Yani çiçeği alıyorsun hemencicik ölüyor. 😂 ama abur cuburlar ile aşk yaşıyor insan. 🥰 Otur beraber ye, ohh miss. 😍😂 Ben çiçek yerine böyle şeyler alırım. Ben de nasiplenirim haha 😂🕺 Peki sizce Sevdiğimiz kadına çiçek almak yerine abur cubur paketi alsak nasıl olurdu? Parti zamanıı 😂😂🕺🕺
Sevdiğimiz kadına çiçek almak yerine abur cubur paketi alsak nasıl olurdu?
Kilo aldım diye trip atsın sonra :D en iyisi kitap almak ya da makyaj malzemesi almak hangisini beğenirse artık çiçek de saksıda alınırsa bir sorun kalmaz ortada
Türk kızına alinacak en güzel hediye bunlar işte :dd eski sevgilimi italyan restaurantina götürdüm yüzü asıldı yemek bitene kadar burger king e gittik 2 menü yedi gözümün önünde har hur har hur saldırdı yemeğe :dd o an anladım ki spor diyet bakim 0 bunların vari yogu abur cubur arkadaş
Bu çok saçma sapan gelebilir çoğu kadına ama ben evlenmeden eşim olmadan önce bir kadına hediye almayı çok sevmiyorum, çok fazla maddiyat söz konusu olduğu zaman ve ayrılık olduğunda pişmanlıklar daha fazla oluyor.
Çiçek tercih ederim çünkü onu abur cubur la beslersem sağlığını ve kendisini düşünmemiş olurum o yüzden bir çiçek ver beraber geçirdiğimiz anılarla dolu bir dvd
En İyi Cevaplar