Arkadaşlar eski sevgilime d. gününe çiçek göndermek istiyorum ama cokmu saçma olur fikirlerinizi alayım olumlu cevap veren arkadaşlar bırde ne tür çiçek gönderiyim?
Cevabın nedir?
+1 yılGeri de tepebilir yeniden birşeyler de olabilir ama cesaret işi düşünmen bile. İstediğin olur umarım. Çiçek olarak papatya sade ve güzeldir bence şöyle farklı renklerden güzel bir buket hoş gözükür.
17 Yorumla
Soran+1 yıltşkler evet haklsın gondersem bu ınternet üzerinden gönderecm bı problm olurmu sence kardeş?
- +1 yıl
Reklam olur büyük ihtimal ama ç. sepeti ideal dir bunun için anneler gününde ve özel günler de imdada yetişiyor ama araştırarak onun harici de daha uygun yerler bulabilirsin bir sıkıntı çıkmaz.
Soran+1 yılaynen bende o siteyı dusunmustum ama ılk gonderecm onun ıcın bıraz tedırgın davranıyorum zamanında yetısırmı dıye
- +1 yıl
Gündüz saatlerin de yani mesai saatlerinde telefon numarası varsa arayarak olmadı online müsteri temsilcisinden daha sağlıklı bilgiler alabilirsin bence.
Soran+1 yıltşkler kardeş bırde buna bakarmısn bu olurmu sence www.ciceksepeti.com/dus-prensesi-gerbera-aranjmani-at1847
- +1 yıl
Hem fiyatı uygun hem de göze hoş geliyor. Mantikli bir seçim. Umarım istediğin olur mutlu olursunuz :)
Soran+1 yıltşkler aslında ben pek anlamam çiçek böcek işlerınden fıyatına yoksa bakmam
ben de eski sevgilime hani içinde şu küçük notlar, fotoğraflar, çikolatalar vs. olan kutudan yapıp yollayayım diyorum nasıl fikir sence?
13 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin benim içimden cıcek gecıyor ama abartı olurmu onu bılemıyorum işte
Soran+1 yılevt malesf sevıyorum cok msjlaştık ayrıldıktan sonra artık tek bı kelıme soylemek ıstemıyorum :)
Şık bir bukette papatyalar olabilir. Hem şık, hemde bir bayana verilebilecek en güzel çiçektir papatya. Tabi benceeee :)
113 Yorumla
Soran+1 yılaynen saanırım papatya gönderem :)
Soran+1 yılbıde uzerıne bı not düşerim olur sanırım
Soran+1 yılevet oyle güzel olurdu ama ınternet uzerınde sıparıs verecm o yuzden mektup olmaz
Soran+1 yılaynen pekı şuna bakarmısın nasıl www.ciceksepeti.com/dus-prensesi-gerbera-aranjmani-at1847
- +1 yıl
Çok hooooş. Eğer para sorun değilse buda çok güzeeel. :)
www.ciceksepeti.com/.../gunun-nesesi-at1900
Soran+1 yılyok para sorun değil evet buda cok guzel bn pek anlamam çiçek böcek işinden o zaman bu olsun :))
Soran+1 yıltamam bende sevdım bunu gonderecm :)
Soran+1 yıltşkler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
+1 yılseviyo musun bu durumda hala?
13 Yorumla
Soran+1 yılevet sevıyorum yoksa pek dusunmezdım :)
- +1 yıl
gönder o zaman , ama sonuçlarını düşün azıcık hani hala onu düşündüğünü falan bilicek
Soran+1 yılhaklısın belkı bıraz egosu şişer ama fark etmez
Orkide gönder ama neden gönderiyosun o da ayrı konu
01 Yorumla
Soran+1 yılsevıyorum aslında tekrar başlamıyaczda ama ıcımden cıcek gectı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende eski sevgilime doğum günü hediyesi alayım diyorum sen ne diyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılal derim :)
Cevap sahibi+1 yılne alsam ya 20 ağustos fazla da kalmadı
Soran+1 yıleskı olduğu ıcın onu az cok tanıtırsın neyden hoşlandığını bılırsın ona gore dusun
Cevap sahibi+1 yıluzaktan kumandalı araba geliyor aklıma :D
Soran+1 yıl:D güzel
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım