Alışveriş & Hediyeler Bir erkeği teknoloji, ürün, cihaz konusunda şaşkına çevirdiğin komik bir an yaşadın mı? Tepkisi ne oldu? (Sayfa 8) MediaMarkt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5048 Bir erkeği teknoloji, ürün, cihaz konusunda şaşkına çevirdiğin komik bir an yaşadın mı? Tepkisi ne oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kızların teknolojiyi kullanmasına hayranım. 😂 👍 0 0 Yorumla
romanticflower Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl hiç yapmadım. sanırım hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Şimdiki bebeler zaten teknoloji kurdu gibi masalla 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Teknoloji bilmek merak ve para işi. 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kardeşime telefon aldıgım da şok olmustu 0 0 Yorumla
Yarenkcby Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Bir kadın olarak teknolojiyle aram acayip iyidir 0 0 Yorumla
Tmmsuslutfen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Teknoloji konusunda en bilgisiz kişi olabilirim 0 0 Yorumla
KaanRahul Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Valla hic yasamadim be... ama yasamayi isterdim. d 0 0 Yorumla
Whatever1017 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kriz var kriz geçim sıkıntısı var 😂 0 0 Yorumla
suskunm3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Hayır yaşamadım kendi işimi kendim hallederim 0 0 Yorumla
minnosbiri99 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Ay jeske bilgisayar bilgim fazla llsaydi 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Teklonoji neler gösterecek bize neler. 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Teknoloji ilgi alanım zaten yaşamadık öyle bir sey 0 0 Yorumla
İnsanlıkhalii Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çoğu anlamaz onların zor o ihtimall 0 0 Yorumla
servetzz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 62% +1 yıl Biri çıksa mi tv stick hediye etse keşke 0 0 Yorumla
Rüzzgarraa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Şu teknolojik cihazlarda kapasitem sınırlı 0 0 Yorumla
nicksizbirkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Format atmamamza bile şaşırıyorlar 😂😂 0 0 Yorumla
MasER-EROS Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Hiç olmadı sanırım erkekler anlıyor teknolojiden. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir kadın tarafından şaşırtılmdım 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Teknoloji hiç beni şaşırtmıyor. 0 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Olmadı. Boyle oyunları ciddiye almıyorum 0 0 Yorumla
ASLAN-ÇAKAR Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl 2 yıl önce kullandığım telefonu aldık 0 0 Yorumla
fatih5706 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 72% +1 yıl yaşamadım ama güzel başlık çok eğlendim 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Teknolojik hatunlara şapka çıkarıyoruz 😅 0 0 Yorumla
sadrazamınşekeri Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 75% +1 yıl erkeklerin çoğundan daha bilgiliyim bu alanda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Güzel yazı tşkler🙋🙋🙋🙋🙋
Kızların teknolojiyi kullanmasına hayranım. 😂 👍
Ooo ben babamla her gün yaşıyom
hiç yapmadım. sanırım hatırlamıyorum
Şimdiki bebeler zaten teknoloji kurdu gibi masalla
Yasamadim boyle seyle karsilasmadim
Kadınlar olarak anlamadığımız şey yok.
Yaşamadim yaşamam da bence
Teknoloji bilmek merak ve para işi.
Kardeşime telefon aldıgım da şok olmustu
Hayır hic olmadi nedense :d
Bir kadın olarak teknolojiyle aram acayip iyidir
Teknoloji konusunda en bilgisiz kişi olabilirim
Valla hic yasamadim be... ama yasamayi isterdim. d
Kendimi şaşırttım genelde hsjdsl
Kriz var kriz geçim sıkıntısı var 😂
Hayır yaşamadım böyle bir şey
Hayır yaşamadım kendi işimi kendim hallederim
yaşamadım daha henüz bakalım artık :D
Yasamadim🤣 degisik bi soru
Yok valla daha yaşamadım 😅
Kızlar gram teknolojiden anlamıyor
Duş hoperlörü ile güzel anlar oluşturdum şaşırmıştı
Böyle bir an yaşamadım henüz 🙂
Yaşamadığım için bişey diyemem
Teknolojiden anlayan kiz az yaa
Hocam pahalı be herşey ya
Ay jeske bilgisayar bilgim fazla llsaydi
Teklonoji neler gösterecek bize neler.
Teknoloji ilgi alanım zaten yaşamadık öyle bir sey
Telefondan zor anlıyorum 😂
Çoğu anlamaz onların zor o ihtimall
Biri çıksa mi tv stick hediye etse keşke
Şu teknolojik cihazlarda kapasitem sınırlı
Format atmamamza bile şaşırıyorlar 😂😂
Hayır yaşamadım hiç öyle bir şey
Bilgisayar ve telefon diyorum
Hiç olmadı sanırım erkekler anlıyor teknolojiden.
Hayır yaşamadım ama komik olabilir
Hayır yaşamadım, ama komik olurdu :)
Bir kadın tarafından şaşırtılmdım
Evet oldu ve bayılmıştı.. 🤣
Teknoloji hiç beni şaşırtmıyor.
Yok sanırım pek anlamam ben
Olmadı. Boyle oyunları ciddiye almıyorum
Pek yaşamadım böyle birşey aga.
Güzelmiş ürünler ophone...
Böyle bir durum yaşamadım
2 yıl önce kullandığım telefonu aldık
Teşekkürler yaşamadım mcmvmbmbmb