Bakımlı erkeğin ilk kuralı saç sakal tıraşının düzgün olmasıdır. Sakal saça göre daha hızlı uzadığı için sakallar bir tık daha önemli.philips sakal tıraş makinesiSakallarımı düzeltmek için bir sakal tıraş makinesi almak istiyordum, arkadaşlarım philips sakal tıraş makinesi konusunda ısrarcı olsa da ben kendi bulduğum başka markaları da denemek istedim. Ancak hepsini deneyecek param olmadığı için sizin tavsiyenize ihtiyacım var. Sizce hangi sakal tıraş makinesini almalıyım?
1 ve 2 numaradakiler iyi. Eğer ayarlanabilir başlıkları varsa onlardan birini alabilirsin. Ben onlardan kullaniyorum markasi farkli. 3 numaradaki çok başka birşey o sakalı sıfıra yakın aliyor ve ayarlama gibi bir şansın yok onu direk ele. 4 numarayi ele çok fazla seçeneği yok gibi. 5 numara komple bakım seti sanırım ama yine de 1 ve 2 numaradakilerle de aynı şeyi yaparsın egerki 1 den 5 e kadar ayarlanabilen başlıkları varsa.
Bende philips sakal traş seti var ama bundan değil bu ne derece kalitelidir bilmiyorum ama fiyatı uygundur benim kullandığım başka serisiydi şu an 400tl civarında galiba fiyat aralığı ama 1 sene oldu kullanıyorum her aparatı var uzun şarj süresi var ve gayet iyi kesimi var memnunum yani baya. Ama marka olarak philips sonuçta diyerek philips dedim.
En İyi Cevaplar