Kenya'da tamamen el işçiliği ile yapılıyormuş.
İki çifti 830 lira imiş

Kenya'da tamamen el işçiliği ile yapılıyormuş.
İki çifti 830 lira imiş
Ben vermezdim abla çünkü ben zaten terlik giymiyorum bir de bu şekilde terlik giyersem kötü olur. çok renkli gözüküyor. ama kadınlar giyebilir yani güzel görünüyor sana yakışır. ama bunun yerine bence o paraya ayakkabı alman daha iyi olabilir. ya da terlik daha rahat ise bunu da alabilirsin.
Almam zaten ablacım. :)
Kendin için sordun sandım özür dilerim :)
Parmak arası terlik ile hiç rahat edemiyorum.
Tatilde bile giymiyorum.
Sırf bu yüzden almazdım bu terlikleri
Birde ayakta çok çıplak bir görüntü yaratıyor.
Ayaktaki tüm kusurları gösteriyor
Bu terliği giyen kadının ayakları bakımlı ojeli ve ayak parmakları taraksız ve geniş olmaması gerekiyor
Büyük ve geniş ayaklarda güzel durmuyor. Bence
Ama genel manada terlikler güzel.
Parmak arası olmasaydı alırdım yani
Hayır vermem ben. Normalde tutumlu biriyim asla paramı çok harcamam pahalı şeylere. Yani bir terlik için bence çok fazla bir miktar. Yani bir özelliği falan hiç yok normal sıradan bir ayakkabı. O parayı hakedecek kadar bir güzelliği yok bence bu ayakkabının diye düşünüyorum ben. Normal sıradan bir ayakkabı birde çok pahalı..
Vermem.
Kenya'dan almaya kalksan 83 tl bile vermezsin. Bilirim o "tamamen elişçiliği ile yapılıyor" sömürüsünü yapanları. Belirledikleri çok yüksek fiyatları bu cümlenin arkasına sığınarak savunurken, 1'e 10 hatta 1'e 100 kazanmanın hesaplarıyla çok fahiş fiyatlardan alırlar.
Cevap
13Cevap
Vermem çünkü elimden geliyor aynısı evde yaparım hatta şimdi resmini çekeyim de yaza giyerim
hayatta vermem bırak 800₺ yi 8₺ al deseler gider sakız alırım bunları almam
Parmak arası çok rahatsız edici. Üstüne para verseler almam.
Güzel gözüküyor ama bir terlik için pahalı gibi, meraklısına denk gelirse veren çıkar.
Ayakkabıya vermiyorum o parayı terliğe imkanı yok vermem
Özelliği konum bilgilerimi girdikten sonra seni uçurması ise anca verilir.
Hayır vermem giyebilecegim bir sey değil
Viğamemmm..! Aslang vemem.🙂
El emeği pahalı olur olmalıda param olsa verirdim
bu ne be 😂1 tl vermem
Alınır lakın her yerde giyilmez :)
İcindekiler bakimsiz ise degmez
Vermem🤭🤭
güzel terlik
Ay berbat ya
Tabiki hayır
veririm
veririm