Alışveriş & Hediyeler Bir erkeği teknoloji, ürün, cihaz konusunda şaşkına çevirdiğin komik bir an yaşadın mı? Tepkisi ne oldu? (Sayfa 5) MediaMarkt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5048 Bir erkeği teknoloji, ürün, cihaz konusunda şaşkına çevirdiğin komik bir an yaşadın mı? Tepkisi ne oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 98 kişi beğendi
crazysexy Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Teknolojiden hepimiz haberdarız, onun için böyle bir an yaşamadım 0 0 Yorumla
Prodigy_ Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Erkekler teknolojiden anlayan kadınları sever. Yani erkek özetle zeki kadınları sever.;) 0 0 Yorumla
Gamzelim3554 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Malesef 🤤 ama anlamak ısterdim teknolojiyle aram yok 0 0 Yorumla
Ömer5111 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl kadınlar daha iyi anlar nazik anlatıyor daha iyi anlaşılıyor 0 0 Yorumla
Mariaig Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl #KadınınHikayesiYarınınHikayesiGeçmiş olsa da #8MartDünyaKadınlarGünü 0 0 Yorumla
-αℓψα- Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Tepkisi komik ve gülünç bir durum olurdu bence yani 0 0 Yorumla
Dmn28 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Başkalarına kendini üzme diye telkinde bulunuruz kanaatimce bu kendimiz içinde geçerli. Üzülmem.. 0 0 Yorumla
muratttrr3 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Kadınlar olmaz ise teknolojide olmaz erkekler analog cihaz gibi cunku :) 0 0 Yorumla
değişikseyyah23 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Arkadaşıma nokianin bilinmeyen zilsesi tuslamalari hakkinda notalayip muzik yaptım çok şaşırdı :) 0 0 Yorumla
Masal0153 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Olmuş da olabilir , olmamış da. Hatrimda öyle anı bulamadım 0 0 Yorumla
Cenk3545 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Biz erkekler teknolojik şeyler gördüğümüz zaman bile çıldırıyoruz 0 0 Yorumla
Mûncezîb Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Keşke teknoloji alanında iyi olsaydımda böyle bişey başıma gelseydi. Ama maalesef 🙄 0 0 Yorumla
Çadırkent Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bikeresinde GS maçında sevgilim PS almıştı beraber maç yaptık çok ilginç ti 0 0 Yorumla
Ahmetbayır Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Dogrudur yaparsiniz teknoloji gercekten cok guzel ise yarar 0 0 Yorumla
SickSock Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl komik anım yok. İstediğimi bilirim. Sar şundan bir tane derim :D 0 0 Yorumla
alibaba123 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yapanlar vardır bence benim başıma gelmedi ama biri tarawfından 0 0 Yorumla
Pharmacope Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sanırım kadınlara sormuşsun ama ben de cevaplayım evet oldu 0 0 Yorumla
Yagzz_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bu kızlara özel sorulan bir soru gibi ama cevap vereyim evet yaptığım oldu 0 0 Yorumla
Aleyna2002a Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Teknoloji konusunda bilgiliyim o yüzden cok var böyle bi anım 0 1 Yorumla Ahmetbayır +1 yıl Kadınlar Günunizu simdiden kutlarım aleyna hanım teşekkür ederim. Yorumla
Safyalpasn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Teknoloji konusunda ztn çok bilgili olduğum için bazı erkeklerden de çok bildiğim şey var 0 0 Yorumla
akldkmy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bir erkeği ürün cihaz konusunda şalkına çeviremezsin kendimden örnek verirsem 0 0 Yorumla
aganoluyoaga0 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ben kardeşimin bilgisayarına ful su döktüm istemeden yarar değil zararı oldu xhsmdbsm 0 2 Yorumla ferhenk +1 yıl Neden böyle bir şey yaptın Yorumla aganoluyoaga0 +1 yıl İsteyerek olmadi ayagim takildi ve su ful dpküldü bilgisayara Yorumla
halilibra07 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Teknolojide fazla hızlı gittiğim için henüz beni şaşırtacak bir insan evladı ile tanışmadım 0 0 Yorumla
ÇiçeklereMerakımVar Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Yaşamadım sanırsam. Teknolojiyle aram iyi değildir 😬 0 0 Yorumla
Elasfera Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Akıllıysanız her işi yapabilirsiniz bunun cinsiyet ile bi alakası yok 😉 0 0 Yorumla
ÇITIRALEV Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl eski eşim teknoloji ve oyun bağımlısıydı ve oyunlar için beni terk etmişti hahahaha 0 0 Yorumla
gokturk_bey Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl henüz böyle bir anım olmadı ama merak ettim eğer olursa ne olur diye 0 0 Yorumla
alayınızıseviyorum2 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Vallahi kim gelse beni şaşkına çevirebilir çünkü tüketici elektroniği ile hiç aram yoktur 0 0 Yorumla
Ayşegülseyhan Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Teknolojinin cinsiyeti nasıl sacma bişey bu 😂😂 tabikide olmaz bence herkes bilinçli kullansın 0 1 Yorumla Zigo63 +1 yıl Katılıyorum size 😂 Yorumla
Guilty81 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hayır çünki tüm arkadaşlarım asosyal teknoloji bağımlısı :d 0 0 Yorumla
Arslan3509 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Teknoloji anlamında otomatik arabayı ilk defa gören bir arkadaşla tanıştım 🤣 0 0 Yorumla
magnet67 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kız arkadaşım kamera kablolarının bağlantı yapmasına çok şaşırmıştım. Ben anlarım dedinyaptı 0 0 Yorumla
tufan_juan Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Kadın insandır, biz ise insanoğlu. herhalde yetmiştir 0 0 Yorumla
Birilkbahargunu Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Küçükken telefon benden sorulurdu büyüyünce bilgisayarım olsaydı onu da kurcalayarak öğrenirdim. 0 0 Yorumla
sorusordumcevap Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hatırlamıyorum olmadı olmuşta hatırlamıyor da olabilirim 0 0 Yorumla
Mrtece Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yani biraz merakım var ama öyle anlatacak bir anım yok 0 0 Yorumla
sınırsız58 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl kendi telefonu ile konuşurken kendisine telefonun kaybolmuş dedim 😅 0 0 Yorumla
Zeynübya Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl hayır yaşamadım. öyle bir anım yok teknoloji cahiliyim sanırım 0 0 Yorumla
uzlemhanim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hiç anlamadığım konu :) Erkekler çok seviyorda benlik değil 0 0 Yorumla
s1c3r2 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hic anlamam ne yazık ki genelde beni ikilemden kurtarırlar 0 0 Yorumla
Kuşolayım Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Maalesef hiç anlamam ama anlamak da istiyorum ama nasıl olcak bı fikrim bile yok 0 0 Yorumla
deserteagle007 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl şaşırtmak değil de bilgisayar öğretmenliği okuyan arkadaşımın bilgisayarına format atmıştım. 0 0 Yorumla
Anonims_s Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İlgi alanım içerisine girmiyor değil bu tarz şeyler 0 0 Yorumla
Berkcan0034 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kulaklığını kesip çakma iphone kulaklığını orjinal diye yutturdum 0 0 Yorumla
NetflixAndChill Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evde televizyonları ben tamir ediyorum zaten bozuldukça bana sesleniyorlar :D 0 0 Yorumla
DonaldTurp Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Niye erkek kadın diye ayırıyorsunuz ben de detaylı bilgi sahibi değilim teknoloji konusunda. 0 0 Yorumla
xxeddaxx Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl bu konuda asla erkeklerle yarışamayız kızlar kabul edelim:) 0 0 Yorumla
Neolduboyle Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Erkekler teknolojiye çok değer veriyorlar biz ise araç olarak kullaniyoruz işte. 0 0 Yorumla
ÜtopikFilozof Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hiç Yaşamadıgım Algıdaki yön Oldugu için Bir şey demem En Mantıklısı 😇 0 0 Yorumla
jonson Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl ben bir erkek olarak teknoloji konusunda çok uyumlu değilim 0 0 Yorumla
serdvbsn Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Valla öyle bi kız varsa hemen evlenelim nikah masası hazır 😀 0 0 Yorumla
Demir_mert Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bir bilg muhendis arkadaşımdan daha hızlı klavye kullandığım için ağzı açık beni izlemisti 😂 0 0 Yorumla
vaziyet_alın Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bu konusa cahil olduğum için ben yaşıyorum dösösldödlöd 0 0 Yorumla
nisbonn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Pek anlamam demiştim ama onun bilmedigi bir şey söyleyince şaşırmıştı 0 0 Yorumla
Silverwhite Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kiz oldu ama. O da note 20'e spen ile guzel resim çizmek oldu, kiz ne guzel kullanıyorsun demişti 0 0 Yorumla
ben_nehir0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ben çoğu erkekten daha iyi biliyorum kızlar bilmez diyenleride anlamıyorum 😂 0 0 Yorumla
leon0320 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Biz erkeklere tek düğme ile. halledilen teknoloji. lazom. gerisi yalan 0 0 Yorumla
bittikalbayım Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben bu konuda cahil olduğum için ben bu duruma düşüyorum stslsödşdödll 0 0 Yorumla
pqueenm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bilmem olmuş olabilir teknolojik aletler güzel ya😊 0 0 Yorumla
Hasanibrahim11 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Telefonu çok hızlı kullanmaları. Durmadan çok hızlı mesaj yazıyorlar. Sadece bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Teknolojiden hepimiz haberdarız, onun için böyle bir an yaşamadım
Erkekler teknolojiden anlayan kadınları sever. Yani erkek özetle zeki kadınları sever.;)
Malesef 🤤 ama anlamak ısterdim teknolojiyle aram yok
kadınlar daha iyi anlar nazik anlatıyor daha iyi anlaşılıyor
#KadınınHikayesiYarınınHikayesi
Geçmiş olsa da #8MartDünyaKadınlarGünü
Tepkisi komik ve gülünç bir durum olurdu bence yani
Başkalarına kendini üzme diye telkinde bulunuruz kanaatimce bu kendimiz içinde geçerli. Üzülmem..
Kadınlar olmaz ise teknolojide olmaz erkekler analog cihaz gibi cunku :)
Arkadaşıma nokianin bilinmeyen zilsesi tuslamalari hakkinda notalayip muzik yaptım çok şaşırdı :)
Olmuş da olabilir , olmamış da. Hatrimda öyle anı bulamadım
Biz erkekler teknolojik şeyler gördüğümüz zaman bile çıldırıyoruz
Keşke teknoloji alanında iyi olsaydımda böyle bişey başıma gelseydi. Ama maalesef 🙄
Bikeresinde GS maçında sevgilim PS almıştı beraber maç yaptık çok ilginç ti
Dogrudur yaparsiniz teknoloji gercekten cok guzel ise yarar
komik anım yok. İstediğimi bilirim. Sar şundan bir tane derim :D
Yapanlar vardır bence benim başıma gelmedi ama biri tarawfından
Sanırım kadınlara sormuşsun ama ben de cevaplayım evet oldu
Bu kızlara özel sorulan bir soru gibi ama cevap vereyim evet yaptığım oldu
Teknoloji konusunda bilgiliyim o yüzden cok var böyle bi anım
Kadınlar Günunizu simdiden kutlarım aleyna hanım teşekkür ederim.
Teknoloji konusunda ztn çok bilgili olduğum için bazı erkeklerden de çok bildiğim şey var
Bir erkeği ürün cihaz konusunda şalkına çeviremezsin kendimden örnek verirsem
Ben kardeşimin bilgisayarına ful su döktüm istemeden yarar değil zararı oldu xhsmdbsm
Neden böyle bir şey yaptın
İsteyerek olmadi ayagim takildi ve su ful dpküldü bilgisayara
Teknolojide fazla hızlı gittiğim için henüz beni şaşırtacak bir insan evladı ile tanışmadım
Yaşamadım sanırsam. Teknolojiyle aram iyi değildir 😬
Akıllıysanız her işi yapabilirsiniz bunun cinsiyet ile bi alakası yok 😉
eski eşim teknoloji ve oyun bağımlısıydı ve oyunlar için beni terk etmişti hahahaha
henüz böyle bir anım olmadı ama merak ettim eğer olursa ne olur diye
Vallahi kim gelse beni şaşkına çevirebilir çünkü tüketici elektroniği ile hiç aram yoktur
Teknolojinin cinsiyeti nasıl sacma bişey bu 😂😂 tabikide olmaz bence herkes bilinçli kullansın
Katılıyorum size 😂
Hayır çünki tüm arkadaşlarım asosyal teknoloji bağımlısı :d
Teknoloji anlamında otomatik arabayı ilk defa gören bir arkadaşla tanıştım 🤣
Kız arkadaşım kamera kablolarının bağlantı yapmasına çok şaşırmıştım. Ben anlarım dedinyaptı
Kadın insandır, biz ise insanoğlu. herhalde yetmiştir
Küçükken telefon benden sorulurdu büyüyünce bilgisayarım olsaydı onu da kurcalayarak öğrenirdim.
Hatırlamıyorum olmadı olmuşta hatırlamıyor da olabilirim
Yani biraz merakım var ama öyle anlatacak bir anım yok
kendi telefonu ile konuşurken kendisine telefonun kaybolmuş dedim 😅
hayır yaşamadım. öyle bir anım yok teknoloji cahiliyim sanırım
Hiç anlamadığım konu :) Erkekler çok seviyorda benlik değil
Hic anlamam ne yazık ki genelde beni ikilemden kurtarırlar
Maalesef hiç anlamam ama anlamak da istiyorum ama nasıl olcak bı fikrim bile yok
şaşırtmak değil de bilgisayar öğretmenliği okuyan arkadaşımın bilgisayarına format atmıştım.
İlgi alanım içerisine girmiyor değil bu tarz şeyler
Kulaklığını kesip çakma iphone kulaklığını orjinal diye yutturdum
Evde televizyonları ben tamir ediyorum zaten bozuldukça bana sesleniyorlar :D
Niye erkek kadın diye ayırıyorsunuz ben de detaylı bilgi sahibi değilim teknoloji konusunda.
bu konuda asla erkeklerle yarışamayız kızlar kabul edelim:)
Erkekler teknolojiye çok değer veriyorlar biz ise araç olarak kullaniyoruz işte.
Hiç Yaşamadıgım Algıdaki yön Oldugu için Bir şey demem En Mantıklısı 😇
ben bir erkek olarak teknoloji konusunda çok uyumlu değilim
Valla öyle bi kız varsa hemen evlenelim nikah masası hazır 😀
Bir bilg muhendis arkadaşımdan daha hızlı klavye kullandığım için ağzı açık beni izlemisti 😂
Bu konusa cahil olduğum için ben yaşıyorum dösösldödlöd
Pek anlamam demiştim ama onun bilmedigi bir şey söyleyince şaşırmıştı
Kiz oldu ama. O da note 20'e spen ile guzel resim çizmek oldu, kiz ne guzel kullanıyorsun demişti
Ben çoğu erkekten daha iyi biliyorum kızlar bilmez diyenleride anlamıyorum 😂
Biz erkeklere tek düğme ile. halledilen teknoloji. lazom. gerisi yalan
Ben bu konuda cahil olduğum için ben bu duruma düşüyorum stslsödşdödll
Bilmem olmuş olabilir teknolojik aletler güzel ya😊
Telefonu çok hızlı kullanmaları. Durmadan çok hızlı mesaj yazıyorlar. Sadece bu