Ben çok ama çok seviyorum. Antikalar çok pahalı oldukları için her beğendiğimi alamıyorum tabiki ama bütçeme uygun şeyleri dekor amaçlı almaya çalışıyorum. Antika dükkanlarını gezerken sebepsiz bir şekilde mutlu oluyorum ve çok eğleniyorum. Bazı dükkanlar da eski yapıtlardan olma. Dükkanların da ayrı bir hikâyesi var. Sahipleri ile konuştuğumda ayrı bir güzel oluyor. Önerdiğiniz antika dükkanları var mı? Siz antika eşyalar satın almayı severmisiniz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı.
Bayılırım. Antika dükkanında satılan eşyaların ruhu var bence. Eskiden sahibi olan insanlardan izler taşıyorlar. Sanki canlıymış gibi gelir bana hep. Hiç bir şey satın almak kısmet olmadı oralardan ama gezmek bile büyük zevk oluyor.
Antika güzel ama pahalı. Geçenlerde benim saatçide bi kadınlar için yaka iğnesi gördüm saat. Hem kolye bide yaka iğnesi önü saat arkası elle işlenmiş yağlı boya tablosu gibi. Sordum pahalıydı az uygun olsa alcaktım.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 483 cevap paylaştı.
klasik antika şeyleri seviyorum aslında imkanım olsa evimi bunlarla döşemek isterdim.. ama çok pahalı tabi gezmek eskiye dair eşyaları görmek güzel bir duygu