Alışveriş & Hediyeler Bir erkeği teknoloji, ürün, cihaz konusunda şaşkına çevirdiğin komik bir an yaşadın mı? Tepkisi ne oldu? (Sayfa 7) MediaMarkt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5048 Bir erkeği teknoloji, ürün, cihaz konusunda şaşkına çevirdiğin komik bir an yaşadın mı? Tepkisi ne oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
Kralbenim3169 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Başıma gelmedi hiç bilmiyorum böyle birşeyi 0 0 Yorumla
RedDragon97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Teknolojiden anlamam ben biraz geri kafalıyım 0 0 Yorumla
ZarofentenDaisma Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Cinsiyetle alakası yok kafa yoran herşeyi yapar 👌 0 0 Yorumla
arwen7 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl maalesef yok ben teknoloji cahiliyim biraz 0 0 Yorumla
netesellineavuntu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Teknolojinin cinsiyetle alakası ne ki 0 0 Yorumla
merakettiklerim0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Hayır yaşamadım daha hiç öyle bir olay 0 0 Yorumla
OnDakikayaOradayım Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 92% +1 yıl Oldu, şaşırdı müdürümdür kendisi. 0 0 Yorumla
Glml1606 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 69% +1 yıl Şaşıracağım bir erkek yok ki sasirtayim 0 0 Yorumla
FikriოinİnceGülü Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 90% +1 yıl Şaşkına çeviren vardır yaşamadım. 0 0 Yorumla
marcus26 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl valla ben yaşamadım teknolojiden anlarım 0 0 Yorumla
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl hayır yaşamadım bu konuda zaten çok da bilgim yok 0 0 Yorumla
Kimsesizçaresiz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Hahaha hiç öyle bir anım olmadı ben fakirim 0 0 Yorumla
kralixe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Hayır yaşamadım. Ama yaşarım belki ilerde 0 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Denemiştik ama bir daha denemeli tabi insan 0 0 Yorumla
Pas_ak Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 60% +1 yıl bana biraz zor. anlarım biraz da teknolojiden 0 0 Yorumla
Ftyusuf Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 75% +1 yıl Sürekli alışveriş yaptığım teknoloji market..👍 0 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Teknolojiyi seven kız her zaman öndedir 0 0 Yorumla
Mrt02 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Bayanlar neden olsun. ayrim irkcilik yok olamaz 0 0 Yorumla
_BellatrixLS_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arkadaşlara g-mail açmışdım. Şoka girmişdiler. 0 0 Yorumla
frksarac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 74% +1 yıl Ben hep şaşırırım teknoloji özürlüyüm zaten 0 0 Yorumla
Abazaprens Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Hayır yaşamadım 😂😂Garip bir soru olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Başıma gelmedi hiç bilmiyorum böyle birşeyi
Teknolojiden anlamam ben biraz geri kafalıyım
Malesef yaşamadım komik bir an
Yaşamadım öyle bişe malesef.
Hayır yaşamadım böyle birşey
Olà,
Maalesef hayır, yaşamadım.
Cinsiyetle alakası yok kafa yoran herşeyi yapar 👌
Olmadi oyle seyler galiba sanirim
Başıma gelmedi böyle bir durum
İleri düşünceli ama olur mu ki
Daha yaşamadım böyle bir olay
yaşamadm böyle bişi açıkçası
maalesef yok ben teknoloji cahiliyim biraz
Yaşamadım henüz öyle bir şey 😅😅
Olmustur elbet dusunmedim
Yaşamadım. O da ne.. nasıl bir şey...
O noktaya gelmedik daha desem.
Teknolojinin cinsiyetle alakası ne ki
Hayır olmadı böyle birşey
Ben çok mutlu olurdum şahsen
Hayır yaşamadım daha hiç öyle bir olay
yaşamadım veya hatirlamiyorum
Hayır maalesef yaşamadım 😌😌😌
Hayır Pek öyle bir durum yaşamadım
Oldu, şaşırdı müdürümdür kendisi.
Şaşıracağım bir erkek yok ki sasirtayim
herkes teknolojiyi takip etmiyor sonuçta şaşırabilir
Kadınlar daha iyi anlıyor
Hayır çünkü teknolojiye ilgim yoh
Hatırlamıyorum malesef😂😂😂
Dusunmem lazim tersi bisi oldu mu
Teknoloji hayatı kolaylaştıran 😀
Şaşkına çeviren vardır yaşamadım.
Şaşırtan olmadı daha belki ileride
valla ben yaşamadım teknolojiden anlarım
Eşimden daha iyiymdir bu konuda
Ben eşimden, daha iyi anlıyorum
Hayır Hiç yaşatmmadım teknoloji özürlüyüm
hayır yaşamadım bu konuda zaten çok da bilgim yok
Hahaha hiç öyle bir anım olmadı ben fakirim
Yaşamadım çünkü alan olmadı🥺
Hayır yaşamadım. Ama yaşarım belki ilerde
hiç yaşamadım yaşamamda mümkün değil
Olmadı öyle bir an olmaz da
şaşırmam ben. mümkün değil
Denemiştik ama bir daha denemeli tabi insan
bana biraz zor. anlarım biraz da teknolojiden
Hiç yaşamadım komik bir an
Sürekli alışveriş yaptığım teknoloji market..👍
Hayır hiç bişey olmadı. 😂
teknoloji bizim işimiz :D
Hayır henüz hiç yaşamadım.
Teknolojiyi seven kız her zaman öndedir
Az çok pc den anlarız elbet
Hayır hiç yaşamadım böyle durum
Bayanlar neden olsun. ayrim irkcilik yok olamaz
Arkadaşlara g-mail açmışdım. Şoka girmişdiler.
Bilmem hiç düşünmedim djskxnwlmd
Ben hep şaşırırım teknoloji özürlüyüm zaten
Hayır yaşamadım 😂😂
Garip bir soru olmuş