Ben benimkini hergün şaşkına çeviriyorum arkadaşlar. Teknoloji bilgim o kadar kısıtlı ki yaptığım şeyler istemesem bile ona komik geliyor gerçi bana da 😅
Aslında kadından erkekten ziyade çoğumuz teknolojiden anlamıyoruz. Uygarlık diyelim ki bir günde çöktü. Biz sıradan insanlar için bir yeni bir televizyon, bilgisayar, harddisk, matbaa makinesi... kuracak bilgimiz yok!
Birkaç sene önce telefonumu değiştirmeyi düşündüğümden ilgimi çeken telefonların tüm özelliklerini biliyordum. 2-3 sene hangi telefonu almak daha mantıklı diye bana soruyorlardı.
Şu soruyu dile getirerek ne kadar ayrımcılık yaptiginizin farkindasinizdir uamrim. Sanki kadinlar teknoloji özgürlüsu de bi erkegi sasirtmak cok buyuk bi sey gibi. Yahu yeter artik yeter bi iş yapicaz diyosunuz elinize yuzunuze bulastiriyosunuz pes
Abimin telefonunu bozdum. Telefoncuya götürdüm yapamam yazılımcı ya götür dedi. Sinir oldum oturdum saatlerce uğraşıp çözdüm işi. Abimin bunlardan haberi yoktu uyuyordu çok şükür
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzaktan bilgisayarına müdahale edince çok şaşırmıştı
Evet babamı😂😂😂 genelde hep bılgısayar uzmanı ya da telefon ıcın bır profesor olarak goruyorlar benı😂 halbukı bısey ındırıp sılebıldıgım ve muzıklı slayt yapabıldıgım ıcın sjdbjsnsksn
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Onun için videolar izleyip en heyecan veren oyunları yüklüyorum 🤭 Elimden gelen bu kadarcık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Tabiki olmaz olur mu? 🙄 Herkes şaşkınlığa uğrayabilir.
genellikle oyunlarda oluyor teknoloji ile aram pek iyi değil sevmem uğraşmayı
Önceden çok araştırdığım için çok oldu ama artık olmuyor
Bu konuda bilgisi olan kadinlar hep ilgimi cekmistir.
Sevgilim yaptıklarımı öğrenince çok şaşırmıştı dndbdbdbd
Yapmıştım, bana niye daha önce söylemedin ki diye trip atmıştı sjsjsjsjsjsj
Bu devirde 2 yaşındaki çocuk bile Teknolojiden haberdar yani herkes herşeyi biliyor :)
Excel hakkında az bilgisi olan birine ufak birkaç şeyler gösterdim hayret etti 🤷♂️😂
Biraderime 1050ti ve 8GB ram hediye etmiştim. Sevinçten havaya uçtu çocuk.
Ben şahsen şaşırdım. Ama hoşuma gider bir kadının teknoloji konusunda bilgili olması.
Oha mediamarkt olarak böyle bisey yapmaniz cok hosuma gitti gercekten
nfsu2 oynayabiliyordu ve bazen ona yenildiğim bile oluyordu
Her kadın işine ne kadar yarayacaksa o kadar teknoloji gurmesidir... gerisi teferruattır :)
Telefon alıcağım zaman bir kaç bişey öğrenmiştim bahsedince şok geçirmişti gerçi öğrendiklerimi unuttum şu an ama olsun o zaman şaşıranlar olmuştu
Bu devirde hala bir şeylere şaşırabilen insan varsa bravo ona.
Yalana gerek yok bilgisayardn falan çok anlamıyorum telefon anca
güzel soru hiç yaşamadım yaşamam da sanırım büyük konuşmamak gerek :)
Evde babam beni teknoloji canavari saniyor jckdidvj
Ah mediamarkt ah, peki her şeyi piyasanın üstünde satmanıza ne demeli.
Ben bi kadını şaşkına çevirsin o da Şifre oluşturma idi
Kardeşimin bilgisayarına format atmıştım beyzbol sopasıyla sonra MSI aldım ndjdjdndnx
kızlar uzak bu işlere daha kolay etkilenen onlar oluyor
Teknolojiden anlayan kız varsa buyursun gelsin beni ikna etsin 😂
Gerçekten teknolojiden anlayan kızı severdim çünkü benim de hobim bu
Kadınlar araba sürmekten ve teknolojiden anlamaz bu ikisi değişmez.
Hdd yerine ssd kullanırsa uçar tabi ya da ramini yükseltse
Ay yok ya. Kişiden kişiye göre değişiyor mesela ben pek anlamam
Hayır hic yaşamadım. teknoloji konusunda pek te iyi deilimdir
Twitch yayıncıları hariç şaşırtan kadın olmadı ne yazık ki hayatımda
Beni şaşkina ceviren olmadi sanirim yani heralde 🙄
Bir uygulamanın nasıl kullandığını gösterdiğimiz de bile şaşıran erkekler var
Hayır bende yaşamsdım. Küçük bş araştırmayla en azından bi önbilgi edinilebilir
bilgisayarı yeniden başlat dedim çocuk şok ahahahahah
Oldukça zor hayat şartlarına sahibiz ülkemizde inşallah düzelir.
Sizin ürünleriniz berbat o yüzden mağazanızın yakınından bile geçmem
Ben benimkini hergün şaşkına çeviriyorum arkadaşlar. Teknoloji bilgim o kadar kısıtlı ki yaptığım şeyler istemesem bile ona komik geliyor gerçi bana da 😅
Küçük kardeşime aldığım akıllı bileklik onu çok şaşırtmış ve mutlu etmişti. 😊
Kadınların kullandığı fotoğraf teknolojisini hiç anlamadım halen şaşırıyorum :)
Mağalarınızdaki ürün sayısı çok az daha çok çeşitlendirin
Aslında kadından erkekten ziyade çoğumuz teknolojiden anlamıyoruz. Uygarlık diyelim ki bir günde çöktü. Biz sıradan insanlar için bir yeni bir televizyon, bilgisayar, harddisk, matbaa makinesi... kuracak bilgimiz yok!
Anlayanlar var ve inanın şaşkına döndüğüm çok oldu. Bilgi işlem olarak çalışan biri olarak söylüyorum.
Birkaç sene önce telefonumu değiştirmeyi düşündüğümden ilgimi çeken telefonların tüm özelliklerini biliyordum. 2-3 sene hangi telefonu almak daha mantıklı diye bana soruyorlardı.
Kardeslerim den daha çok anlarim evin tamircisi gibiym
Çoğu erkek teklonojik üründen habersiz olmuyor genelde
Bilgisayar'ım kapsıyordu; aç kapa yaptın mı demişti. Sayılır mı 😄
Babama göre teknolojide bi ben bilgeyim. Sanan hacker.
Şu soruyu dile getirerek ne kadar ayrımcılık yaptiginizin farkindasinizdir uamrim. Sanki kadinlar teknoloji özgürlüsu de bi erkegi sasirtmak cok buyuk bi sey gibi. Yahu yeter artik yeter bi iş yapicaz diyosunuz elinize yuzunuze bulastiriyosunuz pes
Kardeşimi şaşkına çevirdim, vede çok şaşırmıştı, daha öğreneceği çok şey var 😄😄🙂
Arkadaşım bana doğum günümde iPhone 11 pro aldığında biraz şaşırmıştım 😂
Dedemin yanında bilgisayarı Whatsapp web e bağlamışım, tüm gün boyunca teknolojinin çok fazla ilerlediği hakkında konuşmuştu tjepfjşekt
Teknoloji ile aram gayet iyidir de birinin şaşkına çevirdim mi bilmiyorum. Bana göre gayet normal şeyler oluyor çünkü.
Abimin telefonunu bozdum. Telefoncuya götürdüm yapamam yazılımcı ya götür dedi. Sinir oldum oturdum saatlerce uğraşıp çözdüm işi. Abimin bunlardan haberi yoktu uyuyordu çok şükür
Uzaktan bilgisayarına müdahale edince çok şaşırmıştı
Neyle ettin tncwiewer ile mi
Nasıl yaptınız bunu ya 😄
Teknoloji ozurlu biri oldugum icin bu soru bana hitap etmiyor.
Evet babamı😂😂😂 genelde hep bılgısayar uzmanı ya da telefon ıcın bır profesor olarak goruyorlar benı😂 halbukı bısey ındırıp sılebıldıgım ve muzıklı slayt yapabıldıgım ıcın sjdbjsnsksn
Onun için videolar izleyip en heyecan veren oyunları yüklüyorum 🤭
Elimden gelen bu kadarcık
Beni yaşatan olmadı. Ancak hikayesi olanlar mutlu etti.
Sormayın. Çok kötü🤣 her şeyden anlıyorum diye sinirlendi
Dedemin telefonunun sesi kapalıymış açtım hacker olduğumu düşündü
shhshss iyiymiş
Kendi Kendime Boza Boza Öğrendim Vallaha Helal olsun Bana
En doğrusuda bu ama