Tabii ki cidden ama nefretlik görünüyo ya baksana. d. d benden sana tavsiye sakin bir kıza 33 tane kırmızı gül verme evlilik teklifi anlamına geliyormuş. d. d
Valla bak eskiden biri bana bir buket yaptırmış sevgili bile değiliz seni seviyorum sans ver falan iyi dedim gidelim bir kahve içelim adam kırmızı güllerle geldi gözünde bitti zaten. d. d neyse kahvemi içtim kalktım çiçekleri de biraktirmiyo eve gittim gorusmeyelim yazdım ben ama ben saba evlenme teklifi ettim niue boyle yapiyosun falan o gün ondan duydum ilk araştırdım öyleymiş 33 gül evlilik teklifi anlamına geliyormuş
Benim ya lise bittiği yıl ya da ünite ilk başladığım sıralar o biraz büyüktü heralde benden gülle gelmese olabilirdi belki. d. d saka yapmıyorum bak cidden hatta çocuk istemek için hoşlanıyorum demek için falan sayıları varmış bu güllerin bazı kızlar bilir bende o günden sonra öğrenmiştim. d. d
Çok hoş. O kurdelanın hemen altına kız arkadaşının zarifliği ile ilgili bir not iliştiririp çiçek ile kız arkadaşın arasında bir bağlantı kurarsan buna bayılacaktır eminim. (Kız arkadaşının fiziksel özelliklerini bilmiyorum ama biraz toplu biriyse ya da kilo takıntısı varsa duruşunun değil de kalbinin/ruhunun zarifliğini vurgulayabilirsin)
En İyi Cevaplar