Tesekkur ederim🤗 ben ilk gunden iki tane satis yapsam o bile beni cok mutlu eder zaten gozum yukseklerde degil oyle tek tuk satabilsem cok guzel olur severek ugrasirim onada eminim💞✨
Girişimcilere destek alırız bir iki tane ne olacak :) mutlu olmanı sağlayacaksa :)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hazir sabunlar alip sekil kaplarina dagitip kokusunu rengini kendim ayarlasam olmazmi?
Öyle de olur tabi. Ama küçük bir imalathane kurup kendiniz yaparsanız daha çok karlı olur.
Sjkajskam ucuza satma belki oradan gelecek para işine yarar bir ara bende yaptım böyle şeyler kazandığım parayı sokak köpeklerine mama alıyordum yaklaşık 6 yıl önce falan sjkajss
Dostum benim kimya öğretmenim sabun yapıp satiyor istersen öğrenip sana aktarırım nasıl olduğunu bu işin
Once boyle baslamak daha mantikli olmazmi, ayrica daha denicem bakalim yapabilcekmiyim
instagramdaki müşteri profili ve düşük kazanç canınızı sıkabilir. ayrıca paket, kargo gibi şeylerle de uğraşmanız gerekecek ve emin olun Türk müşteri profili uğraşılacak müşteri profili değil. ayrıca yapabilecek miyim diye düşünmeyin. Tabii ki yaparsınız doğru pazarlamayı ve kelime çalışmasını yaptıktan sonra.
Haklisin ama ben yinede boyle baslamayi dusunuyorum ek is olarak bununla ugrasirim diye, tesekkurler guzel yorumunuz icinnn💕💕💕
rica ederim ne demek. yaptığınız işler de el emeği ve gayet güzel, özellikleri olan işler. umarım istediğiniz gibi yürür işleriniz. bir yerden sonra ilerletmeyi düşünürseniz yurtdışı satış daha mantıklı olacaktr. kolay gelsin.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş