Çok meşhur bir reklam oyuncususunuz diyelim ve size reklamını çektirip öve öve anlatmanızı istedikleri bu ürün gerçekten çok kalitesiz beş para vermeye değer bulmaz nitelikte bir ürün. Bu reklam karşılığında size verecekleri para da dudak uçurtucu değerde. Sırf para için böyle bir reklamda yer alır mıydınız yoksa oynamayı red mi ederdiniz?
Kalitesiz olan bir ürünün reklamında sizi oynatmak ve bu ürünü öve öve anlatmanızı isteseler oynar mıydınız?
Hmmm 🤔 bi kıyaslayalım bakalım... Yüz numaralı adam filminden ilham almışa benziyorsun. 😂 Kaya gibi maşallah dediğim ürünün vatandaşın elinde balon gibi patlaması sonucu ismim halk arasında dolandırıcıya çıkar ve küfürleri üzerine çekmiş olurum fjdkxmxl o kadar yüksek bir maaş için değer mi bence değmez e hadi aldım o kadar maaşı sivil hayatta rahat bırakırlar mı beni tabiki de bırakmazlar.
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
inan bana o filmi bilmiyorum. alemin kralındaki aslan aklıma geldi de onu da çok aradım görsele koymak için bulamadım.. eğer sen bulabilirsen sevinirim güncele eklerim onu da. :D
Bir firmanın satış danışmanlığını yaptım üniversitedeyken. Çoğu ürünlerini kullanmıştım, çok kaliteliydi sadece şampuanlarını denememiştim. İyi de satış yapıyordum, yüzlerce ürün satmışımdır. Bir gün çok güzel kokan bir şampuan çıkardı. Dedim bunu deneyelim, doğalı seviyorum hem doğal falan biraz tuzlu ama olsun. Bir kere denedim saçım keçe gibi oldu dedim sorun yok normal falan 5-6 kere denedim, bu kadar kötü bir şampuan olamaz. Bir arkadaşıma söyledim o da aynı firmanın başka şampuanını kullanmış, o da çok kötüydü dedi. Velhasıl ben ertesi gün dedim ki ben işi bırakıyorum, satış yaptığım insanlar gözümün önüne falan geldi😂😂 asla yapamam yani öyle bişey
Hiç kimse kusura bakmasın burada hayır diyenler bana hiç samimi gelmiyor. Şimdi kalkacaklar bana şu keki şunu öv bunu öv diyecekler sonra karşılığında bir milyon lira verecekler Ben de yok Ben dürüstüm diye ortada mı dolanacağım enayi mi yazıyor benim alnımda 😄
Bunu para uğruna yapan çok kişi var zaten. Özellikle instagram reklamların da parasına bakar aslında sana güzel teklif sunarlarsa düşünmeden kabul edersiniz. Bu işler böyledir.
Çok güzel soru. Eğer çok meşhur reklamcı isem meşhur da bir insanım demektir. Uçuk bir fiyat da veriliyorsa demek ki sözlerime halkın büyük oranda güveni vardır. Bu yüzden kesinlikle fiyati ne olursa olsun, oynamazdım.
"Aldatmak, aldatılan olmaktan daha acıdır."
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
sağ ol kuzum. bak bu görüş de çok güzel lakin bunun tam zıttı olan bir görüş var o da çok mantıklı geldi. :D
Kuzum bu biraz da inanç boyutuyla alakalı. Kimsenin inancını sorgulamak haddime değil ama ahiret inancı varsa bir insanda hesap gününden korkar. Babam da sag olsun hep bu terbiye ile yetiştirdi bizi. İnsanın boğazından bir kuruş haram lokma geçsin, o İnsanın mayası değişir. Allah esirgesin hepimizi...
Zaten yapanlar var. Instagramda orada burada övüp durdukları ürünler beş para etmez üstelik bunu 3 kurus icin yapıyorlar. Ama ben dudak uçuklatacak rakamlara da yapamazdım. Zaten o alanda bir karıyerim varsa. Kendimi herkesin gözünde küçük düşürüp onca küfürü yemek istemezdim.
Yalana dolana gerek yok 🙅♂️ Ama ben sevmiyorum tv ye çıkmayı 🤷🏻♀️ Yani daha bugün yerel bi kanal röportaj için pazartesiye gün istedi hayır dedim 🤷🏻♀️ Ama paraya bağlı ben işime bakarım 🤪
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bugünkü teklife hayır dediysen parası cazip gelmemiş olsa gerek.😄
Zaten aldığımız çoğu şey kalitesiz, ben oynardım, sadece işime kazanacağınız paraya bakarım, sokakta biri çevirip sen bunun reklamında oynadın ama tadı çok kötü neden övdün ki mi diyecek? Sadece Reklamına bakarak bir ürün alan kişi de m. aldıe zaten. Hangi firma kendi reklam filminde kendini kötüler ki?