Fotoğrafta gördüğünüz sakal üstü kalın kılları ne ile almamı önerirsiniz? Cımbız ile almayı düşünüyorum ama daha sert çıkar diye korkuyorum. Siz ne önerirsiniz?
Benim gozumun altlarina kadar cikiyor senin yine asagada ben berberde agda ile aliyorum biraz uzayin a yakiyorum cakmakla yine agdayla aliyorum purussuz oluyo 1 ay cikmiyo
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İple aldırttım bakalım ne kadar sürede cıkacak uzun sürerse iple almaya devam ederim eğer kısa sürerse zaten epilasyona gidiyorum göğüs bacak için orayada yaptırırım
İp attırdım tertemizim şu an eğer uzun süre çıkmazsa hep böyle ip attırırım öbür türlü zaten göğüs göbek bacak kalçadan lazere gidiyorum oralarada ışın kılıcı atarız
Sayılı var onlarıda cımbızla alırım diye düşündüm fakat tekrar çıkarken uzaktan bakan kişi için daha görünür ve sert hale gelmesinden çekiniyorum şu an uzaktan bakan için göze batan bir halde değil
İple aldım bakalım ne kadar sürede çıkacak uzun süre çıkmassa iple almaya devam ederim eğer kısa sürede çıkarsa epilasyona gidiyorum zaten göğüs ve bacak için orayada nokta atışı yaparız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu o kadar önemli biseymi ya. Abi zaten her yer kıl safagahafha yani insanin gözü orayi aramiyo afafafcq hani göğüs falan olsa tamamda bilemedim ya
Sen bide ip attırdıktan sonraki halinin güzelliğini gör oranın :)
Benim gozumun altlarina kadar cikiyor senin yine asagada ben berberde agda ile aliyorum biraz uzayin a yakiyorum cakmakla yine agdayla aliyorum purussuz oluyo 1 ay cikmiyo
İple aldırttım bakalım ne kadar sürede cıkacak uzun sürerse iple almaya devam ederim eğer kısa sürerse zaten epilasyona gidiyorum göğüs bacak için orayada yaptırırım
Bende kollara yaptiriyom lazer
Ağdayı yapıştır yüzüne gerisi Allah Kerim
İp ile düşünüyorum
İp atması lazım kuaförün
Cımbız?
Cımbız batık yapar ve çok temiz almaz
Batık yapacağını sanmıyorum tek gayem tekrar çıktığında daha sertleşmesin
Cımbızı zaten sert çıkarttığı için iple alınır ger neyse ben yapman gerekeni söyledim sana kalmış
İple almaya karar verdim ama bunu kendim öğrenmem gerek ama bu çok zor ya
İğneli epilasyon veya ağda
Lazerle tamamen kurtulursun
İp attırdım tertemizim şu an eğer uzun süre çıkmazsa hep böyle ip attırırım öbür türlü zaten göğüs göbek bacak kalçadan lazere gidiyorum oralarada ışın kılıcı atarız
Ağdayla alsan biraz daha kalıcı olur aslında
Cımbız?
Cımbız daha çok acıtır ağdayla tek hamlede ne var ne yok alırsın o yüzden dedim
Sayılı var onlarıda cımbızla alırım diye düşündüm fakat tekrar çıkarken uzaktan bakan kişi için daha görünür ve sert hale gelmesinden çekiniyorum şu an uzaktan bakan için göze batan bir halde değil
Yani sen bilirsin ama ben olsam ağdayla alırdım senin nasıl kolayına geliyorsa öyle yap tabii
İple aldım bakalım ne kadar sürede çıkacak uzun süre çıkmassa iple almaya devam ederim eğer kısa sürede çıkarsa epilasyona gidiyorum zaten göğüs ve bacak için orayada nokta atışı yaparız
İp veya cımbız
Cımbız düşünüyorum ama sert çıkar diye korkuyorum
Yok yok zaten az ip daha iyi kuaför de de yaptirabilirsin ama cımbız da olur
İple denicem ama ipte baya zormuş ya
Valla kalıcı isyorsan lazer
Berberde ağda yaptır
Ağda kesinlikle