Ve en sonunda ayrıldık sessizce ama allah tarafindan karşılaştık ve bana ben bu ilişkiyi düşünmüyorum artık dedi ama ben hala onu seviyorum acaba ona çiçek yollasam nasıl olur bana yardımcı olun lütfen
Cevabın nedir?
Açıkçası bir kadın aklında bir ilişkiyi bitirmişse onu geri getırmek tekrar hıssettırmek aynı duyguları cok zordur..
Bence onunla oturup konusmalısın.. en azından ne olursa olsun ondan ozur dılemelısın hatalı olsanda olmasanda.. herseyı ustune almalı o skeıdle cıkmalısın.. bu bır kumar sana garantı veremem.. eger karsındakı kısıde sevgı namına bırsey varsa bır ıhtımal olabılır yoksa cok zor..
Duygularını hıslerını anlatmadan ocne ona hatırlat mutlu oldugun zamanları.. Sonra hıslerıne ve pısmanlıklarına don.. ve sevdıgı sızı hatırlatacak bır kolye takı tarzı bırsey al.. en azından.. ayrılanız bıle yanı brdaha gorusmıyecek olsanız bıle bır hatıra bırakabılırsın.. olurda ılsıkıye karar verılırse ozamanda yenı bır baslangıcın sımgesı olur sızın ıcın ;)
Hayırlısı ne ıse o olsun hakkında ;)02 Yorumla- +1 yıl
Tavsiyen için teşekkürler ama konuştuk tamamen bitirmiş kafasinda olayı bende yurt dışına çıkacağım artık onu çok sevdim ama kısmet değilmiş onun için alıp başımı gitmek istiyorum artık
Kardesim adam gibi seviyosun helal ! bence bir kutu gönder icinde ayna olsun ve disina söyle yaz "herkez & hersey'den vaz gecerim ama SENDEN yilla gecsede Asla .." ya da cicegin altina bu notu yaz bir kagita
00 Yorumla
+1 yılÇiçekle böcekle olmaz bu işler..
Onunla konuşmalısın çiçekde vermek istiyorsan gönderme kendin ver ..
Etkili bir konuşma yap ve eğer sana karşı içinde birşeyler varsa olumlu karşılık verecektir..
Ayrılma sebebinizde hatalı taraf sensen eğer özrünü dile .. oysa konuyu açma sadece sevdiğini hissettiklerini dile getir..00 Yorumla
Benim eski sevgilimde bana cicek gondermisti ama onun icin cok gecti. Oda halen seni seviyor seni dusunuyorsa iyi olur sevinir tekrar dusunur ama aklindan ve hayallerinden ciktiysan hele ki birde yeni sevgilisi varya ciceklere yazik olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Dün allah tarafından karşılaştık konuştuk uzun süre ama ben artık düşünüyorum senle diyor ama gözleri hiç öyle söylemiyor ve giderken bir an elini uzattı bende bir anda sarılıp öptüm anlından ama birşey demedi sadece çekti ve gitti yani onu hala çok seviyorum ama oooo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
+1 yılbence cicek gönder ama senin gönderdiğini bilmesin.. öyle bir kaç defa gönder.
en son çiçekte ismini barışmak istediğin ve üzgün oldugunu, duygularını belirt..
altınada ya teklifimi kabul edersin ya da pesinden koşarken yırttıgım ayakkabıların parasını ödersin.. :) yaz ben öyle yapmıstım :))
hosuna gidebilir10 Yorumlacicek parasina yazik be git bir doner ayran ic daha iyi
00 Yorumlaçok saçma bir hareket olur
01 Yorumla- +1 yıl
Kafam karıştı yollayayım mı yoksa vazmı geçeyim
+1 yıleski sevgiliye kaktüs yollanır sadece
00 YorumlaAl karşına konuş çiçekle uğraşma
00 Yorumlaeskimiş çiçek gönder mesajı alsın :D
00 YorumlaCicek falan bos isler.. git konus
00 Yorumlayollama bence
00 Yorumla
+1 yılgül yollama lütfen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında