Alışveriş & Hediyeler Bir erkeği teknoloji, ürün, cihaz konusunda şaşkına çevirdiğin komik bir an yaşadın mı? Tepkisi ne oldu? (Sayfa 6) MediaMarkt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5048 Bir erkeği teknoloji, ürün, cihaz konusunda şaşkına çevirdiğin komik bir an yaşadın mı? Tepkisi ne oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
autoerotic Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Eşime buz dolabının elektrik ile çalıştığını ben öğrettim. Söyleyeceklerim bu kadar 0 0 Yorumla
Normalbirgenç Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 2 3 konuda yardımcı oluyorum herşeyi biliyor diye adımız çıkıyor 😁😁 0 0 Yorumla
beyinsansürü Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bilişim zekama pek güvenmiyorum ama olmuştur mutlaka fena değilim 0 0 Yorumla
loropiana Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Aslında kafadan uydurduğum bir şeye inandı üç buçuk attı😋😄 0 1 Yorumla Şövalyee06 +1 yıl Haha güzelmiş arkadaşım Yorumla
ikuzo Takip Et Xper 2 Yaş: 105 +1 yıl Kim demiş. kadınlar. teknoljıen anlamaz diye ben demedim. 0 0 Yorumla
Murat1094 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hevesle herkesin övdüğü telefonu aldım ve çok kastı 0 0 Yorumla
ELF05 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bilgisayar donanımı konusunda bilgim var ve yeni tanıştığım bir erkek oldukça şaşırmıştı. :) 0 0 Yorumla
amasyalesifirbes Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yok maalesef. Bu tarz konuları paylaşmayı sevmiyorum 0 0 Yorumla
HalilBBBB Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bilgisayar programcısı + donanım uzmanı olduğumdan genel de bana sorarlar ☺️ 0 0 Yorumla
bysarı28 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hayır yaşamadım ama garip bi soru olmuş tebrikler sjjsjs 0 0 Yorumla
MuzluPasta00 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Olmadi şuanlik ama bana komik geliyor djvjvjvjvjvjvjcdndodkdidkdkckfkdkc 0 0 Yorumla
PiNk_BlUe Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Düşünüyorum da hiçç saskına cevıremedım maalesef 😔😔 0 0 Yorumla
hhaalit Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Aga nvidia 225 ile gta vice city oynuyorum kırmadığıma dua etsin 0 0 Yorumla
İzmirbeyefendisii Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kadınlar herşeyden anlar , ama bazıları işlerine gelmez. 0 0 Yorumla
nurelllaaa_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bir kadın olarak teknolojiyle aramın baya iyi olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kevseriniz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl ilk dokunmatik telefonda ön kamera olmasi şokunu atlatamamıştı 0 0 Yorumla
yasminkarakusss Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hiç olmadı vallahi kendi işime yarayacak kadar kullanmayı biliyorum sadece 0 0 Yorumla
candlleee Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl olmuştu bi kere ona o biliyo diye sormuştum sonra bi baktım ben anlatıyorum o da dinliyo 0 0 Yorumla
meltem6005 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Keşke yazılım bilgim olsaydı onu şaşkına çevirirdim 0 0 Yorumla
4buz3r62 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl arkadasima yasatim bir keresinde guzel bir mouse almistim cok mutlu olmustu. 0 0 Yorumla
sakakomikgulmeonline Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl anneme gpre hackerim ama cok garip seyler yapamıorm 0 0 Yorumla
Bi_vatandaş Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Teknoloji den anlamam demiyorum ama çok da iyi deilim 0 0 Yorumla
çilekralicesi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl reklam bayaa iyi olmuş grnrlde annemin telefonunun- düzeştiriö 0 0 Yorumla
unicorn3686 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun harika,çok sevindim.. Teşekkürler Media markt 0 0 Yorumla
bbthr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Hayır yaşamadım buraya yaşayanları okumaya geldim 3 0 Yorumla
Berrinyılmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Maalesef bu çok olanaklı görünmüyor 2 0 Yorumla
Dünyalıbayan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Yaşlılar teknoloji devi sanıyor beni 😂😂 2 1 Yorumla İncitanesi06 +1 yıl Hahah öylesin ki Yorumla
Eskidenkayıtolanbiri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sadece YouTube kanalı açmıştım😅 2 0 Yorumla
kubrahilal35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Ben kendimi şasırtıyorum genelde 2 1 Yorumla İzmirbeyefendisii +1 yıl 😊😊 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl O beni şaşırtıyor diyelim😂😂 2 5 Yorumla Saddov +1 yıl Kim kimi şaşırtıyor? Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @Saddov sen senn ne adam offf Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ne değil be 😑 Yorumla 2 yorumu gör Saddov +1 yıl Ne oluyor be Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @Saddov ne ne oluyor beee Yorumla
48kumsal48 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl hayir yasamadim hic yasayanlari merak ettim 1 0 Yorumla
belirsiizkıııızzz532 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl asıl en iyi biz anlarııııızzzzzzz 1 1 Yorumla ferhenk +1 yıl Evet kadınlar iyi anlar Yorumla
esmeralda72 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl hayır yaşamadım öyle biriyle karşılaşmadım da 1 0 Yorumla
raffim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Yok. Hiç yaşamadım. Var mıdır ki öyle erkek🤔 1 0 Yorumla
Hakikigurl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Benim de bilgim yokki şaşkına çevireyim😔 1 0 Yorumla
mutsuznecla Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Hemen profesör gibj inceler sonra da almazlar 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 510 cevap paylaştı. Hayır hiç öyle bir şey yaşamadım. 1 0 Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Ben anlamadigim icin buyuk ihtimalle sasiririm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Teknolojiyle barışık değilim😊 Eskileri özleyenlerdenim, kendime lazım olan kadarını ögreniyorum 😊 1 0 Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çocukluktan beridir tamir işine meraklıyımdır. 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım 🌹 1 0 Yorumla
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Öyle kızlar tr de milyonda bir sanırım 0 0 Yorumla
ahahaahahs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Telefonu çok severim mediamark olunca 0 0 Yorumla
serkaann1 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Bende hep oluyor, cahilliklerim komedi ürünüdür 0 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Yalnizim ne yaşaması, hayır yaşamadım. 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Ne yani teknolojiyi kadinlar bilemezmi? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Eşime buz dolabının elektrik ile çalıştığını ben öğrettim. Söyleyeceklerim bu kadar
2 3 konuda yardımcı oluyorum herşeyi biliyor diye adımız çıkıyor 😁😁
bilişim zekama pek güvenmiyorum ama olmuştur mutlaka fena değilim
Aslında kafadan uydurduğum bir şeye inandı üç buçuk attı😋😄
Haha güzelmiş arkadaşım
Kim demiş. kadınlar. teknoljıen anlamaz diye ben demedim.
Hevesle herkesin övdüğü telefonu aldım ve çok kastı
Bilgisayar donanımı konusunda bilgim var ve yeni tanıştığım bir erkek oldukça şaşırmıştı. :)
Yok maalesef. Bu tarz konuları paylaşmayı sevmiyorum
Bilgisayar programcısı + donanım uzmanı olduğumdan genel de bana sorarlar ☺️
Hayır yaşamadım ama garip bi soru olmuş tebrikler sjjsjs
Olmadi şuanlik ama bana komik geliyor djvjvjvjvjvjvjcdndodkdidkdkckfkdkc
Düşünüyorum da hiçç saskına cevıremedım maalesef 😔😔
Aga nvidia 225 ile gta vice city oynuyorum kırmadığıma dua etsin
Kadınlar herşeyden anlar , ama bazıları işlerine gelmez.
Bir kadın olarak teknolojiyle aramın baya iyi olduğunu düşünüyorum
ilk dokunmatik telefonda ön kamera olmasi şokunu atlatamamıştı
Hiç olmadı vallahi kendi işime yarayacak kadar kullanmayı biliyorum sadece
olmuştu bi kere ona o biliyo diye sormuştum sonra bi baktım ben anlatıyorum o da dinliyo
Keşke yazılım bilgim olsaydı onu şaşkına çevirirdim
arkadasima yasatim bir keresinde guzel bir mouse almistim cok mutlu olmustu.
anneme gpre hackerim ama cok garip seyler yapamıorm
Teknoloji den anlamam demiyorum ama çok da iyi deilim
reklam bayaa iyi olmuş grnrlde annemin telefonunun- düzeştiriö
Tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun harika,çok sevindim.. Teşekkürler Media markt
Hayır yaşamadım buraya yaşayanları okumaya geldim
Maalesef bu çok olanaklı görünmüyor
Yaşlılar teknoloji devi sanıyor beni 😂😂
Hahah öylesin ki
Sadece YouTube kanalı açmıştım😅
Yapanlar vardır elbet 🤣👍
Ben kendimi şasırtıyorum genelde
😊😊
O beni şaşırtıyor diyelim😂😂
Kim kimi şaşırtıyor?
@Saddov sen senn ne adam offf
Ne değil be 😑
Ne oluyor be
@Saddov ne ne oluyor beee
Yok hiç yaşamadım böyle bir durum
hayir yasamadim hic yasayanlari merak ettim
Yaşamadım bilmiyorum. Maalesef
Bir keresinde powerbank patlamıştı.
asıl en iyi biz anlarııııızzzzzzz
Evet kadınlar iyi anlar
hayır yaşamadım öyle biriyle karşılaşmadım da
Yok. Hiç yaşamadım. Var mıdır ki öyle erkek🤔
Benim de bilgim yokki şaşkına çevireyim😔
Hemen profesör gibj inceler sonra da almazlar
Hayır hiç öyle bir şey yaşamadım.
Ben anlamadigim icin buyuk ihtimalle sasiririm
Teknolojiyle barışık değilim😊 Eskileri özleyenlerdenim, kendime lazım olan kadarını ögreniyorum 😊
Çocukluktan beridir tamir işine meraklıyımdır.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım 🌹
Öyle kızlar tr de milyonda bir sanırım
Yasamadım gelmedi başıma ilginç Bi olay
hayır yaşamadım hiç böyle
Telefonu çok severim mediamark olunca
Hiç yaşamadım maalesef 🥺
Harika teknolojiler gelısıyor
Hayır hiç yaşamadımm henüz.
Yok olmadı hiç 😅😅😅😅😅
Yaşamadım yaşamak istemem
Bende hep oluyor, cahilliklerim komedi ürünüdür
Yaşamadım malesef ama bilemedim 😂😂😂😂