Alışveriş & Hediyeler Sevgilinize veya arkadaşınıza hediye seçerken zorlanır mısınız? Felis-tigris Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hediye kutusu almayı düşündünüz mü?İg: rosee. woodd (hediye kutuları bulunuyor) Sevgilinize veya arkadaşınıza hediye seçerken zorlanır mısınız? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evet ya beğenmezse diye kararsız kaldığım olmuştu elbette ☺ neyse ki öyle birşey olmadı. 0 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl pek hediye alan biri olmadığım için zorlanmıyorum :) 2 0 Yorumla
SonGeneral Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kendine alsınlar https://www.youtube.com/embed/5pdhFlEM5Pc 0 0 Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sevgilim olsa zorlanırdım çünkü en iyisini seçmek isterdim 0 0 Yorumla
woqqies Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Evet ilkinde çok zorlandım çok naif bir kolye aldım. 0 0 Yorumla
___Esquire___ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hayır zorlanmam hediye konusunda zevkli olduğumu söylerler 0 0 Yorumla
bıhtıkya Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Hayatımda bunlar olmadığı için böyle bir derdim yok 0 0 Yorumla
Feearlessss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Zorlanmam kafama yatan olur ise alırım. 0 0 Yorumla
Kayaların_Oğlu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Zorlanmam neyi sevip sevmediğini bilirim. 0 0 Yorumla
Macheda_99 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Sana hediye seçecek olsam zorlanirdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet ya beğenmezse diye kararsız kaldığım olmuştu elbette ☺ neyse ki öyle birşey olmadı.
pek hediye alan biri olmadığım için zorlanmıyorum :)
Kendine alsınlar
https://www.youtube.com/embed/5pdhFlEM5PcSevgilim olsa zorlanırdım çünkü en iyisini seçmek isterdim
Evet ilkinde çok zorlandım çok naif bir kolye aldım.
Hayır zorlanmam hediye konusunda zevkli olduğumu söylerler
Hayatımda bunlar olmadığı için böyle bir derdim yok
Zorlanmam kafama yatan olur ise alırım.
Zorlanmam neyi sevip sevmediğini bilirim.
Sana hediye seçecek olsam zorlanirdim
Hediyeci benim sayılır 😅
seçmem -,-
Çok zorlanıyorum
genelde ebet
Pek zorlanmıyorum özenmeye gerek yok
Almam