Süpürgenin kablosuyla uğraşmaktan yoruldum. Bunun için şarjlı el süpürgesi tavsiyelerinizi almaya geldim. Şarjı da iyi gitsin istiyorum, vereceğim fiyata değsin, kabloyla uğraşmayalım derken kalitesiz bir şey alıp yine kabloluya mecbur kalmayayım :) Beni kablo derdinden kurtaracak hangi Dyson şarjlı el süpürgesini almalıyım?dyson şarjlı el süpürgesi
Siklon teknolojisinin mucidi Dyson’ın son ürünü DC52 Animal Complete modeli yüksek titreşimli, toz ayrıştırmada oldukça başarılı 54 siklona sahip. Zaten Dyson süpürgelerin bütün modellerinde emiş gücü oldukça iyi. Zamanla kullanıma bağlı emiş gücünde düşüş problemi yaşatmaması da en önemli özelliklerinden biri. Ayrıca en küçük partikülleri ve alerjenleri de başarılı şekilde filtreleyerek dışarı verdiği havayı maksimum derecede temizliyor.
Kullanıcıların yaptığı en dikkat çekici yorumlar; ilk gün yatakları süpürdüklerini ve içinden çıkan toza hayret ettikleri şeklinde. Ayrıca süpürge sonrası temizlik suyunun berraklığı, günlerce evde toz birikmemesi de diğer olumlu yorumlar arasında. DC52 Animal Complete süpürgenin karbon fiber başlığı halı ve sert zemin arasında başlık değiştirmeden kullanım kolaylığı sağlıyor. Tüm modellerinde olan Ball teknolojisi ile kendi ekseni etrafında dönerek rahat hareket etmenizi sağlıyor.
Dyson süpürgeler piyasadaki en yüksek fiyatlı modeller. DC52 Animal modelinin fiyatı da yaklaşık 3500 TL. Fakat özellikle çocuklu aileler, hayvan sahipleri ya da alerjik astım gibi hastalıkları olan kişilere tavsiye ediyoruz. 5 yıl garantili, dayanıklı malzemeden üretilen Dyson süpürgeler fiyatının hakkını veriyor.
canselcanım | Alışveriş & Hediyeler konusunda 253 görüş paylaştı.
Fenomen
+1 yıl
Ben de bir ara çok arayışa geçmiştim. Hatta Rowenta'nın silent force mi ne ayaklı şarjlı süpürgesinden almıştım. Hiç memnun kalmayıp geri verdim. O gün bu gündür şarjlı süpürgeleri araştırırken bütün özelliklerini araştırmaya, en güvenilir ve en kaliteli marka süpürge almaya, süpürge alacaklara da bu konuda öneriler vermeye çalışıyorum.
Peki bence hangi Dyson süpürge alınmalı?
dyson v11Hangi Dyson süpürgeyi alacağınız aslında aradığınız özelliklere göre değişir. Seçim yapmakta zorlansanız dahi Dyson'ın bütün süpürge modeller oldukça kullanışlı ve ergonomiktir. Bu sebeple seçeneklere eklediğin tüm modeller ev temizliğinde son derece işini görür, büyük kolaylık sağlar. Benim naçizane tavsiyem ise; Dyson V11 Absolute Pro olacaktır.
Çünkü Dyson V11 Absolute Pro:
- Değişen çok sayıda kullanışlı başlığı ile evin her köşesini kolayca temizler. - 14 siklon gücü ile polen ve bakteri gibi en ufak partikülleri dahi çekerek hijyenik temizlik sağlar. - Haznesindekileri %99,97 oranında hapsederek dışarıya temiz hava verir. - Eco, Auto ve Boost olarak 3 kademeli çekiş gücünü üzerinde bulunan LED ekranı sayesinde ayarlayabilir ve her zemine uygun temizliği yapabilirsin.
Kablo derdinden kurtulmak istiyorsan Dyson tercih etmelisin, hem şarj olarak hem de performans olarak cidden seni elektrikli süpürge konusunda rahatlatıyor. Hem sessiz hem de gerçekten kolay temizlik sağlıyor. Biz çalışan anneler için gerçekten bulunmaz bir nimet :)
Biz bir ay önce Dyson V8’den aldık ve DAHA ÖNCE NEDEN ALMADIK diye sorduk kendi kendimize. Olmayışı büyük kayıpmış. Aşırı, aşırısı rahat. Şu an için çok memnunuz. Hangi Dyson süpürgeyi alırsan al memnun kalırsın.
biradetmehmet | Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b görüş paylaştı.
Fenomen
+1 yıl
ben kabloludan yana tercihimi kullanıcam
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
aerolite | Alışveriş & Hediyeler konusunda 756 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Tabii ki listeye göre en iyisi olan V11.. Ama ben olsam şarjlı süpürge almam.. 15 sene sonra ödemiş olduğunuz batarya yenileme parası ile toplamda ödemiş olduğunuz para 2 süpürge masrafından daha fazla olur. Bende kablolu DC 08 var.. 16 yıldır kullanıyorum. 1 plastik parçası kırıldığı için değiştirildi.. Motorda ve emiş gücünde azalma olmadı. Ama illa ki şarjlı alacağım derseniz mutlaka Dyson alın derim. Orijinali Dyson dır.. Diğer markalar ise onun taklidi.
En İyi Erkek Görüşleri