Fransız lüks moda evi Maison Margiela, pandemi döneminin en gözde gıdasına dönüşen ekmeği ayakkabı tasarımına dönüştürdü. Poşetlenmiş olarak satılan ekmek görünümlü terlikler 95 Euro (900 TL)Terliklerin içi beyaz bir ekmek dilimine benzerken, dışı altın kahverengi taze pişmiş bir somunu andırıyor.
Ekmeğe benzeyen bir terliğe sırf markası için 900 lira verip giyer misiniz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı.
Dalga mı geçiyorlar bence bu ürün şikayet edilmeli satışı yasaklanmalı piyasadan toplatılmalı satışa sunulmamalı.. Her şeye saygı varsa bizim için en önemli nimet olan ekmek böyle bir ürüne dönüştürülmemeli ekmeği ayak altına alma düşüncesi oluşturulmamalıydı..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Türkiyede ki AVM'lerde insanlar sırf markası için nelere avuç avuç para dökmüyor ki? Bir ayakkabı'ya bir kot pantolona bir çanta ya sırf markası için çok iyi bir fiyat veren bir kesim var bu ülke de Bu terlik de Türkiye'ye gelse sırf yabancı dünyaca ünlü marka diye alıcı bulurdu. Terliğin ekmeğe benzemesini sevmedim sadece Sanırım yabancılar nimetin nerede taşınması gerektiği bilmiyorlar?
Bu bildiğin dinimizi ayaklar altına almak başka bir şey değil. Yahudiler milletin moda diye akli melakeleriyle oynuyor. Bunu giyen net gerizekalıdır. İlk defa argo kullandım ama gerçekten artık sıktı, bu insanlar beyin yerine saman mı taşıyor ne yapıyor anlamıyorum.
Ekmek her kültürde emek ve bereketin sembolüdür bunu böyle çirkin bir şeye alet etmekte anca Fransızlara yaraşırdı. Eski kültürde ekmek pek çpk şeyi simgelerdi. Ayrıca bizim kültürümüzde de yeri belli ayakşsr altına almayız biz öper başımızın üstüne şapka yaparız.
Bazı insanların zihniyetleri o kadar pis ve kirlidir ki, diğer insanlar için kutsal sayılan nimetleri dahi '' ayağa serecek '' cüreti bulurlar ve o unutulmasın ki o cüreti de yine dalga geçilen milletler, halklar vermiştir. Ceddimiz görseydi edilen müsamahaları, değil düşman, kendimizden de çok kıyım yaşanırdı. Bilmem anlatabildim mi...
Çok saygısızca. Ekmeği yerde görsek kenara koyarız içimiz acır. Çok üzüldüm.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
giyebilirimde ekmek sekli olmamıs yakısmamıs baska bişey okey. ama 900 liradan elerim onuda. 900 ü şöyle veririm. hani 20 yıl kullanabilcem. kokmucak. yıkanabilir olcak. yıkanmasa bile temiz durcak hatta. yumusak olcak. yaz kıs memnun etcek. on numara 5 yıldız yani. ama öyle terlik yokki. bir yerden sonra terleetiyor cortluyo
bız düşen ekmeği yerden alıp 3kere öpüp yuksek yere koyan bır mılletken neden ekmeğe benzeyen bır terlık yapılmıs kım yapmıs hadı yaptı bız neden alıp giyelim🤨
Biz bir parça ekmek yere düştüğünde alıp öpen insanlarız yerde ekmek kırıntısı gördüğümüze süpüren insanlarız millet dalga geçer gibi terlik yapmış ben onların beyinlerini si₺eyim
Ne den sasırdınız ki kafir kafirdir herzaman, p... n sitelerine bakın sandwich ekmeğine neler yapıyorlar (izlemedim fragmanda gosterdi) iğrenc bişi şimdi bişi derdim kıyamet geliyor. Allah bunları yok etsin ya
Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı.
Avrupa zaten müslümanlığı hiç sevmeyen bir kıta biraz da kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum
Ama umrumda değil isterlerse gerçek ekmeği terlik yapsınlar çokta fifimde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu nasıl bir alçaklık? nasıl bir ahlaksızlık? Ekmekten daha mübarek birşey var mı? Hangi hakla nimeti ayaklar altına aldırıyorlar? Yazık gerçekten kıyametin kopması yakındır bu kafayla gidildikçe.
bedava verseler alma. giymem ve o firma kaptilmali böyle birsye izin verilmememli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bizde iyi değil böyle şeyler. Çünkü türkler genellikle nimetle böyle dalga geçmez. Olması gereken de bu saygılı düşünce değil mi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ekmek Allah ın nimetidir.. şimdi ben bu terligi alıp giyersem , ayağıma giydigimde Allah ın nimetine basmış olup günaha girer miyim.. bunu ramazan sohbetlerinde nihat hatipogluna sormak lazım.. bye