Ben birine hediye alacağım zaman özel günleri vs beklemiyorum. Beğendiğim bir şeyi ileride birisine hediye ederim diye alıyorum. Günü geldiğinde de yorulmamış telaşa düşmemiş oluyorum. Şu anda bile 4-5 hediye evimde paketli Kime vereceğimi bile bilmiyorum, kimin bir özel günü, başarısı (diploma sınav gibi) olursa o zaman ona hediye ediyorum 🥳🥳
Şöyle ki eğer en yakın arkadaşıma alacaksam çok uğraştırıyor, acaba beğenecek mi? Başka bir şey mi alsam? Tarzında sorular çok fazla kafamı kurcalıyor. Sevmediğim birine alırken zorlanmıyorum ama beğenirse kullanır beğenmezse çokta umrumda değil modunda tercih yapıyorum. Genel anlamda kararsızım hediye seçerken ama bir yandan da karası değilim karşımdaki insana verdiğim değere göre değişiyor bende bu durum.
Ben kendime bile bir şey alırken kolay seçim yapamıyorum ki. Muhakkak tavsiye almam şart. Yoksa kafam çok karışıyor. Özellikle birine hediye almak benim için tam bir eziyete dönüyor çoğu zaman. O yüzden hediye konusunda yani seçimi konusun inanılmaz kararsız ve yetersiz olduğumu düşünüyorum.
Zevkini bildiğim biriyse eğer çok zorlanmıyorum hemen beğeneceğine emin olduğum bir şeyler alıyorum. Ama zevkinden emin olamadığım biriyse beğenir mi beğenmez mi diye ikilemde kalıyorum, zor oluyor.
Secebiliyorun en mükemmeli en iyisi en pahalısı ya da klasik olacak ama, en anlamlısı olsun ki ! Degerimi ona göre bilsin değil ona yakışacak sevgisini gukunsetecem
Beni kilolu gösteren kıyafetler dışında herşey bana yakışıyor bu yüzden asla kararsız kalmam hatta denemeden bile alırım çünkü vücuduma hangi kıyafet yakışır biliyorum
kendime bir şey alırken (şımartırken bile) hiç zorlanmam tak diye hemencecik alıyorum. ama iş bir başkasına hediye almaya gelince. mağazadaki kızın birinin şöyle dediği olmuştu. abla alacaksan al yoksa ben elektrikli testere sipariş edecem :)