Ben bu 3 marketi ucuz market olarak nitelendiriyorum çünkü birçok markete göre uygun fiyatlı seçenekler çok fazla. En çok Şok'a gidiyorum çünkü o evimize daha yakın.
A101
ŞOK Market
BİM Market
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ucuz marketlerin hangisinden daha çok alışveriş yapıyorsunuz, A101 mi Şok mu Bim mi?
En çok tercihim A101 arkasından Bim bir tek Şok'tan alışveriş etmiyorum (aktüel hariç o da çok ender) o da diğer marketler gibi kazık😐
Ucuzmuş uygunmuş hikaye. Örnek vereyim her ay aldığım 1 paket çay marketler de 30 tl iken şok'ta 35 idi velhasıl bir kaç ay geçti diğer marketlerde şok'a yetişti bunun neresi uygun market😲😏
En çok bimden yapıyoruz hem diğer marketlere göre daha hesaplı hemde kaliteli ve güvenilir diğerleri pek güvenilir ve kaliteli gelmiyo bana açıkçası kaç senedir bimden yapıyoruz daha bir kez olsun bir sıkıntı yaşamadık A101'in ürünlerini pek kaliteli bulmuyorum bir iki kere aldığım ürünler hep bozuk çıktı veya tadı kötüydü o yüzden bimi tercih ediyorum bimde var ama oda artık eskisi gibi değil ya eskisi gibi güzel değil bazı ürünleri bozmuşlar
En çok bimden yapıyoruz hem diğer marketlere göre daha hesaplı hemde kaliteli ve güvenilir diğerleri pek güvenilir ve kaliteli gelmiyo bana açıkçası kaç senedir bimden yapıyoruz daha bir kez olsun bir sıkıntı yaşamadık A101'in ürünlerini pek kaliteli bulmuyorum bir iki kere aldığım ürünler hep bozuk çıktı veya tadı kötüydü o yüzden bimi tercih ediyorum
Şok ağırlıklı bir şekilde yapıyorum. Ama ucuz marketler demişsin, bence pekte bir farkı kalmadı bu marketlerin diğer marketlerden... Fiyatlarda aman aman bir ucuzluk görmüyorum ama cepte şok uygulamasını kullanırım. Kullanıyorum. Bim zaten çok ama çok nadir girerim, A101 ise çok nadir bir şekilde kullanırım. 3ü arasında en sık kullandığım market şok market oluyor. Ürün ve marka bolluğu sebebi ile seviyorum.
Alişverişte A101 Kalitede A101 Dönerde de A101 Defterde de A101 Çikolatada da A101 İçecekte de A101 Ekmekte de A101 Yemek ihtiyaçlarında da A101 Dondurmada da A101 Makyajda da A101 Kekte de A101 Sakızda da A101 Tavukta da A101 Suda da A101 Abur cubu atıştırmalıklarda da A101 Kendimde yok da kendimde olsa dediğim de A101
En çok bimden yapıyoruz hem diğer marketlere göre daha hesaplı hemde kaliteli ve güvenilir diğerleri pek güvenilir ve kaliteli gelmiyo bana açıkçası kaç senedir bimden yapıyoruz daha bir kez olsun bir sıkıntı yaşamadık A101'in ürünlerini pek kaliteli bulmuyorum bir iki kere aldığım ürünler hep bozuk çıktı veya tadı kötüydü o yüzden bimi tercih ediyorum
bu 3markette fiyatlar temel ihtiyaçlarda hep aynıdır üç aşağı beş yukarı değişir sadece lakin ucuz olarak niteleyemeyiz 😂 kendi ürünlerini satarlar ki parekende sektörünün iki devi migros ve Carrefoursada da aynı fiyattır
Vallahi Şok'a hayatımda 1 kez gittim. Genelde A101'e ve Bim'e gidiyorum. Ufak tefek, ıvır zıvır şeyler alıyorum. Uygun fiyatlı diye tercih ettiğim bir yer değil. Yolumun üzerinde diye uğrarım öyle.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 957 cevap paylaştı.
Bana yakın 3 A101, 3 BİM, 2 Şok var, en yakın olduğundan bu üçlüden BİM'i daha çok tercih ediyorum ama genelde tecihim bölgesel market grupları oluyor, daha pahalılar ama genelde daha kaliteli bol çeşitleri oluyor.
Çokluevren[1] (İngilizce: multiverse), birbirinden farklı, gözlemlenebilir evrenlerin hipotezsel toplamı.[2] Teleskop ile gözlemleyebildiğimiz bilinen evren yaklaşık 93 milyar ışık yılı genişliğindedir.[2] Ancak bu evren, hipotezsel çokluevrenin çok küçük bir kısmına tekabül eder.[2] Çokluevren sonlu ve sonsuz var olan olası evrenlerin hipotezsel bütünüdür ve bu evrenler var olan her şeyi -bütün mekan, zaman, madde ve enerji ile birlikte fizik kanunları ve fiziksel değişimleri- kapsar. Bu evrenlere "paralel evrenler" ya da "alternatif evrenler" de denir.[kaynak belirtilmeli]
Çokluevren kavramına başlıca olarak kozmoloji, kuantum mekaniği ve felsefede rastlanır. Çokluevren kavramıyla genellikle bilinen gözlemlenebilir evrenin potansiyel farklı sürümleri ve dolayısıyla farklı tarihçeleri (geçmiş ve gelecekleri) kastedilir. Ben de bulunmadım ama istihbarat işte. Parele evrendeki sen büyük ihtimalle nightcore şarkıları ve jelibonları sevmiyor. Eğer oraya gidip jelibonları yersen evrenin düzenini bozacaksın ve gerçek hayattaki sen parelel evrendeki senle bütün olacak ve gerçek hayattaki sen gerçek dünyana gittiğinde o jelibonlar sana jelibon olarak gözükmeyecek ama eğer sadece anime izlemeye gidersen sorun olmayacaktır ama o evrendeki sen de farklı bir anime türünü izlemeyi seviyorsun
@Nisalarda biliyorum maalesef ki eğer oraya gidersem zamanda büyük problemler yaratırım. Belkide orada sıkışıp kalırım 😢 aynı zamanda pararel evrendeki benle karşılaşırsam... Büyük sorun olur