BİM
A101
Migros
Şok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
BİM A101 Şok hepsine giderim ama en çok Bime giderim tavuk almak ekmek almak için Bazen de ekmek için A101 e giderim bazen de yeni ürünler gelir onları almak için, migrosa gitmem çünkü alkol sattıkları için ve evime yakın olmadığı için ama birinci sebep alkol sattıkları için
Cevap
23Cevap
Migros sadece
Hangisi bana yakınsa fakat bu pahalılıkta migros , carefur gibi marketleri tercih etmemeye çalışıyorum. Hepsi hemen hemen aynı olsa da.
Bende en çok bimden alışveriş yaparım daha çok ürün çeşidi var bimde birde eve yakın
Azerbaycandan bunlardan yok bazarstore var bizde ya da oba sjjsjsj
Migros ve A101 siyonist destekçisi olduğundan dolayı oralardan alışveriş yapmıyorum. Şok ve Bim’den alışveriş yapıyorum. En çok Bim’den yaparım.
Kim diyor bunu
Araştırmacılar ve kendileri diyor.
Neden inanmak istemediniz? Siyonist destekçisi değillerse neden onlara para yardımı yapıyorlar?
Yok öyle şey ne siyonistligi, kaynak paylaşin
Nerden biliyorsun siyonist olmadıklarını? Ben paylaşırım ama sen paylaşabilecek misin? Hiçbir kaynağın yok. Onlara yakıştıramadığın için duygusal davranıp saçmalıyosun. Cahilin kaynakla işi olmaz çünkü cahil olduğundan dolayı hangi kaynağın doğru veya yanlış olduğuna karar veremez ama ben başkalarını bilgilendirme amaçlı ve kendini haklı sanma diye yazayım. Ortalama bir zekaya sahip herkes troy kart çıkınca A101’in MasterCard bağlantılı hadi kartı her şubesinde bedava dağıtmasından, İsrail mallarında aşırı indirim yapmasından A101’in siyonist destekçisi olduğunu anlayabilir. Migros İsrail destekçisi değilse Filistin destekçisi olduğu için neden Fazıl Say’ın İsviçre’deki konserlerini iptal etti ve İsrail mallarının fiyatlarını düşürdü? Migros’un İsviçreli sahibi İsrail destekçisidir. Yok öyle şey deyip kaynak istemen cahil olduğunun en iyi kanıtı. Çünkü en çok cahil bilir. Çok iyi biliyosun sözde ama kaynak istiyosun😂😂😂
Bu kadar eminsen neden kaynak istiyosun? Ben de senden istiyorum ama rezil olman için istiyorum öğrenmek için değil çünkü ben zaten siyonist destekçisi olduklarını biliyorum ve anlıyorum aklım olduğu için.
Kaynağın olmadığı hâlde sırf öyle bir şey duymadın diye, kendin oralardan alışveriş yapıyosun diye, onlara yakıştıramıyosun diye siyonist olduklarını kabul edemiyosun ama siyonistler. Acı ama gerçek. Gerçekler acıdır, acıtır. Neden inanmak istemedin diyorum cevap yok. Cevap veremediğine göre bir şey bilmiyosun. Destek vermiyorlarsa neden siyonist mallarının hepsine aşırı indirim yaptılar? Cevap ver bakalım sorularıma.
MasterCard ve visa kart İsrail’e destek veren Amerika’nın kaynak wikipedia.
Amerika’nın İsrail’i desteklediğiyle ilgili kaynaklar:
www.aa.com.tr/.../3037758
www.aa.com.tr/.../3070197
www.gencistikbal.com/amerika-neden-israil-i-destekliyor-335
Siz kaynak atın siyonist destekçisi oldugunu, okumak isterim. Siz kaynak atın, ben okurum, rezilde olmam.
Size migrosun siyonist destekçiligi hakkinda soylediğiniz lafınıza kanıt olarak, sizden kaynak istedim ama atamamışsiniz
Yoo, attım. İsrail mallarını fiyatlarını düşürmeleri kaynak ve tüm araştırmacıların öyle söylemesi de kaynak. Sen neden atmıyosun?
Madem bu kadar eminsin kaynak göndersene
Nerede link, iki linki okudum nerede?
Sen neden link gönderemiyosun?
Sen neden kaynak söylemiyosun?
🤣🤣 bugün ziraat, vakıf, halk bankası kartlarının üstünde visa, mastercard varm. Ülkedeki bütün bankalar böyle. Sizin mantıga göre ülkedeki herkes siyonish destekçisi çunkü herhangi nir yerden kard ile alısveris yapinca visa ve mastercard para kazaniyor.
Ya grzklı ben hadi kart MasterCardla bağlantılı diye A101 siyonist destekçisi demiyorum. Troy kart çıktıktan ertesi gün hemen MasterCardla bağlantılı hadi kartlarını bedava dağıttılar. Bu siyonist destekçisi olduğu anlamına gelir ama sen grzkalı olduğun için anlayamazsın. Madem siyonist değiller neden troy kart çıkınca troy karta bağlanmadılar da MasterCard bağlantılı kartlarını bedava dağıttılar? Herhangi bir yerden MasterCard ve visa cardla alışveriş yapıp İsrail para kazanıyor diye devlet troy kart çıkarttı ama İsrail kaybetmesin diye A101 MasterCard bağlantılı hadi kartını bedava dağıtmaya başladı
Neden kaynak vermiyosun?
Bu ülkedeki bütün bankalarda artık troy kart var ama kimseye MasterCard dağıtmıyolar A101 gibi. O kartların olmaması imkansız çünkü dünyayı Amerika yönetiyor. MasterCard ve visa kartla alışveriş yapan herkes siyonist destekçisidir mantıken
Yahu neyin ısrarı bu, sizin mantığa göre bu ülkede herkes siyonist, bırakın artık bu işleri lütfen.
Sürekli giderim
BİM
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri
A101
Hakmar
şok
bunları hepside bize epey yakın
A-101'le çok karşılaştığım için en çok ona giriyorum, özel bir tercihim yok.
Bence migros kalite güven hizmet 40 yıldır giderim
Genelde BİM yolumun üstünde ama daha ii bir seçenek file buraya gittimi harika seyler var
Migros hariç yapiyom ona pek girmiyom
Niye migros yok
Öyle bir nedeni yok denk gelmiyom
Anladım.
Daha çok A101 ürünlerini tercih ediyorum.
Migros ve BİM.
Migros ve Şok marketten alışveriş yaparım
Son zamanlarda 101 daha iyi indirim yaptı.
Migros ve bimden
Migros ve BİM en yakınımda onlar var çünkü
A-101 ile bimdi ama şimdi kooperatiften
Bime giden Suriyelidit
Migros.
Migros
Bimden daha çok
BİM.
Mopaş
BİM ve a101. Migros ve şok uzak biraz.
Migros hariç hepsi.
Niye 😀