Bunu Dell yetkili sevisiyle çok yaşıyorum. Her şeyi sırasıyla anlatıyorlar ama çoğu menüyü açmayı bildiğim için iki saat dediklerine hı hı, evet evet, açtım demek zorunda kalıyorum...
Benim bilgim kadar bilgi sahibi olmayan çok erkek var teknoloji konusunda. En son birine bilgisayar alırken intel ve amd farkı hakkında bilgi vermiştim. Gözündeki o şaşkın ifadeyi unutamıyorum. :)
Yok sanıyordum ama düşününce Evet hemde çok Mesela telefon konusunda ya da televizyon frekans işlerinde falan Mesela babamın arkadaşının evine gitmiştik o akşam adamın kanalarını sıralamıştım bilmiyordu Bide sevdiği kanaların hepsini kağıda yazmışti
Wifi modemin bozuk olduğunu ve anlamayacağımı düşünerek modemin üstündeki bir ışığın söndüğünü yani çalışmadığını söylemişti. Ben de dsl mi yanmıyor demiştim. Şaşırmıştı. Djshdhsbxhdb
Ben fotoğrafçı dükkanım vardı bir gün bir kadın geldi vesikalık resim çektirdi yanıma oturdu ben resmi fotoshop ta yüzündeki lekeleri yaraları kaldırdım döndü bana dedi sen beni ne kadar güzel yaptın, bende dedim abla hayatta hiç guldurmemisler seni bırak bari resimde güldürelim seni dedim mutluluktan havaya uçtu resimleri aldı çıktı 10 dk sonra lahmacun fırından almış gelmiş şaşırdım
16 17 yaşlarındaydım olay Fatih civarında gerçekleşti 4 tane japon abla geçiyordu ve şöyle dedi 私の写真を撮ってもらえますか telefonu uzattı telefona baktım ve kamera açıktı fotoğrafını çekeyim dedim yanlışıkla menüye girdim dedim abla bu menüye girdi şöyle 10 15 saniye bakıştık anlamıyoruz birbirimizi またね böyle diyip gitti şuanki teknoloji bilgimde böyle bir şey 😱
Kadınlar genel olarak teknolojiyle çok barışık değiller ama bu demek değilki bütün hanımlar böyle. Benim tanıdığım bir çok hanımefendi var ki teknolojiyi yakından takip edip ürünlere ilgi duyuyorlar
Çok olmustur... Tatlim sen anlarsin bi el ativersene su bizim... Şeye gibi sonrasinda da vay be yapti helal olsun kiz sana tavirlari super keyifli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet. Enişteniz karda yürüyerek izini gizlemeye çalışıyordu. Ben bütün maillerine ve mesajlara bile nasıl eriştiğimi kendine gösterip bir güzel kavga ettik.(telefonu yeni değiştirmişti ben önceden kullandığım için basit kısayolları biliyordum)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Bunu Dell yetkili sevisiyle çok yaşıyorum. Her şeyi sırasıyla anlatıyorlar ama çoğu menüyü açmayı bildiğim için iki saat dediklerine hı hı, evet evet, açtım demek zorunda kalıyorum...
Bilgisayarı değiştir
Benim bilgim kadar bilgi sahibi olmayan çok erkek var teknoloji konusunda. En son birine bilgisayar alırken intel ve amd farkı hakkında bilgi vermiştim. Gözündeki o şaşkın ifadeyi unutamıyorum. :)
Yok sanıyordum ama düşününce
Evet hemde çok
Mesela telefon konusunda ya da televizyon frekans işlerinde falan
Mesela babamın arkadaşının evine gitmiştik o akşam adamın kanalarını sıralamıştım bilmiyordu
Bide sevdiği kanaların hepsini kağıda yazmışti
Niye teknoloji konusunu erkekler-kadınlar diye ayırıyorlar ki? Ben yazılım bilmiyorum mesela, aşırı içli dışlı da değilim.
@DonaldTurp kadınlarda biliyor
Ama. Çoğunluk erkek olduğu için
Galiba
Ben bilmiyorum ve kadınların bilmesinde şaşılacak bir şey yok.
Wifi modemin bozuk olduğunu ve anlamayacağımı düşünerek modemin üstündeki bir ışığın söndüğünü yani çalışmadığını söylemişti. Ben de dsl mi yanmıyor demiştim. Şaşırmıştı. Djshdhsbxhdb
Ben fotoğrafçı dükkanım vardı bir gün bir kadın geldi vesikalık resim çektirdi yanıma oturdu ben resmi fotoshop ta yüzündeki lekeleri yaraları kaldırdım döndü bana dedi sen beni ne kadar güzel yaptın, bende dedim abla hayatta hiç guldurmemisler seni bırak bari resimde güldürelim seni dedim mutluluktan havaya uçtu resimleri aldı çıktı 10 dk sonra lahmacun fırından almış gelmiş şaşırdım
16 17 yaşlarındaydım olay Fatih civarında gerçekleşti 4 tane japon abla geçiyordu ve şöyle dedi 私の写真を撮ってもらえますか telefonu uzattı telefona baktım ve kamera açıktı fotoğrafını çekeyim dedim yanlışıkla menüye girdim dedim abla bu menüye girdi şöyle 10 15 saniye bakıştık anlamıyoruz birbirimizi またね böyle diyip gitti şuanki teknoloji bilgimde böyle bir şey 😱
Kadınlar genel olarak teknolojiyle çok barışık değiller ama bu demek değilki bütün hanımlar böyle. Benim tanıdığım bir çok hanımefendi var ki teknolojiyi yakından takip edip ürünlere ilgi duyuyorlar
Format atabilmeme sasiriyorlar hala. Sanki onkolojik cerrahi yapiyorum.
Oldu ama komik değildi. Servis parası bayılıp 3 saatini de yolda geçirdikten sonra haklı olduğumu anladı ve bozuldu.
Telefonumda ikiz uygulama özelliği var. İki farklı hesaptan watsap kullanabiliyodum bunu öğrenince baya şok gecirmişti 😂
Bilgisayar mühendisi kardeşim var, beni sık sık bilgilendirdiği için konusu açılan ortamlarda beklenmedik bilgilerden bahsettiğim oluyor 😅
Teknoloji bilmek merak ve para işi. Paran varsa istediğin teknolojiyi alır çatır çatır çözer öğrenirsin.
Şaşkına cevirmemis olabilirim ama kadınlar teknolojiden anlamaz diye birsey yoktur. Eşimden daha fazla anlarim teknolojiden.
Teknolojiyi oldukça severim. Teknolojik aletlerle oldukça geç karşılaşmış olsam da epey yol kat ettim ve hala bir şeyler öğrenmek hoşuma gidiyor.
Uzun zamandır ilgileniyorum bununla kod falan yazıyorum projeler falan oluyor ama bir erkeği şaşırtmadım heralde şaşırmasında banane :/
Benim soruma gelmedin sjsjsj
oo ben sınıf öğretmeni delirtmiştimzamaında lise de akıllı tahtaya bi prgram yüklemiştim adını unuttum o ne yaparsa tam tersini yapıyordum
bilgisayara format atabildiğimi söylediğimdeki yüz ifadesi :D yaklaşık 7 8 yıl önceydi...
Oo format atan kız mııı😯çok cikss
Elektironik aletlerini MediaMarkt'an alıyorum ama öyle bi anım olmadı malesef
seneler önce hiç beklemediğim bir kız, torrentten film indirdiğini baya detaylı bir şekilde anlatmıştı dumura uğramıştım :D
format atmayı bildiğim için şaşırıyorlardı lisede 🤷🏼♀️
eski eşime bilgisayar kullanmasını ben öğrettim word yazmasını bırak açmasını bile bilmiyordu :D
2021 senesinde herkes teknolojinin kurdu olmali bunun erkegi kadini yok.
Teknolojinin ve teknolojiye olan ilginin cinsiyet ayrımı olmaz. Kişi kendi ilgi alanındaysa onun hakkında bilgili olması gayet normal.
Çok olmustur...
Tatlim sen anlarsin bi el ativersene su bizim... Şeye gibi sonrasinda da vay be yapti helal olsun kiz sana tavirlari super keyifli
Evet. Enişteniz karda yürüyerek izini gizlemeye çalışıyordu. Ben bütün maillerine ve mesajlara bile nasıl eriştiğimi kendine gösterip bir güzel kavga ettik.(telefonu yeni değiştirmişti ben önceden kullandığım için basit kısayolları biliyordum)
bilgisayardan iyi anlarım ve hiç kimse çok şükür beni bu konularda küçümsemedi. Bildiğimi bildikleri içindir belki.
Kimse Beni Şaşkına Ceviremez Çünkü Ben Bilgisayarcıyım Format Atıyorum Ben Bir Kızı Şaşkına Çevirdim Ve Sonrada Güldü Geçti
Daha dün yaşadım şöyle bir olay: uçaklar konusunda çok ilgili birini tanıyordum, onu bilgimle şaşırtmıştım.
Dedem telefonun sesini kısmış ses gelmiyo bundan tamir ettirelim dedi sesi açtım geri verdim şaşırdı ananasnansnsbsbsbsbsbsbs
başlık kadınlar günü için öyleyse Media Markt kadınları başta olmak üzere tüm Dünya Kadınlarının, Kadınlar Günü Kutlu Olsun
Bi ara konuştuğum birisi bana tost makinesinden yazdığını söylemişti. Gayet tatlı bir mizah olması beni çok şaşırttı.
Kısa bir süre önce kaybettiğim Huawei Talkband B3 Lite akıllı bileklik & kulaklık cihazını görenler şaşırıyordu. Sadece bu var bildiğim ☺️.
Hiç ummadığın birisi email şifremi kırmıştı. Bayanlar için o ne anlar teknolojiden dememek lazım 😂😂😂
#MediaMarkt de kızlarSoruyora katılmış bak senn😲
Artık bir çok #kadın da teknoloji ürünlerinde bilgi sahibi 😉
Bu konu hakkında ön araştırma yapmasını ondan öğrenmiştim.. benim değilde onun bana öğrettikleri oldu diyelim..
olmuşdu bir ara ya evet yanlış hatırlamıyossm sjsjdkx
Erkekler çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da kadınlardan daha başarılı :(
Sevgilim sosyal medyada onun nasıl herşeyini görebildiğim e çok şaşırıyo
Abimi amma sasirtmisimdir oyunlarda kabullenemeyip hile yapiyorsun dior ama jsjs
çok fazla anlamam ama en pahalı bilgisayarı alıyorum işte birkaç yılda bir.
Yazılım okuduğum için teknolojide şaşırttığım zamanlar çok oluyor
Şaşırtmak isterdim açıkçası ama çok isteğim yok teknolojiye karşı
Hayır ama savaş içerikli bir oyunda iyi oynadığımı görünce baya şaşırmıştı 😄
sevgilim hangi teklonojik aleti sorduysa hakkında bir bilgim olur. Ne işe yaradığını falan anlatırım
Oldu bir şeyde yuh artık bu herşeyden çok iyi diye tepki aldım 😂
Siber Güvenlik uzmanı olduğum için ve bunu bilmedikleri için benimle aşık atmaya çalışan çok kişiyi dumura uğrattım. Beklemiyorlardı sanırım :)
Güzel meslek 😎
@KırSakallıWill teşekkür ederim
Siber uzmanı polis olmuyor mu
@Radius63 hayır
valla ben yalşamadım ama media martkt güvendiğim marka
Çok iyi ps oynayan çoğu erkekten güzel araç kullanan kadın tanıyorum. Teknoloji hafif kalır.
Her şeyi tamir etme konusunda garip bi yeteneğim var. Buna ben bile şaşırıyorum.
Telefonumun markasını sormuştu bilmiyorum demiştim😀
25 tlye windows orijinal sürümü almıştım sevgilime :)) bayağı keyiflenmiştik ikimiz de
Keşke şaşırtsalar sadece bilgisizlikleri şaşırtıyor beni
Hayır böyle bir anım olmadı bende çok anlamıyorum zaten teknolojiden
Mediamarkttan traş makinesi aldım harika ve uyguna👍
Doğru kadını erkeği olmaz bu işin. Ama PC konusunda biraz zayıflar genelde bildikleri tek teknoloji telefon
Kadının da bu konularda üstünlük sağlaması normal bence
Sadece erkekler mi teknolojiden anlar? Ne kadınlar biliyorum erkekleri 2 ye böler 8e katlar
ne gerek var o kadar bilmeye :D ben kullanır geçerim
Öyle bir kadına denk gelememek benim şanssızlığım olmalı...
Evet onu telefondan takip ettiğimi görünce şaşırmış ve çok gülmüştü