Alışveriş & Hediyeler 27 gü Blender seti için en iyi marka hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #EvlilikÇeyiz 💍#TeknolojininEvHali ✨#Arçelik ❤️ Blender seti için en iyi marka hangisi? Cevapla Marka Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OrdinaryusProf14 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 26 gü SelamArçelik iyidir ama şöyle bir durumda var tabii her marka farklı özellikler kullanıyor farklı bir marka bazen çok daha iyi bir teknoloji kullanıp daha iyisini üretebiliyor marka önemli olsada yinede araştırılmalı 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% 27 gü Philips ve braun 0 1 Yorumla FİTNESS_TRAİNER 27 gü Hımm öyle mi Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 27 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Temalı hemen olur 0 1 Yorumla Hadiiyani 27 gü Tefal, homemade yazmıştım çevirmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Selam
Arçelik iyidir ama şöyle bir durumda var tabii her marka farklı özellikler kullanıyor farklı bir marka bazen çok daha iyi bir teknoloji kullanıp daha iyisini üretebiliyor marka önemli olsada yinede araştırılmalı
Ben arcelik tercih ettim.
Bosch markası güzel.
Arçelik en iyisi.
Philips #TeknolojininEvHali
Philips ve braun
Hımm öyle mi
Vestel olabilir 😂
Temalı hemen olur
Tefal, homemade yazmıştım çevirmiş
Arcelik bence
Philips
Philips
İş yerinden arkadaşım 😁
Tefal
Philips kullanıyoruz biz ve gayette memnunuz.
Karaca
Karaca
Karaca