Selam ben organik duş jeli almak istiyorum. Parfum kokusu da olsun yani çok güzel koksun, sabun yerine daha kullanışlı ve daha köpüklü olsun istiyorum. Paraben, alkol içermesin istiyorum. Sizce hangi duş jeli daha iyi? Duş jeli ne işe yarar? Çünkü çoğu insan atıp tutuyor illa kalıp sabun kullanmak lazım diyor da siz hangisini önerirsiniz lütfen paylaşın.
Cevabın nedir?
+1 yılSon dönemde paraben içermeyen, daha sağlıklı, uzun süre koku kalıcılığını sağladığını iddia eden çok fazla duş jeli seçeneği var. Ben kendiminkileri yazim hem severek kullanıyorum hem de sürekli indirim dönemlerinde indirime giriyorlar o zaman birkaç tane alıp stok yapabiliyorum.
Organik duş jeli önerileri
Pure Line

pure line 12 saate kadar kalıcı koku iddiası var. Ben şu mor şişeleri çok beğendim hem temizlik kokıyor hem de kalıcı kokusu var. Diğer meyveli olan şişeleri denemedim çünkü onları yazın seviyorum ama şimdilik çiçek ve incir kokulu Pure Line'ları çok beğeniyorum.
Palmolive

Palmolive Bu ürün tam deniz gibi kokuyor çok temiz ve ferah bir kokusu var. Temizlendiğini hissediyorsun baya severek kullanıyorum ama diğerleri göre bbiraz daha pahalandı. 25 TL civarı sahip olabilirsin.
Duru duş jeli

duru duş jeli Hem çok ucu hem de kullanılabilir bir ürün ama orta kalite diyebiliriz. Temizliğe takıntım var kokular konusunda da gurmeyin diyorsan bunu tercih etmemlisin.
Yves Rocher duş jeli

yves rocher duş jeli önerileri Bunlar organiktir ve biraz pahalıdır. :) Paket şeklinde birden fazla alabilirsin o zaman daha uyguno luyor. Kokusu güzel ama çok kalıcı değil. Güzel köpürüyor. Temizlendiği ihissedeceksin.
32 Yorumla- +1 yıl
5 metre don lastiği 1 lira
- +1 yıl
Pure line markanin 6 saate kadar kokusu vucutta kaliyor yaseminlisini denedim bayildim
Hiç bişeyin doğalı kalmadı canım. Palmolive kullandım uzunca süre sonra rahatsız hissettim kendimi. Tenime kimyada deyiyor diye.
00 Yorumla
+1 yılOrganik duş jeli yoktur. Var diyen varsa yalan söylüyordur. Bana organik adı altında istediğiniz ürünün içerik bölümünü atın size organik olmadığını izah edeyim. Toplum içerik hakkında bilgisiz olduğu için sallıyorlar. Dün Bpanthol'ün reklamını gördüm SLS içermez diyor. Kuşbeyinliler, SLS sıvı sabun ve şampuanlar da temizleme ve köpürme etkisi çok yüksek bir hammadde olarak kullanılır. El vücut kreminde kullanılmazki zaten, ne millete algı yapıyonuz. Vesselam
30 Yorumla
+1 yılorganık dus jelı huıc duymadım.. meyvanın ozunden olmalı oyle bırsey olursa.. ve kesınlıkle servet olur:)) ben en son lotus cıcegı kullanıyorum ve oldukca memnunum.. yalnız bunların cabuk kolay durulananaıda yapmalılar.. şey gıbı sıvasıyor kolayca durulanmıyor:)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
18Cevap

Dibine kadar geldiğime göre sen düşün ne kadar çok beğendiğimi. 😂😂😂 10 YorumlaYves rocher nin duş jelleri efsane. The Body Shop ve Bath and Body ye de göz atabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılMarks&Spencer’ın duş jeline bayılıyorum ama organik mi emin değilim 🤔
11 Yorumla- +1 yıl
Beni takip edip sorularımı cevaplar mısın
+1 yılben sabun kullanıyorum :D zeytin yağlı sabun ve saçlarım yumuşacık
00 Yorumla
+1 yılBen küçüklüğümden beri kullanıyorum “palmolive” çikolatalı, çilekli hepsini alıyodum raftaki jeller bitiyordu yemin ederim😂bence kullan tavsiye ederim😘💞
02 Yorumla- +1 yıl
Ve duymayan yoktur aleo Vera bitkisi var jel olarak bence en doğalı markette jel olarak ta satılıyor bitki olarakta ama bence yetiştirmek daha iyi sonra yapraklardaki jelini hem saçına hem maske olarak yüzüne iyi geliyor bence çok güzel ben yaptım
- +1 yıl
Bide arkadaşlar beni takip eder misiniz takipçim hiç yokta edenleri bende etcem söz bugün bir 40 takipçi olmak istiyorum
+1 yılYoutuber bir kadın organik güllü sabun kullanıyorum demişti bende o sabunu arıyorum 🙏
00 Yorumlasen sen ol dogalıktan sagma ne varsa eskılerde var je l sanpuan kımyasal
00 YorumlaPalmolive kesinlikle bu konuda bir mucize.
10 YorumlaReklamlarda çıkan hiç bir şey organik olamaz.
21 Yorumla
+1 yılPalmolive in yeni duş jellerine bakabilirsin
10 YorumlaYves rocher a git mükemmel duş jelleri var
00 Yorumla
+1 yılYves rocher kısmen öyle
00 YorumlaBilemiyorum Altan bilemiyorum 🤔
00 Yorumla
+1 yılPure line guzel bayagi
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 661 cevap paylaştı. palmolıve men sport kullanıyom güzel
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 335 cevap paylaştı. Salonuda balkona katalım mı?
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yıljell ve oprganıik komi k olma
10 Yorumla
+1 yılPalmolive ve yves rocher iyi
10 Yorumla
+1 yılEyüp Sabri nin hindistan cevizli jeli iyi
00 YorumlaOrganik parfümlü olsun 😅😅
00 YorumlaZeytinyağli Sabun😂
10 Yorumla
+1 yılÖyle duş jeli varsa banada söyle
10 YorumlaPalmolive
10 Yorumla
+1 yılHaci sakir