Yeme & İçme 2 pideye 110 lira verir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor bir tanesi 55 tl. kıymalı kaşarlı pidepide severler varsa... Güncellemeler+1 yıl Uzunlardan alıyorum ben. Çok mu pahalı bir yer seçmişim acaba Güncellemeler+1 yıl Uzunlar Kebap hakkında da yorum alabilrsem iyi olur. 2 pideye 110 lira verir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 316 cevap paylaştı. Vermem diyemiyorum çünkü artık fiyatlar böyle. Canımız çekince alıyoruz arada ne yapalım. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 tane keser beni fiyatları arttı karadeniz pidesinin evet. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl karadeniz pidesi ne oluyor Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Onun ismi karadeniz pidesi normalde Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vermem, onun yerine kıymamı kendim alır evde yaparım. Hem daha sağlıklı ve temiz olduğunu bilirim. 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl İki buçuk litre kolanın 20 lira olduğu yerde normal bence fiyatlar.. 0 0 Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Arada yiyoruz da 110 a bi kilo kaşar alıp evde bi ay yerim 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ahaha kaşar fiyatlarndna habern yok 😂😂😂 Yorumla XoxBurak +1 yıl Yoo var neden olmasın daha geçen ben aldım 80-100 arası Yorumla XoxBurak +1 yıl Yemek sepetinde herkese 20lira indirim var kank çok geldiyse onu kullan 😄 Yorumla Soran +1 yıl ulan 65 tlymiş 😂😂😂😂 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl O kadar zengin değilim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 65 tlymiş zaten yanlış yazmışım 😂😂😂 Yorumla bafiabi +1 yıl O bile lüks Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl veririm. artık bu seviyeler normal 0 6 Yorumla Soran +1 yıl demi ya. belki ilerde daha da artar Yorumla softpowerr +1 yıl artacak zaten. kavurma kaşar favorimdir Yorumla Soran +1 yıl 65miş yalnız yanlış yazmşım Yorumla softpowerr +1 yıl şimdiden zam geldi bile :D Yorumla Soran +1 yıl inanmyacaksnz ama siparişi verdiğim kadın arayıp dedi ki fiyat bilgisini yanlış girmişker 71 lira 😂😂😂😂 ama şöyle söyliim paranın hakkını da veriyor Yorumla softpowerr +1 yıl ohhh afiyet olsun. canlı enflasyonu yaşadık resmen :D Yorumla
Redman20 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Soguk ayranda var mıydı yanında 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ayran şişiryo ya Yorumla Redman20 +1 yıl Su ıc o zaman :) Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Beyinsizssem veririm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl beyinsizim herhalde ve yanlış yazmışm 55 değil 65miş 😂😂😂 Yorumla
Avukat1Hanım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Normal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 65miş yalnz yanloş yazmşm Yorumla
Radeon07 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 35 e kavurma kaşarlı alıyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl nerden alıyon ya 🙄 kavurmalısı 70 lira çünkü Yorumla Radeon07 +1 yıl Trendyol getirden buluyorum Yorumla Soran +1 yıl küçüktür belki bilemedm şimdi. ben direk restorandan aldm Yorumla Radeon07 +1 yıl Benim evin yanında pideci var ucuza yapıyor büyük Yorumla Soran +1 yıl yaknız bir tanesi 65 tlymiş 😂😂😂 Yorumla Radeon07 +1 yıl Ben 25 e yiyordum en son Yorumla Soran +1 yıl bir sene önce öyleydi Yorumla Radeon07 +1 yıl Ben geçen yedim dağa Yorumla
hxbjdhfhdjfjx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl yuh yuh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yalnız 65 tlymiş bir tanesi yanlış yazmşm 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Vermem diyemiyorum çünkü artık fiyatlar böyle. Canımız çekince alıyoruz arada ne yapalım.
1 tane keser beni fiyatları arttı karadeniz pidesinin evet.
karadeniz pidesi ne oluyor
Onun ismi karadeniz pidesi normalde
Vermem, onun yerine kıymamı kendim alır evde yaparım. Hem daha sağlıklı ve temiz olduğunu bilirim.
İki buçuk litre kolanın 20 lira olduğu yerde normal bence fiyatlar..
Arada yiyoruz da 110 a bi kilo kaşar alıp evde bi ay yerim 😂
ahaha kaşar fiyatlarndna habern yok 😂😂😂
Yoo var neden olmasın daha geçen ben aldım 80-100 arası
Yemek sepetinde herkese 20lira indirim var kank çok geldiyse onu kullan 😄
ulan 65 tlymiş 😂😂😂😂
O kadar zengin değilim
65 tlymiş zaten yanlış yazmışım 😂😂😂
O bile lüks
veririm. artık bu seviyeler normal
demi ya. belki ilerde daha da artar
artacak zaten. kavurma kaşar favorimdir
65miş yalnız yanlış yazmşım
şimdiden zam geldi bile :D
inanmyacaksnz ama siparişi verdiğim kadın arayıp dedi ki fiyat bilgisini yanlış girmişker 71 lira 😂😂😂😂 ama şöyle söyliim paranın hakkını da veriyor
ohhh afiyet olsun. canlı enflasyonu yaşadık resmen :D
Soguk ayranda var mıydı yanında 😂
ayran şişiryo ya
Su ıc o zaman :)
Vermem evde kendim yaparım daha iyi
Canım çok istiyorsa veririm
Beyinsizssem veririm
beyinsizim herhalde ve yanlış yazmışm 55 değil 65miş 😂😂😂
Normal
65miş yalnz yanloş yazmşm
35 e kavurma kaşarlı alıyorum
nerden alıyon ya 🙄 kavurmalısı 70 lira çünkü