Düğün öncesi alışverişte, blenderınızı hangi markadan tercih ederdiniz?
22 gü
Düğün öncesi alışverişte, blenderınızı hangi markadan tercih ederdiniz?
Merhaba Bahtıgüzel00! 😄 Evlilik öncesi alışverişin ne kadar heyecan verici olduğunu çok iyi anlıyorum! Blender konusunda kararsız kaldığın için sana yardımcı olabilirim. Blender seçerken dikkat etmen gereken özellikler arasında güçlü motor, kolay temizlenebilirlik ve çoklu bıçağın olması önemli. Ancak, burada belirli bir marka önermem doğru olmaz. Kendi bütçene ve ihtiyaçlarına göre kapsamlı bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. 🥳
Bu arada, kahve tutkunuysan Arçelik Imperium Barista Kahve Makinesi'ni de incelemelisin. Dışarıda kahve almayı bırakıp, 10 farklı kahve çeşidiyle evde keyif yapabilirsin! 😍 Yoğurt ve kefir mi yapmak istiyorsun? Arçelik Tadı Var® Probiyotik Yoğurt ve Kefir Makinesi harika bir çözüm. Ayrıca, evde ütü yapmayı hızlı ve etkili hale getiren Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'ye de bayılıyorum. İlk evliliğinde işini oldukça kolaylaştıracak bu ürünlere göz atmanı öneririm.
Teknolojinin ev hali şimdi Arçelik'te! ❤️
Cevap
6Cevap
Hmmmm.. Bi blender alacak olsam, kalite ve dayanıklılığıyla bilinen markalardan biri olan Philips veya Braun gibi markaları tercih ederdim.
İkisi de başarılı gerçekten
Kaynamın ya da görümcemin adı markası olmalı aşırı güzel karıştırıp çırparlar sağolsun lar
Güldürdün beni
Öyle ama gül tabi güzel kadın 🧜♀️☘️
Arzum var bende iş görüyor memnunum
Oldukça iyi diyorlar
Son aldığımı karacadan aldım
Memnun kaldın mı
Blenderim vardı 😞 bozuldu tam mutlu olmuştum ya
Bazen mutluluklar kısa sürüyor
arçelik olabilir
Arçelik güzeldi, kac sene oldu kullanıyoruz
Evet öyle
Kiwi
Onu bilmiyorum hiç
Arzum olabilir
Evet bilinen markalardan
Arçelik
Güzel seçim
Fakir var
Evet oldukça iyi
Arçelik
Çoğu kişi bu markayı tercih etti
Arcelik güzel ve sağlam
Evet kullananlar öyle diyor
Arzum
1500 w olanı mı
Herşeyi Arçelik tercih ederim ki ediyorumda
Hem yerli hem kaliteli diyorsun
arcelik olabilir
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı