Evi lüzumsuz eşyalarla doldurdu. Ben atıyorum o alıyor. O an neden hoşlandıysa düşünmeden alıp getiriyor. Gıdadan, süs eşyasına, mobilyadan, otomobil aksesuarına kadar ne bulursa alıyor. Artık iyice bıktırdı. Kendi arkadaşları bile söylüyor ama o farkında değil. Söylediğimde "ihtiyaç olmayan ne aldım ki" gibi saçma sapan bir ifade kullanıyor. Dövsem dövülmez, boşasam çocuk var. Elinden kredi kartlarını alıyorum, gidip bankadan kayboldu diye yeniden çıkarttırıyor. Ben 2 kredi kartı kullanıyorum, eşimin elinde 10 tane var. Rakamlarla arası da pek iyi değil. 100 ile 100bin arasındaki farkı kavrayamaz. Nasıl çözerim ben bu işi?
Cevabın nedir?
+1 yılKartları iptal et eski dekontlarıda al eline eşinede bir daha kart cıkarır ve bu harcamaları abuk sabuk seylerı alırsan aeni bosarım mahkemwyede bu dekontları verırım ocagıma ıncır agacı dıkıyor derım tek celsede ayrılırım senden de az lımıtlı bırsey ver ya bu lımıtle ıdare et ya da sen bılırsın de
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 557 cevap paylaştı. Bir TV'de haberlerde, stresin alışveriş bağımlılığı yaptığını söylediler. Belki eşinizde stres varsa stresi atmak için sürekli alışverişe gitme isteği duyabiliyor. Psikoloğa gönderin nesi varsa psikologtan öğrenebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılKarısını aldatan, onun hayatını, çocuğunun hayatını hiçe sayan şeref yoksunların üç kuruşluk kart harcamasını sorun edecek kadar duyarlı olması sadece iki yüzlülük.
Belli ki karının peşinde sağlam bir ailesi yok. Yoksa dayak yemesi gereken tek insan sensin.41 Yorumla- +1 yıl
ne 3 kurusu adam kkirasını ödeyemeyecek hale geldi belki para kolay kazanılmıyo
Abi sen bayaa zengin misin ya
22 Yorumla- +1 yıl
Soruda öyle mi yazıyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
19Cevap
Doyumsuz ve tasarruf bilmeyen birine kredi kartı hem de 10 a yakın kart verirsen otur ağla şimdi. Bu gerçek değildir inş. Sen bekar değil miydin? Ayrıca kartları ek kart yaparsan kendi çıkartamaz. Bir tane ver eline. Kadına laf geçiremeyen erkekte bir tuhaf oluyormuş
25 Yorumla- +1 yıl
Bankalar bana sormuyor ki.. bir bakıyorum eve kart gelmiş.. alıyorum elinden sonra bakıyorum yine gelmiş.. Soruda yazdım okumadın galiba. "Kadına laf geçiremeyen erkekte bir tuhaf oluyormuş" .. Lafından anlıyorum. Çak tokatı ağzına.. kan revan içinde yere yığılsın diyorsun..
- +1 yıl
Sen açıklamayı okumadın galiba. Anlıyorum ki sen de bir sorun var.
- +1 yıl
Sorun sende ama sana laf yetiştirmek istemiyorum bu saatte. Zaten niye soruna geldiysem her zamanki gibi üstünlük taslayıp herşeyi ben biliyorum çabalarında içine gelmeyince soruyu okumadın falan diye laf atmalar. sana iyi oluyor seni anca o kadın paklar. iyi yapıyor sana. bayyyy
- +1 yıl
O kadının gücü beni paklamaya yetmez. Hatta tam aksi tesir yaptı diyebilirim. Onun sayesinde sevgilimin evinde huzurluyum.. ;)
+1 yılBianda vazgeciremezsin elinden herseyi alırsan yanlıs yollara sapar çünkü bu bir hastalik bankaya talimat ver her ay nakit olarak belli bir miktar ver bunu diğer aylarda azaltarak vermeye özen gösterki azla yetinmeyi bilsin emin ol ise yarıcak paranın az olduğunu görünce cabuk bitiyor diye harcamaya kiyamicak şimdiden allah yardimcın olsun
16 Yorumla- +1 yıl
Evet şu an bunu uyguluyorum.. Hatta harçlığını bile haftalık olarak parça parça bankaya yatırıyorum elden para vermiyorum ama kredi kartlarını dolduruyor.
- +1 yıl
Kartları iptal edebilirsin
- +1 yıl
Kartlar benim değil. Elinden aldım.. Yine çıkarttı.
- +1 yıl
Kartlar ona aitse çok zor😌
- +1 yıl
Sorunda bu işte. Şrf. s. iz bankacılar uyanmış işi.. ödemese bile kart veriyorlar..
- +1 yıl
Aynen adamlar işlerini biliyorlar
Muhtemelen kadını aldattığınız için o da kendini alışveriş ile oyalıyordur. Söyleyin sevgili bulsun kendine düzelir. :)
51 Yorumla- +1 yıl
İçinizdekini dışa vurmuşsunuz. Böyle durumda ilk tercihinizi belli etmişsiniz ;) O savurganca alışveriş ederken ben henüz onu aldatmaya başlamamıştım..
+1 yılBence psikolojik bir rahatsızlığı var babamda da var bipolar bozukluk aynı anlattığın gibi
Kendilerne engel olamazlar
Bu hastalık genelde yaşam bpyunca üzüntü ve tramva yaşayanlarda görülür bence bir doktora gidin13 Yorumla- +1 yıl
Evet böyle birşey yaşadı geçmişte.
- +1 yıl
Yani yaşanan şeyler üstüne ekleye ekleye biriktikçe ileri yaşta rahatsızlık yapar babamdada 30 lu yaşlarında başlamış
- +1 yıl
Geçmiş olsun..
Hani sen evli degildin? Bide esinden yakiniyorsun. Neyse konuya gelicek olursak esin zevksizse hic cekilmez. Zevkliyse bir nemze alsin guzellessin guzellestirsin diycem de sana degmez
16 Yorumla- +1 yıl
Zevklerimiz uyuşmuyor :)
- +1 yıl
Bana yardım etmesin mi? :)
- +1 yıl
Bak bunu hiç düşünmemiştim :)
+1 yılParalari başka kadinlarla yeme diye harciyordur. Iyi yapiyor
49 Yorumla- +1 yıl
Bitiremez o
- +1 yıl
Cocuklar olmasa yapacagini bilirdi
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Naapardı? Ya da sen naapardın :)
- +1 yıl
Allah yaşatmasin. Aldatilmak gibi bir sey yaşamak istemiyorum.
- +1 yıl
Aldatılmayı yaşamak istemiyorsun.. Konu aldatan. Ama sen bencillik edip kendini koruyan sıfatı seçtin.
- +1 yıl
Bencilim çünkü.
- +1 yıl
Bende bencilim. O yüzden aldatıyorum. ;) Demek ki sen de bir gün... ;)
- +1 yıl
Allah muhafaza etsin!
+1 yılÇocuk yapın, olmadı hobi edindir. HAlk eğtime yazdır sanat manat kursu alsın. Boşluğa girmesin. O arada ev ekonomisi dersi de aldır.
12 Yorumla- +1 yıl
O dediklerinin hepsini yaptık.
- +1 yıl
Öyleyse geriye tek bir şey kalmış kardeşim. Kulağının orta köküne arada bir şaplağı indireceksin :D
+1 yılOna sadeliği göster belki daha çok hoşuna gider ona sürekli eşya almanın gereksiz olduğunu israf olduğunu soyle belki ikna olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Gösterdim.. Kabul ediyor. Hatta evin odalarını ben dizayn ettim.. Mobilyalar kendi çizimim. Hepsini kabul ediyor.. Harika diyor ama kendisi de üstüne bişeyler koyarak etrafı gereksiz eşya ile doldurmaktan geri durmuyor.
- +1 yıl
Sadece mobilya degil onun koyduğu o esyalardan her gün bir tane eksilt belki ise yarar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı. Bankayla konuş iptal et, tek yetkili sen olduğunu söyle. Otur konuş. Ayrıca onu aldatıyor sun belki farkedip kendini alış verişe vermiştir.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben aldatmadan önce de böyleydi.
+1 yılPembik gelin mi yoksaa😂Ya Allah yardımcın olsun🙏🏻
26 Yorumla- +1 yıl
Pembik ne ya?
- +1 yıl
Sunum sever İnstagram gelinleri var ya. Ev barbie bebek evi gibi ne ararsan var.
- +1 yıl
Evet aynen öyle.. :) ama bıktırıyor.. O yüzden sevgilimin yanından ayrılıp eve gidesim gelmiyor. Sevgilim de aksine fazla eşya sevmez. alışverişe bile zorla götürürüm.
- +1 yıl
Çok eşlilik zor olmalı. Kafanız karışmış🙄
- +1 yıl
Birde eşinize 10 kart vermek bu yüzden demi
- +1 yıl
Kartları ben vermiyorum... Ben elinden alıyorum, banka veriyor. Üstelik bankaya kaybettim diyor ve hemen yenisi geliyor. Çok eşliliğimin bir nedeni var. biri de bu işte.
+1 yılKardeşim sen bildiğini yap burdakilerden bazılarını pek gaye alma istersen çoğunluk bilirkişi çoğunluk hep haklı ak.
@NalinDilda hayır ben küfür etmedim senin anlayacağın dilden konuştum istediğini söylersen istemediğini duyarsın.18 yaşında adamlık dersi veriyor ak kezbanı işte bu yüzden kadın erkek arasında bir savaş olmuyor mu zihniyet (siz) yüzünden kadınlar erkeklere kadınlık erkekler kadınlara kadınlık dersi veriyor (!)02 Yorumla- +1 yıl
Beyhan budak’ın tedx konuşması vardı çok güzel onu bulursam atayım. Sorunun temelini anlatıyordu yanlış hatırlamıyorsam bakmakta fayda var.
- +1 yıl
Buldum.
https://youtu.be/ywPrsyiGzmQ
+1 yılArtık gemiye gitmeyeceğini söyle 😄bak bakalım ozaman Ne yapıcak.😄
12 Yorumla- +1 yıl
Kızıyor
- +1 yıl
Kızar tabi 😉
+1 yılterapistle tedavi oluyorlar sen ona minimalist hayatı öğret bak nasıl tutumlu oluyor :D
13 Yorumla- +1 yıl
Dur ben döveyim onu... Belki bu sefer tutar..
- +1 yıl
sonra bana şiddet yapıyor diye şikayet etsin şiddetli geçimsizlik diye boşanma davası açarsa :D
- +1 yıl
İnşallah dediğini yapar ve biter benim için bu işkence.
Babasının evine gönder10 gün5 parasız aklı başına gelir
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef babası ve annesi yok.
+1 yılOna ilgi goster. teyzem de ayni boyleydi. kocasi sevgi gostermiodu bosaniolar simdi
11 Yorumla- +1 yıl
Bende boşanmayı düşünüyorum.. Diğer alternatifleri tükettim.
+1 yılOyle hastalik var tv. de izlemistim terapi ile tedavi oluyorlardi. Gecmis olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bu da hasta derecede..
+1 yılYalan soyluyo inanmayin. Yapmiyorum oyle seyler 🙄🙄
15 Yorumla- +1 yıl
Senin için saçımı süpürge ettim :D
- +1 yıl
Sacin o kadar uzun mu ya🙄
- +1 yıl
Popoma kadar geliyor :)
- +1 yıl
Benim yok o kadar sacim 🤣🤣
- +1 yıl
İste seninde olur.
+1 yılUzman yardimi alin saglikli degil bu durum sonra da alisveris yaptigi o parayla iyi bir matematik ogretmeni ile anlasin esinize 100 ile 100000 arasindaki farki ogretsin..
10 Yorumla
+1 yılistesen tek kuruş harcatmazsın sende var biraz sazanlık
17 Yorumla- +1 yıl
Bak şimdi.. orası yetmedi şimdi buraya geldi. Var senin bir kaşıntın ama hayırlısı diyelim :)
- +1 yıl
istesem her soruna tek tek görüş atarım ne alaka
- +1 yıl
Ben buna hayır demem ki.. Aksine mutlu olurum.
- +1 yıl
soruların pek iç açıcı değil böyle birşey yapmadım zaten heveslenme hemen
- +1 yıl
Senin anlayacağın sorular değil... aramızda jenerasyon farkı var. sana biraz büyü demiştim :)
- +1 yıl
aksine cevaplamaya tenezzül etmeyeceğim kadar basit sorular
- +1 yıl
Tamam ama sen başka sorulara da bak.. bak bak aslınur aşk sorusu sormuş düş peşine.
Psikolojik sorunlari var ve bu sekilde bastirmaya calisiyor. Elinden kredi kartini alacagina elini tut destek almaya gotur
Sorunun kökune inin orada uzlasirsiniz.10 YorumlaSeni boşayınca düzelecek çünkü artık huzurlu ve mutlu hissettiği için alişveri bırakıp hayatına başlayacak.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu bir kahin görüşü mü? :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 584 cevap paylaştı. Demekki anasi iyi yetistirmis alis veris icin.. Elinden karti alsanda bu saatten sonra iflah etmez.
10 Yorumla
+1 yılÖnce sayları öğretebilirsiniz. Biraz maddi açıdan sıkıntılı zaman geçirmesi gerekki anlayabilsin veya kendisi çalışmıyorsa para kazanmayı kolay sanıyor olabilir bir işe başlayabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
Geçmişte çalıştı ama o zmn da kazandığının üstüne ben koyuyordum.
- +1 yıl
Diğer yorumlara baktım ve karınızı aldatıyormuşsunuz. Karınız tüm paranızı yaksa bile hakkediyorsunuz. Aldatmadığım zamanda böyleydi felan hikaye keşke karınızın sahip çıkacak bir ailesi olsaydı sizin gibi birine katlanmak zorunda kalmazdı.
- +1 yıl
Kurduğum iki cümleden birine inanıp, diğerine inanmıyor oluşunuzun nedeni bencilliğiniz mi?

dayak şart10 YorumlaBankaya talimat ver, senin paranı senin dışında kimse yiyemesin, senin verdiğin kadarıyla yetinmeyi bilsin..
00 Yorumla
+1 yılSevgiliniz var ise evli olduğunuz halde. Binbir beterini yapar inşallah!!!
13 Yorumla- +1 yıl
@yerlifilozof2 Bu ne ucuz bir yorumdur. Küfür edince adam falan olmuyorsunuz!!
- +1 yıl
Disklike
- +1 yıl
@Alsahim124 Teşekkürler gurur duydum:):)
Tedavi alması çok iyi olur herşeyin fazlası zarar
21 Yorumla- +1 yıl
Bir süre uyguladık.. Olmadı.. kabullenmiyor hastalık derecesinde olduğunu.
+1 yılTemerrüt e düşmesi lazim. ya da mahkeme kararı ile sınırlandırılmali.
00 Yorumla
+1 yılBir psikoloğa gitsin. Bende severim alışverişi ama rakamların anlamını biliyorum
00 Yorumla
+1 yılya ne olmusss sanki sende varya
110 Yorumla- +1 yıl
alisveris denince mutlu oluyoruz napalim seviyoruzzz katlancaksin
- +1 yıl
tek dayak yemesi gereken kisi sensin
- +1 yıl
Tabi canım.. Sen düşünmeden savurganlık yap, evi gereksiz eşya ile doldur sonra dövme de.. Sen hele şöyle yanıma gel bir :)
- +1 yıl
napcannn
- +1 yıl
Isıracağım :)
- +1 yıl
derken
- +1 yıl
Dayak yemesi gereken dedin de..
- +1 yıl
evet😂
- +1 yıl
Ben de yaklaş dedim :D
- +1 yıl
host dedim
Kartlar seninse kapattir hepsini
12 Yorumla- +1 yıl
Kendisinin. O yüzden ben elinden alıyorum o yenisini çıkarttırıyor.
senin kartını kayboldu diye çıkartamaz
119 Yorumla- +1 yıl
Kart benim değil.. Onun.. Ben kart kullanmam pek.
- +1 yıl
Kendi ödüyor zaten ama tıkandığında iş bana düşüyor. Ve şu anda gezmeye gitti. Onun için gezmek alışveriş demek..
- +1 yıl
Ama kalan yarısını ben ödüyorum. O yetiştiremiyor ki :D
- +1 yıl
Ödemiyorum bu sefer banka eve haciz gönderiyor.
- +1 yıl
İyi de haciz memuru onun eve getirdiği lüzumsuzları almıyor ki... değerli eşyaları alıyor.
- +1 yıl
Evdeki TV buzdolabı mücevher vs. gibi.
- +1 yıl
Anlamadım... Hangi hikaye doğru mu?
- +1 yıl
Haa bak şimdi buna buradan cevap verirsem herkes görür ve sorunun bir tadı kalmaz :)
- +1 yıl
Ya dur sana diğer taraftan yazayım :)
- +1 yıl
Oku bak mesaj attım :D
+1 yılÇözülecek gibi değil abi.
11 Yorumla- +1 yıl
Yok ben bunu döveceğim galiba.. Evde eşyadan gezemez oldum :)
+1 yılpsikologa gitmesi gerekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Gitti olumsuz.
+1 yıl3 günlük dünya rahat birak kadıncağızı...
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de fazla rahat bıraktığımı düşünüyorum zaten.
- +1 yıl
👍👍
Eve kilitle çıkamasın
13 Yorumla- +1 yıl
Kilitlemesem de benzer bişey yaptım.
- +1 yıl
Bunu buradan yazmam.
+1 yılelinden kartları alman doğru olur
19 Yorumla- +1 yıl
Bunu defalarca yaptım... Kaybettim diye gitmiş bankadan yeniden çıkarttırmış. Zaten banka ödemelerine bakınca hiç düşünmeden kartı veriyor.
- +1 yıl
Bu konuda ki rahatsızlığını ve şikayetini bankaya bildirmen gerekiyor
- +1 yıl
Bankalara gitmedim ama bir bankacı arkadaşa sordum.. ilgilenmiyorlarmış. Çünkü kendi çıkarlarına ters.
- +1 yıl
bu konuyu ciddi bir şekilde konuşunca halledeceklerini düşünüyorum
- +1 yıl
bir daha denerim.. Ya da eşimi dövsem, akıllı bir daya yerse düzelir mi?
- +1 yıl
Dayak atmanız ne kadar doğru beyefendi insanlar konuşa konuşa anlaşabilliyor
- +1 yıl
Konuşa konuşa anlaşamıyoruz işte :) Alternatif çözüm bulmaya çalışıyorum :)
- +1 yıl
Dayak bir çözüm yolu değil bir sorundur bu kart olayını banka halletmek zorunda eşiniz harcamalar da hatalı olabilir ama dayak gerekli değil
- +1 yıl
Kadınlar ne diyorsa tersini istiyordur ;)
+1 yılMaliyetine sat bari, zarari karsilarsin ))
00 Yorumla
+1 yılDestek alması lazım bence
11 Yorumla- +1 yıl
Bıktırdı artık.
+1 yılboşa karıyı o zaman 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Düşünüyorum.. Şu an daha iyisini arıyorum. Burada.
+1 yılPsikoloğa gidin
11 Yorumla- +1 yıl
Gittik.. olumsuz.
+1 yılBenimkide ruh hastası ne yapmalıyım
01 Yorumla- +1 yıl
Senin ki?
+1 yılHesap Ekstresini kim ödüyordu
10 YorumlaIyi ki temizlik hastası değil kanser olabilirdi
00 Yorumlabirde eşinle konuş bakalım izah et
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 315 cevap paylaştı. Caliş veriş bagimlisi yardim al derim
00 Yorumla
+1 yılfazla para verme
13 Yorumla- +1 yıl
Vermiyorum.. Hatta kredi kartları kapansın diye ödeme de yapmıyorum ama pc bankacılar işi yolunu bulmuşlar. Eve icraa gönderiyorlar. Mecburen ödüyorum. Buna rağmen halen kredi kartı veriyorlar.
- +1 yıl
sistem boyle malesef kartlari verip borclandiriyolar
- +1 yıl
Evet bankalar insanların zaaflarını sömürüyor.
+1 yılArpasını keseceksin...
00 YorumlaKarıyı değiştir
32 Yorumla- +1 yıl
Adam bir kere düßmüs bir daha düşer mi sence
- +1 yıl
O yüzden buradayım ;)
Psikologa götürmelisin
00 YorumlaBoşa abii ucuz bir nafaka herseyi cozer
00 YorumlaDestek alsin
11 Yorumla- +1 yıl
Aldı.. sonuç olumsuz.
+1 yılAz harca boşarım diye tehdit et