Olmadı ona yine çiçek alıp kendime yarım döner söylerim.

Olmadı ona yine çiçek alıp kendime yarım döner söylerim.
Sevgiliye hediye almak konusunda farklı tercihler ve düşünceler olabilir. Her iki seçenek de farklı şekillerde anlamlı olabilir ve kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir. Birçok çift için romantik bir akşam yemeği, keyifli bir buluşma ve özel bir zaman geçirmek anlamına gelebilirken, diğer çiftler için ise çiçek almak ya da başka bir tür hediye vermek daha anlamlı olabilir.
Yemeğe çıkmak, birlikte keyifli bir zaman geçirmenin yanı sıra özenli bir jest olabilir. Ancak çiçek almak da sevginin ve düşünceli bir jestin ifadesi olabilir. Önemli olan, sevgilinin kişisel tercihlerini, ilgi alanlarını ve beklentilerini göz önünde bulundurmaktır.
Tercihlerinizi sevgilinizin kişiliğine, zevklerine ve ilişkinizin dinamiklerine göre belirlemek önemlidir. Belki sevgiliniz romantik bir akşam yemeğinden hoşlanırken, başka biri sadece küçük bir jestle mutlu olabilir. İletişim kurarak, partnerinizin nelerden hoşlandığını öğrenmek ve ona göre hareket etmek ilişkinizi daha anlamlı kılabilir.
Sevgilinize jest yaparken onun beklentilerini, zevklerini ve kişiliğini göz önünde bulundurmanız önemlidir. Yemeğe çıkarmak veya çiçek almak gibi farklı jestler, doğru zamanda, doğru kişiye yapıldığında anlamlı olabilir. ☺️
Yok yahu, yemeğe çıkartmasın beni, elleriyle yemekler yapsın bana, öylesi daha çok hoşuma gider, benim için emekler vermesi beni daha hoşnut eder, çiçekler de soluyor hem, çiçek de almasın tabii, ne yapacağız çiçeği, gül reçeli mi yapacağım, papatya aldıysa papatya çayı mı, sonrasında solacak olan çiçekleri almasın bana, yemeğe de çıkartsın istemem lakin kendisi bana yemekler yapsın, mutfaktaki mahirliğini göstersin bana, en sevdiğim yemekleri yapıp bana kendimi özel hissettirebilir
Mutfak yeteneği olmayanlar elendi 😃
Yemek videolarını izleyen herkes, harika yemekler yapabiliyor :D
Ne alaka yaaaa, iste bu ödün erkek düşüncesi ve acilen o erkeğin yontulması gerekiyor.
Yemeğe çıkmak başka bir şey, çiçek almak kadının ruhunu okşar, kendini iyi hissetmesini ve erkeğinin onu şımartması çok hoş bir jest olur.
Eğer çiçek almak istemiyorsan odunsun ve yontulmayi hak ediyorsun uzan testereyle geliyoruz🤣🤣🤣
Cevap
20Cevap
Bence kişiye göre değişir ama ben ikisini de yapardım.. hem çiçek alırdım hem de sevgilimi yemeğe çıkartırdım.. romantik bir ortam olurdu bizim için ama eğer sevgilim de benim gibi delidolu çocuksu kişiliği varsa o zaman birlikte hamburger menü yemeğe giderdik.. ben zaten böyle eğlenceli aktiviteleri daha çok severim. ama mutlaka sürprizler olmalı arada sırada.
Hem yemeğe çıkarıp hem de çiçek alma fikri bence daha hoş
😂😂😂
Kadınlar ilgi ile beslenir o ilgiyi de vermek gerekiyor. Çiçek almak bir sevgi belirtisidir. Yemeğe gitmek ise kendinle alakadır. Karnım doğsun ama yalnız yemeyeyim. İkisi aynı şey değil. Yine de sen çiçek al, kızın gönlü olsun. Çok mutlu olur.
Belki bir demet papatya, veya bir dal gül.
Tercih meselesi tamamen. Çiçek alınması kadınların hoşuna gidiyor. Ben o kadar romantik değilim ya. Çiçek falan istemiyorum. Bana fazla gereksiz geliyor sevemedim bilmiyorum çiçek olayını. Yemek fikri bana göre çok daha mantıklı. Ne biliyim balık, köfte ekmek, olmadı kokoreç bile olur. Sevdiğimiz lezzetler olursa yemek derim. Hatta kahve tatlı ikilisi bile çiçekten on kat daha cici bir düşünce olur.🍫
Doğru çiçek ertesi güne solacak zaten İskender daha kârlı karnı Doyar en azından 🙄
:)
Ikisinden biri olması daha mantıklı çiçek de bir sürpriz yemeğe çıkartmak da bir sürpriz ikisinin bir arada olmasına gerek yok Tabii ki bu bana göre böyle çiçek oluyorsa yemeğe hiç gerek yok yemek varsa çiçeğe gerek yok
Yiyemediğim hiçbir hediyeyi hediye yerine koymuyorum zaten çiçek almasa da olur😂
Nolcak yani çiçek de alınsın yemeğe de gidilsin. Mantıklı değil..
Bir kere de yanımda ol :D
Bidahakine söz😂
Ya çiçek kuruyup gidiyor hepsi de kurutulup saklanamıyor. Orkide tarzı alınırsa gayet hoş ama onun dışında çok para bayılmaya gerek yok farklı hediyeler alınabilir daha güzel ve kaliteli zaman hediye edilebilir
Çuk şükür böyle dertlerim yok sevgilim ikisini aynı anda yürütüyor 😌
Ahshshd
evet sizlere mantıklı gelebilir ama mesela aniden çicek almak o an mutlu olması daha farklı heyecan ve duygudur buluşmalar genellikle ya çay kahve ya da yemek ağırlıklı olur bu anın tadı bir başka🌺
Çiçekte arada olur ama mesela biz şöyle yapıyoruz onun yerine bonfile, ABur cubur sepeti vs gibi şeyler yapıyor karnımız doyuyor en azından shshsh
Çiçek bir ömür saklanır daha değerlidir ve yemek her zaman gidilir ikiside güzel şeyler yapılması gerekiyor
Mantıklı çiçeğe vereceğin parayı güzel bir yemeğe ver çiçek almaya gerek yok o zaten gözünün iki çiçeğidir 🤍
Bir Behzat Ç. Atasözü derki ''la oğlum yemeğe götür de karnınız doysun la'' Bence de mantıklı yemek.
hesap yapamamak lazım. Olay dönerden vazgeçip aç kalıp çiçek almakta 😂.
cimrilik veya kendini düşünmeye başlıyorsa işler zorlaşıyor.
Yemeğe çıkar ve çiçekte al. Döneri söyleme o tabağından yedirsin hem romantik olur ksjddj
Bir çiçeği de çok görmezsin be 😅
Bir buket almaya paran yoksa 1 tanecik gül al ama gene de al
Çiçek yerine kaktüs alsın kurumuyor ömür boyu benle olur ya da yapay çiçek
Çiçek hafızadan kolay gitmez
Ama yemek boğazdan geçer unutulur
Yemeğe giderken çiçek de alın nolur ki? Kaç para ulen bir çiçek?
Okey çiçek de olsun yemek de yiyelim bende ona tatlı ısmarlarım işte olduuu
Her 2'si de olmuyor mu? Ne çiçekten ne yemekten vazgeçebilirim.
Aynı gün yapacak kadar maddi durumu yoksa farklı günler de'de yapabilir. Bir gün yemek. Bir gün çiçek gibi. Her şey aynı gün olmak zorunda değil.
Bahçeden bir tane çiçek koparıp kulağıma koysun yeter🌸🥰
O zaman yenilebilir çiçek almak daha da mantıklı 😃
Kesinlikle katılıyorum ama hatunun gönlü hoş olsun diye diye bir tane de gül alınır bence 🌹
Gül demedi al, kadın ondan reçel yapsın. Bir taşla kuş katliamı
Yemeğe giderken çiçek almak daha mantıklı üstad :)
Aşırı mantıklı.
Çiçek sorarsa da ‘ bos yapma yavrum soğutmadan ye ‘ demek lazım gelır 😂
Hem çiçek alıp hem yemeğe çıkartırsan daha çok sevilirsin 😂
Yani çiçek de mutlu ediyor insanı yemek de. Ara ara değişiklik yapılmalı
Çiçek alıp çiçekle yemeğe götür nası fikir
Bencede cok mantıklı ben cicek olayını sacma buluyorum
Bilmiyorum. Ama bir kız olarak ne çiçek nede yemek ilgimi çekiyor. Bence kız arkadaşlarınızla farklı şeyler yapin
Bence çok mantıklı. Aşk karın doyurmuyor 😅😂
Çiçek iyidir ya ben yemek yemeyi sevmiyorum
yapacaksan ikisinide yapmalısın kızlar bunları seviyor daha mutlu olur
Yemek daha mantıklı 😋
Çiçekte al, yemeğe de götür
evet katılıyorum çok mantıklı
İkiside mantıklı🤣
Yani arada bi çiçekte alınmalı
İkisinide yapsan daha mutlu olur bence
Mük bir pazarlamaç cönddmdmxkx
Yo, ikisi de güzel
Ben her zaman yemeğe daha tavım😃