liliaaaa | Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Genelde yorumları çok fazla dikkate alırım fakat sadece yorumla hareket etmem. Urun hakkinda ki açıklamanın da beni tatmin etmesi gerekir. O yüzden ürünün açıklaması yeterli gelirse alırım.
1|0
0|0
Dalinlivotka | Alışveriş & Hediyeler konusunda 53 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Açıkçası yorumlara pek aldırış etmiyorum (sahte yorum denen bir şey var sonuçta) gözüme hitap ediyorsa alırım ve hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar yaşarsamda iade ederim pek kasmıyorum bu konuda zaten aldığım site ve uygulamalar belli tutup hiç bilinmedik yerden almıyorum.
Alınabilir neden olmasın hem iade hakkın var ayrıca orda kimse bi sefere mahsus satış olsun diye orda değil ama bu tarz sitelerde müşterilerden bir kısmı maalesef art niyetli olarak kötü yorum yapıp satıcının ekmeğiyle oynuyor... ha satıcıların içindede illa ki çürükler var...
1|0
0|0
SiriSevecen | Alışveriş & Hediyeler konusunda 155 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Trendyol kadar rezalet firma görmedim. Ürün kullanılmış, üstünde bariz kullanım lekeleri var. Kargo aldığım gün aradım bana servis onay verecekki iade yapalım diyor. Servis için fatura lazım. Bilin bana ne gelmemiş?
Aldığım oldu. Genelde cok beğendiğim bi ürünse ve yorumu yoksa o markanın diğer ürünlerinin yapılmış yorumlarına bakarım. Herhangi bor sorun yoksa muhtemelen o üründe de yoktur derim ki sorunsuz geldi memnun kaldim
1|0
0|0
deusㅤㅤㅤ | Alışveriş & Hediyeler konusunda 135 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Eğer alacağım ürünü iyice araştırdıysam alırım. Çünkü sahte yorum yazanlardan oluşan bir meslek grubu bile var :D
1|0
0|0
livaneli | Alışveriş & Hediyeler konusunda 222 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ahaha görsele çok güldüm 😄
Başka yerde bulamadığım bir ürünü almıştım. O zaman da satıcının genel profiline bakıyorum. 😊
Cesaret ederim evet. Almadan incelerim ve istediğim gibiyse alırım...
İlandan farklı ise veya beğenmezsem zaten iade imkanı var 😉
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Trendyol kötü yorumlara müsaade etmediği için her türlü cesaret işidir. Mesela ben daha yeni alışveriş yaptım adam aynı gün kargo diyor herkes yorumdada aynı şeyi yazmış hızlı teslimat yazmış ama bana 2 haftada ulaştı ürün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3231Başka yerde bulamadığım bir ürünü almıştım. O zaman da satıcının genel profiline bakıyorum. 😊
Almadan incelerim ve istediğim gibiyse alırım...
İlandan farklı ise veya beğenmezsem zaten iade imkanı var 😉
Bir ara gördüm sanki. Nicki yine ayniydi
atarmısın linkini lütfen ?
Linkiini bilmiyorum açıkçası sadece tesadüf görmüştüm
neyse sanırım ikimizden birini seviyor ya da ikimizde onu seviyoruz :)
Ne ilgisi var
ya yalan syleme emreyi sevmiyormusun çok belli
😂😂😂😂komiksin cidden.
Nerden çıkardın
belli edyosn devamlı yazışıyordunuz burda gülme bence
Nerden biliyorsunki yazistigimizi
sorularına cvp atıyordn neden saklıyorsunki neyse ya bb
Her görüş attığıma aşığım oyleyse :) peki
Oyle olsam gorunce yazardim. en azindan
bosver ya sadece sormak istedim zaten. Seviyorsan seversin bunda ne varki oke
Emren gelmiş bak yorumlarda :) kulakları çınladı sanirim