Sonunda evimdeki artık miadı dolmuş süpürgem bozuldu ve tamirat ötesi bir halde olduğundan yeni bir süpürge almam şart oldu. Ucuz mal alacak kadar zengin biri olmadığımdan almışken en iyisini alayım diyorum ve araştırmalarıma göre piyasada en iyi süpürge Dyson şu anda. Bunu anlasam da model seçerken hala zorlanıyorum. Alacağım süpürge Dyson olsun ki evde iyi bir temizlik yapayım. Sizce hangi Dyson süpürge en iyisi?
Mesela şu kablosuz Dyson V11 çok iyi göründü gözüme ama kablolulara göre performans farkı var mı çok iyi anlamadım. Dyson aparatları nasıldır, şarjı ne kadar sürede gider ve taşımak kolay mıdır, bunları merak ediyorum. Aradaki farkları anlayabilmek en azından pratik ve en uygun Dyson süpürgeyi seçmek istiyorum. Siz ne dersiniz? Hangi Dyson kablosuz süpürgeyi almalıyım?Dyson süpürge
Ben de evimde Dyson süpürge kullanan bir kadın olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki hayatımda harcadığım en doğru paralardan biriydi aldığım süpürge. O kadar uzuz zaman oldu ki yatırdığım her kuruşu ilk günkü kalitesini koruyarak çoktan ödedi geçti. "Ucuz alacak kadar zengin değilim" bir İngiliz atasözü bildiğim kadarıyla ve sonuna kadar çok haklı bir söz. Ben verdiğim parayı sağlığıma ve kaliteye bir yatırım olarak gördüğüm için asla yanılmadım ve pişman olmadım. Gelelim "Hangi Dyson Süpürgeyi Almalıyım?" sorunuza, alacağınız en uygun Dyson süpürge modeli için öncelikle sizin önceliklerinizi ve kullanım alanınızı ve şeklinizi belirlemenizi öneririm. Bu size bir yol haritası sunar. Evde saklama ve kullanma limitleriniz kısıtlı ise, ya da tasarım ve uygulama olarak tercihinize uygunsa ben olsam kesinlikle kablosuz model süpürge Dyson V11'i tavsiye ederim mesela. Dyson V11 zemine göre otomatik ayarladığı müthiş emiş gücü, şahane filtreleri, kolay boşaltım tankı ve pratik asma aparatı ile hayatı oldukça kolaylaştırıyor. Ayrıca Dyson aparatları her köşeyi temizlemekte kolaylık sağlıyor. Daha fazla detay için linki ve filmi bırakıyorum. Hayırlı olsun... https://www.dyson.com.tr/products/cord-free/dyson-v11-vacuums/overview
Alışveriş & Hediyeler konusunda 422 cevap paylaştı.
Dyson kablosuz süpürgelerden V11 modeli al. Gerçi fark etmez yani hangi modelini alman. Dyson kalitesini her zaman her yerde gösteren bir süpürge olduğu için pişman olmazsın.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
Şu an revaçta şarjlı olan modeli var gadası zaten fiyat olarak birbirine yakın en azından bir kere alıp adını unutursun pratik ve kullanışlı olması en büyük avantajı ha bide yer kaplama derdi yok as duvara dursun
En İyi Cevaplar