Evet oldu. Yakın arkadaşıma stok fazlası ekran kartını kakalamışlardı vatan magazasında. ben de ona aynı fiyata daha iyi bir ekran kartı olduğunu kanıtlamıştım ama iş işten gecmişti.
Geçen yıl mağazanın birinde çalışan arkadaş bana snapdragon 885 işlemcili telefon tanıttı. Komik olan kendisinin tavsiyelerini dinleyen onlarca insan vardı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Teknolojiden anlamayan erkegi sasirtmisimdir ama ablayana normal geliyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yazılımcı bir kadınla karşılaşmıştım hiç beklemiyordum
normal bir insan tepkisi verdi herkes gibi şaşırdı aaaa bunu bilmiyordum dedi... erkeklerde insandır uzaylı değildir.. ne bekliyordunuz ki şlsdflseefks
Evet, teknoloji insanın aklını başından alıyor ve gerçekten hayatımızda iyi rol oynadığı kadar kötü de yol oynuyor. Tepkisi cihaza daha fazla ilgisinin olmasını gösterdi🙏🏻😌
Babam bana bilgisiyle hava atıyordu güya bişi yapamadı gitti abime sordu o da yapamadı. Ben yaptım yüzüme şaşkın şaşkın baktı. Eh kızlar napabilir ki ev işi çocuk başka bişi yapamazlar zaten 😒
Ben bilişim öğrencisiyim birgün çalıştığım yerde bilgisayar bozuldu daha doğrusu hoporler. Yapamadım çocuk geldi kabloyu taktı. Oldu rezil olduk durduk yere bide bilişiminim diye geciniyom
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
😂 Telefonuna format atıp kurmuştum teknoloji özürlüydü arkadaş o kadar şaşırmıstı ki😂
Sevgilim ilk benle tanıştığında yazılım bildiğimi bilmezdi sonra pc bozulunca ben cracklemiştim düzeltmiştim şaşırmıştı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet şaşırdığım anlar oldu. Kız arkadaşıma şu el fenerini şarja takabilir misin diye verdim kız 12 voltluk adaptörü takacağına 220 voltluk girişi aynı olan adaptörsüz kabloyu taktı sonrası malum. Nasıl ölmedi diye şaşırmıştım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Evet oldu. Yakın arkadaşıma stok fazlası ekran kartını kakalamışlardı vatan magazasında. ben de ona aynı fiyata daha iyi bir ekran kartı olduğunu kanıtlamıştım ama iş işten gecmişti.
Geçen yıl mağazanın birinde çalışan arkadaş bana snapdragon 885 işlemcili telefon tanıttı. Komik olan kendisinin tavsiyelerini dinleyen onlarca insan vardı.
Teknolojiden anlamayan erkegi sasirtmisimdir ama ablayana normal geliyo
yazılımcı bir kadınla karşılaşmıştım hiç beklemiyordum
normal bir insan tepkisi verdi herkes gibi şaşırdı aaaa bunu bilmiyordum dedi... erkeklerde insandır uzaylı değildir.. ne bekliyordunuz ki şlsdflseefks
Evet, teknoloji insanın aklını başından alıyor ve gerçekten hayatımızda iyi rol oynadığı kadar kötü de yol oynuyor. Tepkisi cihaza daha fazla ilgisinin olmasını gösterdi🙏🏻😌
Babam bana bilgisiyle hava atıyordu güya bişi yapamadı gitti abime sordu o da yapamadı. Ben yaptım yüzüme şaşkın şaşkın baktı. Eh kızlar napabilir ki ev işi çocuk başka bişi yapamazlar zaten 😒
Beni hiçbir kız şaşırtmadı o yönden...
Sadece kuzenim gta vicecity'deki helikopter görevini çok kolay yapabiliyordu ben defalarca gamer olup yapamamama rağmen... Onda çok şaşırmıştım :)
erkekler bu işten iyi anlıyorlar yalan yok ama kadınlar da gayet anlıyor kafa meselesi :D
Ben bilişim öğrencisiyim birgün çalıştığım yerde bilgisayar bozuldu daha doğrusu hoporler. Yapamadım çocuk geldi kabloyu taktı. Oldu rezil olduk durduk yere bide bilişiminim diye geciniyom
😂 Telefonuna format atıp kurmuştum teknoloji özürlüydü arkadaş o kadar şaşırmıstı ki😂
Biz erkekler kolay kolay şasıran bir varlık değiliz
Beni sıkça şaşırtıyorlar teknolojik ürünlerde hep geriden geldiğim için
Hayır yaşamadım. Teknolojik ürünlerden habersiz değiliz
Mutlu olurum şahsen. Ama cok aşırı pahalı olmayacak
Erkekler teknolojiyo sever kadınlar ise erkeklere nazaran aynı gibidir hemen hemen
Ben media Markt'an onlarca ürün aldım çok kaliteli ve güvenli.
Erkek arkadaşım fenerbahçe yenince bilgisayarı kırmıştı teknoloji ve erkek bir araya gelince aklıma hep o gelir
Babamla bu durumu sık sık yaşıyoruz, yaş gereği fazla anlamıyor teknolojiden her zaman duyduğum cümle de teknoloji bu kadar gelişti mi ya oluyor
bunu en çok babamla yaşıyoruz :))) örneğin bir ürün alıcaz filtreleme sayesinde aradığı şeyi şak diye karşısına çıkartıyorum. bakıp kalıyor
Teknoloji aletler konusunda bir çok şeyi biliyorum iş gereği zaten şaşırtmam kaçınılmaz olur o yüzden
Ne iş yapıyorsun
@İzmirbeyefendisii grafik tasarımı ile ilgileniyorum ek olarak
😌 1. mesleğin ney? Grafik tasarım iyimiş tebrikler.
@İzmirbeyefendisii öğrenciyim 😀
😅yıkıldım gülmekten süperdi.
@İzmirbeyefendisii 😂
sizim sorduğunuz bu soru ancak filmlerde olur biz eve 5 kiloluk ayçiçek yağı alabilirsek mutlu oluyoruz
Çok oldu ama bence güzel bir şey değil. Kadınlar da ilgilenemez mi teknolojiden, neden garipseniyor ya da şaşırılıyor?
Tam bir teknoloji cahiliyim maleseff
Bazı dosyalara erişimime ve stalker yeteneklerime eşim inanamıyor ahaha
Neden erkeği. Kadınları şaşırtan teknoloji ürünleri daha fazla
kocamı dumur etmiştim silmiş olduğu mesajları önüne serince ışık görmüş tavşana dönmüştü...
Güzelmiş gerçekten reklam. Abi demesi falan komikti
Evet teknoloji meraklısı kadınlar var ama bilgisayar teknolojilerinde sorun çözümü para ile orantılı
Teknoloji den snlayan dsha çok erkek ler oluyor ama arada bayanlarda çıkıyor bunu görünce alışkın olmadığımız için şaşırıyoruz
Şu windows ekranını ters çevirme tuşu vardı, şu an hatırlamıyorum. Ekranı ters çevirerek şaşırtmışımdır en fazla. 😂
Ben bozulan klavyeyi tamir etmek için çabalarken kız arkadaşım tepesine vurup çalıştırdı. İşte Türk kadınının gücü 😊
Yani bu konuda ben kız arkadaşım tarafından geri kaldığımı gördüğüm gizlilik ilkesi programları vardı telefonunda orada bir şok olmuştum
eski sevgilim bilgisayar mühendisiydi ve bilgisayarını açamıyodu.. sonra ben bir şeyler yaptım tamamen random ve bilgisayarını açtım... şaşırmıştı
Bilmem ne oldu yani ne ola bilirki en fazla şaşırılar öyle değilmi öyle diğilse yazin ben çok teknoloji konusunda uzman değilim
Abimi hemen hemen her an şaşkına çeviriyorum aslında. Evde teknolojiyle ilgili ne olsa bana geliyorlar :))
Geçen yılbaşında saatlerce araştırıp ona ssd almıştım. Şaşkınlığını ve heyecanını unutamıyorum hala :D
Bir erkeği teknoloji konusunda şaşırttım tek an arkadaşım aldığım şarj kablosunu bozuk çıkmaz ben de çok şaşırmıştım😀
Eski sevgilimin bilgisayarına sıfırdan tek tek sürücü yükleyerek format atmıştım. Sürprizlere dolu olduğumu söyledi:)
Evet, bir arkadaşıma yaptığımı hatırlıyorum. Sonra "Bunu biliyorsun da neden bana söylemiyorsun?"diye mızmızlanmıştı djdjjx
Sevgilim ilk benle tanıştığında yazılım bildiğimi bilmezdi sonra pc bozulunca ben cracklemiştim düzeltmiştim şaşırmıştı
Evet şaşırdığım anlar oldu. Kız arkadaşıma şu el fenerini şarja takabilir misin diye verdim kız 12 voltluk adaptörü takacağına 220 voltluk girişi aynı olan adaptörsüz kabloyu taktı sonrası malum. Nasıl ölmedi diye şaşırmıştım :D
yaşamadım hiç. Kadınlar günü için mesajım ;#Kadınaşiddetehayır yeter artık!!! kadınları rahat bırakın dokunmayın!!!
Yaşadım tabiki PlayStation 3 yeni çıktığında almıştık sonrasını hatırlamıyorum yani nesfees almahı bile unutmuştum 😂
Evt bikac defa olmuştu. Ama anlayan birine normal gelir.
Evet cahilliğimle çok etkiliyorum bu tarz konularda
Sınıf arkadaşım bana basit bişeyler anlatırken benim yazılımla uğraştığımı duyunca kekelemişti
Bunu daha önce yaşadım ve baya iyiydi yani şaşırdım ama çok hoşuma gitti
arabasinin anahtarini takmadan start dugmesine basinca calistigini gostermistim
Ben zaten robotun ta kendisiyim erkek arkadaşıma göre 😂
Cahil akrabalarım watsapı açtığımda aa bu kız herşeyi biliyo demişlerdi😂
para mı vsr ayrıca manitamız da olmadı sapız allaha sükür
Bu konuda erkekleri hep şaşırtmışımdır. Ne var yani biz de bilgisayar kullanamaz mıyız?
Bu ilgi zevk para meselesi bunlar varsa teknoloji ile iç içe olur insan
ilk telefonumu aldım zaman mutlukla alıp sonra pişmanlıga dönüşmesi
onun bilmediği çok telefon özelliğini ben bildiğimde o baya bozulmuştu 😂
Erkeği şaşırtmak zor. Zaten o doyuma ulaşmış iki saat motor da anlatsam yani
Bir erkeği teknolojik bilgimle etkileyemedim çok bilgim yok
Hayır yaşamadım hiç öyle zaten erkek çevremde yoktur
Erkekler neden şaşırsın ki kızlarda teknolojiden anlat gayet