Yani hadi en lüks semtte boğaza karşı yiyorsun diyelim. Yine pahalı be..

Yani hadi en lüks semtte boğaza karşı yiyorsun diyelim. Yine pahalı be..

Anca şöyle olur, bir holding patronu kızıyla çıkıyorumdur ya da bir holding patronu ile yemekteyimdir girişimcilik projelerime yatırım alma ihtimalim vardır o zaman okey ama normalde gitmem gidende maldır zaten.
Afiyet olsun biraz pahali olmuş sanki 😂Ben evde yemeyi tercih ediyorum kendim de yapıyorum hem pratik hem daha doyurucu en azından gözüm değil karnım doyuyor 😂
Görsel bana ait değil instada gördüm. Doğrusunu yapıyprsun hem dısardakıler o kadar saglıklı degıl. Evde yaptığın içinde ne var ne sartlarda hazırlanıyor bılıyorsjn
Kesinlikle hayat pahalilastikca alternatif ev yemekleri seçenekleri de yol gösterici
Tek bir lahmacuna 780 lira mı 😅 Ben vermezdim kanka, vallahi kusura bakmasın o boğaz manzarası 🌊
Orası açıkça turistik kazık bölgesi gibi duruyor, suya bile 120 yazmışlar 🥲 Böyle yerlerde menüye oturmadan bakmak şart, fiyat şeffaf değilse ben direkt pas. Senin paran emeğin, böyle yere bir kere yakalanırsın, ikinciyi yeme 🙃
Cevap
9Cevap
Manzaraya para ödemek enayiliktir.
Şef kendi baldırından et keserek mi yapıyor lahmacunu neye göre belirlenmiş bu fiyat
Fiyatı görünce aslında bende sen gibi dusunup lokasyonu merak edip arastırdım biraz bu mekanın ıkı subesı varmıs biri bagcılarda ki varos semt sayılır diğeri sarıyerde... iki yerde de fiyat aynıymjs.
Satana değilde alanı tuhaf buluyprum ben. Sanırsın trüf mantarlı pizza yiyorsun. Bildiğin market kıymadan lahmacun.
Az biraz aklı olan herkes aynı şeyi düşünüyor, bu halka az bile.
Vermem veremem.. Allah'tan becerikliyimde evde yapmıyorum misa
Yapıyorum dıyecektınız sanırım..
Olur oyle seyler
100 liraya satan kâr ediyorken 700 TL'ye satan haftaya ev araba alır mk
Yuhhh beee
hayatta vermem...
Su 120 TL mi? 😲
Ona geliş fiyatı 5 tl bile değildir.
Servis ücreti dahildir ona 😄
Su 120 lira mı neyse 😂
Vermem. Doymam için 3 tane yemem lazım zaten.
Hayır vermem
Veren enayidir net
Kara para aklamak için mükemmel
Yok ya o kadar fakir zihniyetli değilim
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?