Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çok fazla zorlanıyorum. Hediye alacağım kişinin ilgi alanlarını bilsem bile bir farklılık olsun isterim. Bu yüzden çok seçici davranıyorum. Seçici davranmak da beni çok zorluyor.
Yani hediye alacağın kişiyi iyi tanıdıktan sonra bence hediye almak çok basit. Yani tanımadığın insana hediye alırken bir tık zorlanıyor insan ya. Hani zevklerini falan tam iyi bilmiyorsun falan ya genelde.
Haklısın ama ben kardeşime hediye alırken bile zorlanıyorum 🤣 hediye konusunda çok seçiciyim
Zorlanmam ya başka birine alırken, bana hediye alınınca aslında mahcup gibi hissederim, hani almasalar da sadece manevi olarak güzel bir şey söyleyip veya yazsalar :) hediyeden daha değerli olur benim için :)
Hayır ben zorlanmıyorum çünkü hediye alırken genelde içimden geldiği gibi hediyeler alırdım kendimi bu konuda çok kasmazdım zaten kimse hediye aldığım daha önemli benim için.
Cevap
3Cevap
Tüm arkadaşlarımın ilgi alanlarını hobilerini biliyorum o yüzden hiç zorlanmam
Aynen zaten iyi bilip tanıdıktan sonra hediye seçme konusunda pek bir zorluk yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ama bilmeyince ister istemez insan bir zorluk yaşayabiliyor ne yazık ki. O yüzden iyi tanımak lazım.
Biraz fazla düşünüyorum gerçekten beğenmesini istediğim için.
hayır zira!
hediye alacağım kişiyi analiz ederim
ihtiyacı, zevkleri buda etken oluyor
Genelde zorlanmıyorum direkt bulabiliyorum
Bir erkeğe ise evet bir kadına ise zorlanmam
hayır çünkü hediye almıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?