Eskiden pasajlar daha hareketli olurdu şimdi eskisi gibi hareketli değil artık işler durgun. Siz iş merkezi gibi yerleri sever misiniz buralardan alışveriş yapar mısınız? Böyle yerlerde dükkan işletmek mantıklı olur mu?

Eskiden pasajlar daha hareketli olurdu şimdi eskisi gibi hareketli değil artık işler durgun. Siz iş merkezi gibi yerleri sever misiniz buralardan alışveriş yapar mısınız? Böyle yerlerde dükkan işletmek mantıklı olur mu?

Nerede olduğuna bağlı , orijinal ürünü pazardan almışlığım var
Teşekkürler ☺️
Pek gitmem ya. Nadiren yolum düşerse alırım birşeyler.
Cevap
2Cevap
Evet gezmek güzeldir
yoo alışveriş yapmam pasajdan ama pasajda bi terzi var hep ona götürüyorum jean paçası için falan
Terzi iyidir de artık terzilik de bitiyor babam terzi mesela
ama onlara hep ihtiyaç var ya
Kesinlikle öyle. Bu yüzden genç terzi yetişmesi lazım mesleğin devam etmesi için. Konfeksiyon işinde mutlaka bir tamire ihtiyaç oluyor onu da terzi yapıyor. Dikim işi aslında ölçüye göre sipariş üzerine yapılır ama işte tekstil sektörüne döndü kalıp işi yapılıyor
anlamam ki dediğin tabirlerden
Tekstil ve konfeksiyon ikisi de hazır giysi üretim sektörü. Eskiden böyle değildi herkes terziye gider terzi kişinin ölçüsüne uygun olacak şekilde dikim yapardı. Kumaşlar da kaliteli olurdu. Sonra hazır giyim sektörü çıktı S M L XL gibi ölçüler çıktı. Bu yüzden terzilik bitti işte tamir işleriyle geçinmeye çalışıyor mevcut terziler. Tabii bazı insanlar terziye sipariş veriyor o da yapıyor orası ayrı ama bitti yani bu meslek. Bundan sonra yeni terzi dükkanları açılmaz çırak yetişmezse tabii. Terzinin bir usta olanı var bir de sonadan öğreneni var bu da önemli bir fark. Her terzi her işi yapamaz
Böyle yerleri sevmiyorum.
Neden
Samimi değil ortam.
Doğrudur kaba insan çoktur ayrıca kazıkçı da vardır
Çok haklısın.
Nadir
Eski tip AVM diyelim
Yanii bazenn alirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar