Dün blender seti aldım Beko'dan. Şu şekil:Bu fotoda yok ama bir de blender ucu var, hani ezme kesme falan için şu başlığa takıyorsun. Baya güzel 700 watt gücünde ve hızını ayarlayabiliyorsun. Turbo ve normal doğrama seçenekleri var. Baya beğendim açıkçası.
Şu doğrama kasesi de cam, plastik değil kaliteli bir ürüne benziyor umarım keyifle kullanırım.
Siz hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz evdeki blenderdan? Size göre en iyi blender markası hangisi?
5 senedir falan Vestelinkini kullanıyoruz çok fazla memnunuz. Eskiden arzum, fantom falan kullanmıştık. Ama hiç biri 1994'de Trabzonlu komşunun Trabzon Rus pazarından getirdiğini tutmuyor Rus bıçağı meşhurdur zaten keşke bozulmasaydı domatesi koy çekirdeğini falan hallediyordu.
ben 400e aldım. Açıkçası güzel motoru kuvvetli. Çift doğrama bıçağı var ve çoğu kap plastik oluyor ama bunun cam hoşuma gitti. Rengi de güzel :) Bir de çırpma telleri ince değil dolayısıyla çabuk bozulmayacak gibi. Kek çırpmak gibi şeyler için ideal. Güç devrini de ayarlama opsiyonu var. Ben beğendim.
Ben Beko satış mağazasından aldım. 2 yıl garantisi varmış. 400e aldım ama farklı motor güçlerinde daha uygunları da vardı. benimki 700 watt ve nedense hoşlandım.
tavsiyem sesini denemeden almayın , anneme a101 den 159 TL arzum blender afiş ürünü olanı aldık geçen hafta doğrayıcı ve çırpıcıda inanılmaz sesi vardı iade ettik mediamrkt da başka bir blender aldık fakır marka her markanın iyisi ve kötüsü var mutfak robotu da içinde olsun mu olmasın mı şikayetvar yorumlarına bir bak alacağın ürünün