Otomobilinin hangisi olurdu nedeni nedir ve hangisi daha konforlu sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılPassatların 1.6 FSI olanları kesinlikle alınmamalı zaten üretimi durdurulmuş bir motor ayrıca fiyatlara dikkat edersen FSI'nin tutulmadığını para etmediğini görürsün hem gitmiyor hem çok yakıyor hem LPGye tam uyumlu değil passat olacaksa TSI olmalı ya da 2.0 TDI insignia çok iyi bir araba görüntü olarak da bir adım önde cosmo donanım paketi ve 1.6 Turbo 180 Bg olan baya iyi alınabilecek bir araba ama BMW bunlara göre daha prestijli bir otomobil fakat 1.6 olan yani 3.16 115 bg güce sahip çok hırçın kullanamassın fakat LPGye uyumludur ama 320 dersen hiç durma BMW al derim
15 Yorumla- +1 yıl
yalnız bu arabalara dikkat et alırken motoruna iyi baktır çünkü bunlar parçaları çok pahalı olan arabalar mümkünse kilometresi çok yüksek olmasın ama A6 çok rijit bir araba inanılmaz oturaklı tok bir araba biraz da kalantor işi sanki ama arabanın bir ağırlığı var ama BMW'de arkadan itişli kullanımı zevkli bir araba :)
- +1 yıl
Cabriolet varsa o zaman A6 al ikiside farklı kulvarların arabası
En İyi Cevaplar
3ü de harika araçlar, insignia kasası ağır 1.6 alacaksam insignayı elerdim, passat ve bmw gerçekten çok güzel seçimler bence bu 2 seçenekten hangisini seçersen seç pişman olmazsın, aracı hırçın kullanacaksan bmw, sürüş keyfi yaşamak istiyorsan passat
05 Yorumla
+1 yılYa ben şu an markayı konforu geçtim modeller sencede eski değilmi 2012-2014 arası tercih etsen :D
119 Yorumla- +1 yıl
Yine 2014 al ama spor olmasın? :D
- +1 yıl
Audiler iyi aslinda onlara bak bir
- +1 yıl
A6 baya iyi ya bende bir ara a3 u arastiriyodum :D a8 e baktin mi o da cok cok iyi super hatta :D
- +1 yıl
Evet ya o baya aşıyo ama alıcaksan 2013 model al ya gerçi a6 2013 te aşar a3 2013 al ben a3 e baya sarmıştım bir ara dedim ya :D eski model almaktansa yani daha iyi bence a3 2013
- +1 yıl
Olucaktı uzun ısrarlarıma rağmen olamadı :Dd
- +1 yıl
Kullandığımız arabayı iki üç gün önce çarptık ve pert oldu ondan şimdi araba bakıyoruz :D
- +1 yıl
Tamamiyle gösteriş havası veriyo bence mesela sen gösterişli ama kapalı bir araba alırsın öyle bir hava amacı katmaz ama arabada kendi havasını atar yani :)
- +1 yıl
Yani bana göre öyle. belkide daha önce gördüklerimden dolayı soğudum gördüklerimin hepsi burnu havada tiplerdi sanki ne yani üstü açık olunca noluyo bir audi parası yoktur Allah bilir çocuktaki havalara bak bide yine sinirlerim oynadı :Dd
- +1 yıl
Benimki az bulunan türden hava ötesinde seviyorum onu çok farklı hissettiriyor ha bence azparasi olup okumuş olmayan issiz güçsüz insanların binmesi zaten abes ama durumu iyi görgülü insanlar binmeli bence ve evet havali farklı araçlar bu arada ne yalan söyleyeyim bayanlar sanirim bu araçla gezince bana daha bir değişik bakiyorlar ama tabi benim oyleleriyle isim olmaz ama bu araçtan da Vazgeçmem, 2. aracim golf 7 çok iyi ama spor 2. aracimi konforlu bir araçla değiştirmek amacim sanirim 2006 Audi a6 2.0 TDI alacagim
- +1 yıl
Evet audi almayı düşünerek çok doğru bir karar verdin :))
+1 yılhepsi cok guzel ama bmw daha hos. bayan oldugum icin gorsellige bakiyorum tabi))
17 Yorumla- +1 yıl
hem adi var hem de cok sik cok spor. ama son model almak daha mantikli olur.2010
- +1 yıl
mukemmeliyetciyim. ara biriktitririm 2014 alirim gibi , biraz sabrederim sen de yle yap
- +1 yıl
Ben de istiyorum :(
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılBmw de ufak darbe karin agritabilir opel super performansli ama cok yakio lpg tercih edilmiyor passat iclerinde en iyisi ama ben olsam audi a6 dusunurdum olmadi a4 sen bilirsin audi almanlarin ust sinif araçları bmw spor mercedes classic audi karisimi kardes
15 Yorumla- +1 yıl
Hem performans ust duzey hem motor cok cok saglam vw bmw opel e nazaran 100 binde bmw opel vw baslar arizaya audi en az 300 bin de baslar bunlari degerlendir bir conta 500 tl en az bahsi gecen arabalarda derimki 2008 ustune bak a6 dada 2008 de bir motor seçeneği farkli da tam bilemiyorum
- +1 yıl
2003 bmw 3.18i binicisiyim. sadece conta 500 tl usta felan haric oda yan sanayi conta sanirim
ikisi d biri c segmenti araba,
bmw temiz ve saglamsa alinabilir, ancak yaklasik 10 yasinda bir araba bir ihtimal sizi uzebilir,
passat iyi bir alternatif,
insignia kaliteli ve yeni model,
hepsinin kendine has ozellikleri - avantajlari mevcut.15 YorumlaPerformans açısından insignia daha iyi ama yakıtı da azıcık fazla diğerlerine göre. En az yakanı passat. En karizma duranı bmw.
Benim tercihim opel olurdu.111 Yorumla- +1 yıl
www.arabalar.gen.tr/...sat-1-6-trendline-i904.html
www.arabalar.gen.tr/...ignia-1-6-edition-i114.html
www.arabalar.gen.tr/...16i-comfort-plus-i2633.html
Motor özellikleri olarak bu şekilde sanırım.
+1 yılkonfor olarak bmw ayrıca çok yakar benden demesi passat alma derim çünki oda yakaıyor baya burada hemde yakıt hemde konfor açısından insignia alman ii oalcaktır çünki aracta herşey mevcut ayrıca alacaksan full paket al.
16 Yorumla- +1 yıl
değişen boya durumu filan nasıl?
- +1 yıl
bence alma kalsın. piyasanın düşmesi bekle 11 aya kadar. fiyatlar büyük ihtimalle düşecek o zman alırsın kardeş benimde aklımda insignia ile civic var.
- +1 yıl
öenmli değil kardeş
abi benim tercihim her zaman bmw o araba bir başkaya onu tartışmam
16 Yorumla- +1 yıl
Vergi sıkıntı olmayacaksa 320 al derim dizel de olabilir
+1 yılbence bugatti veyron ama bide petrol ofisi almak gerekiyor :D
11 Yorumla
+1 yılDostum insignia dusunme. Opel çöp. Alacaksan bmw al derim.
19 Yorumla- +1 yıl
Arabam var audi a4 fakat opel çöp derken bir hyundai değil onu kastettim. Çok bir gideri yok. Almanların alt sınıf arabasi. bir vw ile bir bmw ile kapisamaz
- +1 yıl
2006 model
- +1 yıl
Dostum kmye fazla takilma derim audi mercedes vs markalarda fakat daha yuksek model a4 dusunebilirsin az kullanılmış.
Bunların arasından en iyisi passat. Comfort açısından performansıda iyi ve en önemlisi wv..:)
İnsigna da iyi araba full ise tabii.19 Yorumlainsigniayı al bence alman arabası sonucta pişman olmassın :)
16 Yorumla
+1 yılİnsignia çok iyi bi' ara ama ben karizmatik araba sevdiğimden "BMW 3.16" derim..
01 Yorumla
+1 yılKardes bmw cok pahali piyasaya gire wolkvagenn birde tsi olani var birisi uzunyol birisi sehir ici motoru onu arastir ama insigniannda kasasi ayri motoru ayri hos :)) bmwlerin km leridd cok yuksek insignia derim ama passatin motorunu bir arastir size hangisi uygun.
03 Yorumla- +1 yıl
Kardes km skne bak temizligine bak ona gore al derm bana sorsan direk wv derdim ama arabada onemli yasina gore ezilmia diyede wv alma ama wv 1 adim onde benim icin
Dizel olanı tercih et baba üçünde üzmez seni bu arada attın kızlara da havanı belki özelden götürürsün. Birisini :D
03 Yorumla
+1 yılDüşünmeden 2010 İnsignia tercih ederim.
18 Yorumla- +1 yıl
Çoğunlukla uzun yol kullanılacaksa güçlü motor, şehiriçi içinse düşük motor mantıklı olur. Bence tabi.
- +1 yıl
Şimdiden hayırlı olsun. İnşallah bigün bizede nasip olur, güle güle kullan.
- +1 yıl
Teyzemlerde astra vardi ben kucukken. Vites kolunun ustunde S vardı basinca deliriyodu araba ama benzin gostrrgesi bariz dusuyordu. Kuzenim babasina kizmisti. Mazotu bitirmek için çevre yolunda basmisti orda gormustum :)
+1 yılbana göre bmw kardeşim paran varsa bmw :)
13 Yorumla- +1 yıl
bmw ya bmw aşktır kardeşim
+1 yılinsignia bence
13 Yorumla- +1 yıl
evet hoşuma gidiyor içi de güzel
Insignia en akillica secim olur bence
10 Yorumla
+1 yılreis sorman hata BMW sasma ;)
10 Yorumlabmw 3,20 D bence
13 Yorumla
+1 yılpassat derim, bmw 1,6 tat vermez
01 Yorumlaİnsignia yi tercih ederim yeni nesil
10 YorumlaOpel iyidir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılopel 1,6 turbo ise olur
10 YorumlaOpel wir leben autos
10 YorumlaAudi a3
10 YorumlaBmw tabi ki
10 Yorumla2010 opel
10 Yorumlabmw adı yeter
10 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Opel insignia 1.6 2010 model mi BMW 3.16 2006 mi yoksa VW passat 2007 1.6 FSI mi tercih edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler