zamanla öğreniyorsun. Zeytinyağından yaparsan çok dikkat etmen lazım sürelere. Yoksa ele bulaştımmı çıkmayan bir sabun yaparsın😂 Hayvansal yağlardan daha güzel sabun oluyor. Ama maliyeti fazla onun işte.
Bir de esansın ya da parfümün eşit dağımasına özen göstermelisin. Son olarak iyi sıkışmazsa çatlıyor sabunlar. Ona da dikkat et bence.
Olabilir tabiki güzel fikir. Önce biraz meşakatli gelicek ama alışıp para kazandıkça tatlı gelicek. Biraz emek biraz sabır 👍👍
Sjkajskam ucuza satma belki oradan gelecek para işine yarar bir ara bende yaptım böyle şeyler kazandığım parayı sokak köpeklerine mama alıyordum yaklaşık 6 yıl önce falan sjkajss
Çok güzel olur şimdi böyle şeyler daha çok ilgi görüyor bir sayfa açıp takipçi etkinliklerine katılarak sayfanı büyütüp satışa başlayabilirsin keşfete düşme oranında yükselir bu sayede 🌻 şimdiden bol şans 🍓
instagramdaki müşteri profili ve düşük kazanç canınızı sıkabilir. ayrıca paket, kargo gibi şeylerle de uğraşmanız gerekecek ve emin olun Türk müşteri profili uğraşılacak müşteri profili değil. ayrıca yapabilecek miyim diye düşünmeyin. Tabii ki yaparsınız doğru pazarlamayı ve kelime çalışmasını yaptıktan sonra.
rica ederim ne demek. yaptığınız işler de el emeği ve gayet güzel, özellikleri olan işler. umarım istediğiniz gibi yürür işleriniz. bir yerden sonra ilerletmeyi düşünürseniz yurtdışı satış daha mantıklı olacaktr. kolay gelsin.