Ben hediye seçimi gerçekten çok zor olabiliyor. Bende bu konuda baya zorlanıyorum açıkçası.

Merhaba👋🌹
Sorunuza anca gelebildim beyefendiciğim. Yopun bir insanım yani😅
Koştur koştur koşturdum yine de zaman aldı😁💃🏻💃🏻💃🏻

Hediye seçiminde zorlanıyor muyum?
İnsan değer verdiği birine hediye alacağı zaman elbette bir durup düşünüyor. Karşısına gelen ilk hediyeyi şaak diye almıyor.
Birkaç farklı yer gezip ya da online olarak seçiyorsam birkaç farklı site gezip

Hediyemi o şekilde seçiyorum.
Genellikle hediye almak istediğim kişinin karakterini ya da zevklerini az çok bildiğim için ona uygun hediyeler almaya özen gösteririm.
Hediyeyi alacağım kişi

…
Gibi gibi gibi uzayıp giden sorulara kafamda cevaplar bulurum.
Sonrasında ona uygun gördüğüm en iyi hediyeyi almaya çalışırım.
Aldığım hediyeye mümkünse not koyarım.

Sonunda o da sevinir bende sevinirim 😁🌹
Keyifli alışverişler diliyorum 🌹🛍🛍🛍🛍🛍🛍
Hediye seçimi, hediye alacağınız kişiyi ne kadar tanıyorsanız o kadar kolaylaşır. Tanıdığınız zaman nelerden hoşlanır, neler onu mutlu eder bilirsiniz. Bu yüzden de hediye almak çok zor olmaz ama yeni tanıştığınız ya da henüz pek tanımadığınız birine hediye alırken oldukça zorlanabilirsiniz. Bence böyle durumlarda riske gitmeden klasikleşen hediyelerden seçmek en kurtarıcı yoldur.
Cevap
7Cevap
Bazen zorlanırım ama her zaman aklımda bir kaç fikir olur. Hediye alırken bazı şeyleri gözden geçiririm; hediye alacağım kişinin ihtiyacı olduğu bir şeyi kullandıkça beni hatırlamasını veya yaş grubuna göre seçerim hediyeyi. Klişe hediyeleri pek seçmem fakat klişe olacaksa da onu da bazı şeylerle değiştirmeyi severim:)
Herkese hediye almam😕 sana da sıcak bir sarılırım bence yeterli 🙄😂
Cevrendekiler ne kadar şanslı habire hediye dağıtıyorsun noal baba bukadar dağıtmadı 😃
Kime aldığıma bağlı herkese hediye almam alırsam zorlanmam.
Nevet, özellikle doğum gününe bir kaç hafta kaldıysa yumurtluyorum bildiğin 😅 ama genellikle son an da çözüm bulup rahatlıyorum. Diğer arkadaşlarım ise, kıvranıp duruyor.
Valla belki basit görünecek ama çiçek sepetinde isme özel hediyeler göze daha cazip gelmekte. Birde çeşiti bol, ama buna benzer başka site var mı onu bilmiyorum.
Yakiin oldugum insanlarin neler sevdigini, ilgi alanlarini bildigim icin zorlanmiyorum. Oyle selam selam tanidigim biri oldugu zaman zorlaniyorum tabi.
Çok iyi tanıdığım biriyse zorlanmıyorum. Zevkini bildikten sonra beğeneceği şeyleri tahmin etmek daha kolay oluyor.
Klişe hediyelerden uzak durmak adına detaylara dikkat etmek işinizi oldukça kolaylaştırıyor...
Hediye alacağım kişiyi iyi tanıyorsam çok kolay seçerim ve alırım. Bir yabancıya alacaksam işkence gibi gelir hiç sevmem o yüzden iki saat düşünmeyi.
Anlık seçimler daha iyi oluyor benim için aklıma ilk geleni alıyorum. Beğenir beğenmez orası ona kalmış
Ben kendi sevdiğim şeyleri alıyorum, hiç zor olmuyor 😂
Sonuçta aldığım hediye beni hatırlatmalı, o yüzden benim zevkim olmalı.
Evet yıllardır hediye verdiğim insanlara bu yıl ne alicam diye çok zorlandığım oluyor
Duruma bağlı... çoğu zaman zorlanmıyorum ama mesela bazi insanlar var onlarda zorlanıyorum
çok zor gerçekten..
hem kullanabileceği hem onu hissettirmek..
evet sürekli acaba nasıl bulur beğenirmi beğenmezmi diye soru işaretleri oluyor aklımda
Karşı tarafı iyi tanıyıp analiz etmişsen zorlanmana ihtimal kalmıyor
Kararsız oluşum beni bitiriyor ah ah
Hediye almiyorum, zorlanmiyorum.
Evet zor oluyor
Evet zorlanıyorum
Maalesef
Evet baya bir
Bazen zorlanıyorum
Yooo
Yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?