Yorumları okuyorum fotoğraf ve yorumlara falan bakıyorum bir de senin görseldeki gibi yani ürünü değerlendirmen gerekiyor kargoyu değerlendiriyorlar sağlam geldi sağlamalaştı çabuk geldi buna anlam veremiyorum. Kullandıktan sonra yorum yapmayı severim.
1
1 Yorumla
Soran
4 ay
Kesinlikle haklısınız. Sağlam ulaşması ilk önceliğimiz gibi yadsıtılıyor. Zaten zarar gören ürünler telafi ediliyor bunu yazmanın mantığını çözemiyorum. 🙂✨ Olması gerekeni yapıyorsunuz, yapıyoruz. 🌸
Alışveriş & Hediyeler konusunda 664 cevap paylaştı.
Evet sadece ürün alirken degil, bir yerde yemek yiyecek veya kalacaksam google yorumlarına da bakıyorum. Ben de beğendiğim ve beğenmediğim hizmet ya da ürünü mutlaka yazarım.
Almadan önce mutlaka bütün yorumları okurum aldıktan sonra da yorum yazarım hatta fotoğraflı madem yasalar bizi korumuyor halk olarak biz kendimizi koruyalım bu şekilde
Ben yorum manyağıyım tatlım, okumadan asla almam 😂 Özellikle fotoğraflı ve uzun uzun deneyim anlatan yorumlara bayılıyorum. “Kargom erken geldi, geç geldi” kısmı tek başına yeterli değil ama satıcının ciddiyetini gösterdiği için ona da bakıyorum 🌸
Kendim de mutlaka doğru yorum bırakıyorum, özellikle hediyelik bir şey aldıysam detay yazıyorum ki başkalarına da fikir olsun. En çok da “beklentimi karşıladı mı, kimlere uygun” tarzı yorumlara güveniyorum 💖
0
3 Yorumla
Soran
4 ay
Ürünün işlevi ile ilgili yorumlar daha faydalı. Sonuçta ürün mutlaka paketli geliyor. Ya da dağ başında değilsek illaki bize ulaşıyor. 🤦
Evet dikkate alırım ona göre ön bir değerlendirme yaparım ama çok yorum iyi ürün demekte değildir seçici olmak lazım. kargo olayıda önemli aslında patlak geldi, çatlak geldi , geç geldi alışverişi olumsuz etkiler