family ajans ile yıllardır çalışıyorum ve türkiyenin en kaliteli oyunculuk ajansıdır
avrupada şubesi vardır ve yurt içinde 7 şubesi vardır sektörde bu anlamda tektir zincirlikuyuda osmanyagmurdereli sanat akademisi olarak birde okulu vardır
herkez mantıklı yorumlar atsın dışırda ajanslara begendiricez diye fotografcılar 500 ila 1000 tl arası para alıyorlar family ajans okadar büyükki sadece fotograf degil setcar yaparak hem oyuncuya veriyor hemde yönetmenlere muhteşem bir sunum yapıyor bunun ücreti çok yüksektir ama ayrı yetten bir para almıyorlar tabiki onlar ticaret yapıyor ki çok büyük ekibi var tüm yönetmen ve yapım şirketleriyle çalışılıyor anlaşmaları fotografcıları en fazla 50 tl ve 75 tl ücret alıyorlar bu da yıllık her 4 ayda bir yeni elbiselerle setcart larınız ücretsiz yenileniyor oyunculuk kayıt olup 2 ay sonra veya 1 yıl sonra birsey cıkmayınca bu ajans kötü demek degildir bana göre ve her hafta setlerde karsılaştıgım tüm profesyonel arakdaşlarıma göre türkiyenin en iyi ajansıdır kurumsal bir firmadır teşekür ediyorum ve kabul edilen kişilere tavsiye edebilecegim tek yerdir family ajans 1000 e yakın günlük başvuru vardır lakin sadece max 30 kişi kabul etmektedir sadece sabır edin arkadaş gün geliyor family ajans bir projeye sizi yerleştiriyor ı love you family ve ekip arkadaşları82 Yorumla- +1 yıl
kardeş ben gitim beni hoş buldular fotoraf filan çektiler şimdi haber bekliyom daha 3 gün oldu nezaman çağrırlar acil
- +1 yıl
Selam siz istanbuldaki family ajans da mı çalışıyorsunuz
Sözüm ismini verdiğin için , family ajansa değil ama bilmelisin ki bakırköyde 19 kadıköyde 41 adet aynı işi yapan ajans var ve sitelerinde de o ünlüyü biz yarattık diye çoğunlukla aynı kişilerin resmini , kendilerinden izinsiz yayınlarlar.
Sence bu kadar ajanslar bulduğu bulacağı o kadar adayı hangi piyasada ünlü yapabilir, bir çarpımını yap lütfen. Bir de aman beni öne alın diye kendinden ödün veren aklı havada olanlar da az değil . Bu link te emine ün sayesinde ortaya çıkan rezilliği bir oku , bir anda beklenmedik bir yerde ve şekilde ünlü olmak da olası . Bu linkte de çoğu kasette ne link olduğunu oku .
Gerisi senin kararın . Bilmelisin ki , oyunculuk dünyası akademi mezunlarını işe alır ve avukatı ile sözleşme yapar. Avukat yoksa , fotoğraf diye imzalanan sözleşme bir tuzaktır. Çağrılsan da red şansın olmaz zira redler için cezai madde koyarlar ,kurtulamazsın.129 Yorumla- +1 yıl
evet biraz araştırma yapınca farkına vardım bende,ama bu yönünden çok ticari tuzak olduğunu ,yani ajansların bu yollarla işlerini yürüttüklerini düşünmüştüm,ama gizli kamera vs.aklıma bile gelmedi,en fazla para isterler ya da iç çamaşırı katogu çekim isterler,bende kabul etmem diye düşünmüştüm,
- +1 yıl
Sözleşme imzalarsan dikkatsizce , cezai maddeleri görmezsin ve reddettiğinde de ama sen bu maddeyi kabul etmişsin ve işi reddetmişsin şu kadar ceza ödemen gerek diye avukatlarından telefon alırsın. Sonrası dipsiz kuyu ... İşi bilen sağlam insanlar ve avukat olmadan böyle yerlere değil adım atmak , telefon bile açmamak en doğrusu...
- +1 yıl
Ben bu tip yerleri Drosera 'ya yani rengi ile cezbedip yaprağına konan kelebeği , üstüne kapanarak eriten ve yiyen bitkilere... Aman uzak kal böyle fikirlerden sonu iyi bitmiyor bu işlerin.Sen , mantığını kullanan biri çıktın ve mesajımı tarttın. 3 Hafta kadar önce benzer fikirle yazan bir kıza , benzer cevap verdiğimde geleceğin oyuncusunu engellemeye çalıştığımı söylemiş ve beni bloke etmişti ...Artık ne oldu bilmiyorum, bir daha soru ya da yazısını görmedim. Bal; pahalı bir yiyecektir.
- +1 yıl
Daha sonra imzalatacakları sözleşmeye eklenir ki , imzanın sana ait olduğu su götürmez olsun icra davası açıldığında.Aklında olsun , okullar ve resmi daireler dışında kimlik kopyası İSTENEMEZ böyle bir şeye zorlanamaz. Ayrıca kimliğin çok çeşitli şekillerde kullanılabilir de .. Bu işlerin sigortası olmaz, düşün kaç kişi geliyor , her ay her birine 650 tl sigorta+vergi öderler mi _?
- +1 yıl
çok haklısın yine.bende kimlik fotokobisini ne yapacaklar diye araştırıp duruyordum,bu işin altından bişey çıkacak ama ne çıkacak diyordum,ve inan Google da bile ,sizin anlattığınız kadar mandıklı ve net cevaplar bulamadım,iyiki ks de sormuşum bu soruyu,ve gerçekten çok teşekkür ediyorum size bu konuda zaman ayırıp bilgilendirdiniz.
- +1 yıl
Ben de umarım , bu fikri taşıyan ama sorulaştırmayıp kafasında gezdiren arkadaşlara bir ikaz lambası yakmışızdır. Cesur sorun için, cesaret edemeyen arkadaşlar adına ben sana teşekkür ederim . Bu fikri de kafalarına sokan birebir arkadaşları ; aman güzelsin boylusun senden artist oyuncu vs çıkar diye gaz vermeleri . Sonuçta, aileden bile gizli başvuran geri de dönemiyor seçilemedim diye ve kurtların " gözüne girme" yolu açılıyor. İyi ki sen gibi araştıran soran arkadaşlar var asıl ..
- +1 yıl
Bence oraya gidenlerin düşüncesi ünlü olmak olmamalı. Sonuçta bir sürü ajans var, bir sürü insan her gün görüşmeye gidiyor. Bunların arasından ünlü olacağım diye değil de, profesyonel bir oyuncu olmak isteyenler, eğitimini alanlar, bu işi ciddiye alanlar sonunda zaten ünlü de oluyorlar. Çünkü iletişim çağındayız. Başarılı bir insanın bu sektörde adının duyulmaması imkansız tabi ki. Ama onların amacı başta ünlü olmak değil, profesyonel olmaktı.
- +1 yıl
Dokunma kısmına gelince, sonuçta sen oraya fotoğraf çekimine gitmişsin ve karşındaki insan profesyonel. Senin gibi kaç tane kız görmüş etmiş vs. Farklı bir anlamda dokunacağını sanmıyorum hiç.. Bence giden insan o dokunmaları falan göze almalı. Sonuçta sete girdiğinde de sana bir sürü insan dokunacak, oyunculuk mankenlik yapan insanlar yeri gelince çıplak da duruyorlar. Vücutlarına makyaj da yapılıyor. İnsanların dokunma ve bakma kısmına profesyonel yönden bakmak gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece ilk gittiğinde fotoğraf çekiminde değil, bu işi yaptığın sürece her sette karşılaşacağın bir şey yani..
- +1 yıl
@cems34 ben hiç kimlik bilgilerimin farklı amaçlar için kullanılabileceğini düşünmedim bugüne kadar. İş başvurusu vs. yaparken de çekinmeden kimlik bilgilerimi paylaşıyorum. Ne gibi sakıncaları olabilir? Bilgili birine benziyorsun bu tür konularda. Aydınlatır mısın rica etsem?
- +1 yıl
@TaşPrenses ; kimlik kopyası , üçüncü kişi için kanıttır. Atıyorum dandik bir dükkanda fotokopisini bıraktın. Üzerinde oyun ile başka fotoğraf yerleştirildi ve bir yeni kopya daha yapıldı. Sonra gitti bir telefon bayiine , 3 milyarlık telefon ve hat aldı , bunu bıraktı. Adres bilgilerin de önceki dandik dükkanda bıraktığın bilgiler arasında ise , 3 ay sonra icra senin kapına dayanır telefonun bedeli için, ayrıca hattın da kullanımı yurtiçi mi olur yurtdışı mı , faturası sana çıkar ve bu da yasaldır. Geçenlerde burada biri savcılık falan uğraşıyordu , kimlik kopyası ile telefonlar ve hatlar alınmış , operatör de dava sonuna kadar ödemek zorundasın demiş.
Operatör bir bayiinden gelen faxta sahteciliğin farkına varmaz varmak zorunda da değil. Daha abartırsak , kredi kartı formu içine konabilir ve harcamadığın para kapına dayanır.
Verdiğiniz kopyanın üzerine tükenmez ile KOPYA yazın boylu boyunca , kimse ne l*n bu diyemez - +1 yıl
Peki t6ükenmez kalemle "KOPYA" yazsam, oradakilere bu davranışımı hangi kanunla açıklayabilirim. Yani şu kanunun şu maddesine dayanarak bunu yazıyorum demem gerekebilir..
- +1 yıl
cems34 haklısın İstanbul'da bu işi yapan bir sürü ajans var. Bende güvenilirliğini çok araştırdım family ajansa başvurmadan önce.. Sonrasında görüşmeye gittim. Gayet sıcak samimi karşıladılar. Kafamdaki bütün soru işaretlerini ortadan kaldırdılar ve kaydoldum. Şimdi iyi ki kaydolmuşum diyorum. Bunların zincirlikuyuda akademileride var istersen ordan eğitimde alabiliyorsun üstelik hocaları ve çalışanları Türkiyenin en tanınmış isimlerinden... Bence bu kadar önyargılı olmayın Family ajanstan çıkan bir sürü ünlü kişi var her yere röportaj veriyorlar...
- +1 yıl
@meleke86 Ya etinden ya sütünden derler ya ; işte o trend devam ediyor. Yani aaa sen çok yetenekliymişsin ama eğitimin yok , şurada bizim eğitim şubemiz var istersen oraya kaydol 3 ay sonra oyuncusun demeler ve en azı 2500 tl olan , akşam saatlerinde ders vermeler de eti yenemeyecek heveslilerin de sütünü götürmekten ibaret işler.
Hocalar değerli dediğin ; 1 derse misafir oyuncu davet edilir, Tarık Akan Haldun Taner ya da başkası Gülgün Feyman falan 10 dakika sınıf gezer gider, ya da bir sohbet tarih dersi verir parasını da alır.
Çoğu da lise son ya da ünv öğrencisidir bunların , hayatın içinden gelen olmaz. Fabrika çıkışı gelen öğrenci olmuyor bunlarda, trend giyen ünlü olma peşindeki ünv li ve diğerleridir.
Sonuçta mezun tamam, ama bu kadar kurum çarpı 3 ay mezunu çarpı yıl için ; nerde başlatılmış işler , nerde çalışma alanı , iyilerken bunu da söylemelisin.
Bu işler sertifikalı umut satar, başka da bir şey çıkmaz. - +1 yıl
Arkadaşlar benim ablam family ajanstaydi ilk fotograf cekinme ucreti olarak 150 tl aldilar ve diyologlu rol vericeklerini soylediler ama hep figuranlik verdiler ve sabah saat 7 den aksamin saat 10larina kadar insanlari bos bos bekletip duruyolar ve figuranligin bolum ucreti 50 tl olmasina ragmen onu bile vermiyolar dusunun 50 tlyi vermekten acizler aklı olan hic bir ajans sirketlerine para vermesin kimseyi unlu falan yaptklari yok ünlüleri oyantiyolar sadece. Unlulerin ucretleri her ay yatarken figuranlirin ucretini 2 ayda bir verceklerini soyluyolar fakat onu bile vermiyolar akli ve mantigi olan hic kimse ajanslara kaydolmasin derim butun hepsinin allah belasini versin
- +1 yıl
75 lira ya da 100 lira alsalar bile gittiğin setlerden alıyosun zaten çıkıyo o paran çok kaliteli ve güvenilir bir ajans bence adı bilinmeyen dolandıran sürüsüyle ajans var neredeyse her projesine katıldım düzenli olarak paramı da aldım keyif de aldım ekip harika çalışanları ilgili muazzam bir yer tavsiye ediyorum :)))
- +1 yıl
@Samet5252 iyide eğitimin olmadan zaten sen diyaloglu oyuncu olamazsın kardeşim bu işe ilgin varsa set deneyimin olsun ortamı gör diye sana fırsat sunuluyor ve yardımcı oyuncu olarak yer alıyorsun projelerde madem ücret ödenmesine karşısın sokaktan toplasınlar insanları o zaman :)) var mı öyle dünya ayrıca verdiğin parayı gittiğin setlerden geri karşılıyorsun zaten yapım şirketi ajansa parasını versin ki ajansta size verebilsin her ay düzenli para yatmasını beklemeyin yani 2 ayda 1 1 ay içinde kaç sete gittiysen tam tamına yatıyor hesabına :) defalarca gittim :)
- +1 yıl
- +1 yıl
cok haklısınız, bu ajans resmen dolandırıcı kızımı 4 ayrı proje için 4unede yolladık ancak aradan 1 yıl gectı ne odeme nede telefonlarımıza donuş yaptılar ılk başlarda bır kez aradım haftaya odeme yapılacak dedıler sonra onumuzdekı ay dedıler sonra cvp vermez oldular
- +1 yıl
+1 yılBen geçen sene başvurdum istanbula çağırdılar kayıt için... Adanadan İstanbula gittim.. Büyük bir hataydı... 75 TL ödedim ve ertesi gün beni böyle sev dizisinden aradılar... Meğer o gün içinde başvuranları figüranlık için hepsini çağırmışlardır.. Aptal gibi sabahın köyünde gittik saat akşam 5 e kadar ayakta bişe yapmadan bbekledim.. Bir rol verdiler gozukmemisim bile :) ordaki zavallı insanlar bin pişman oldu... Para bile vermediler... Adanaya döndüm.. Adanada şubesi açılmış... Bunların 3 aylık ücretsiz dandik bir foto çekimi var kayıt yerinde... İşlerinin ciddiyetini yutturmak için bir fotoğraf makinası birde oturak koymuşlar :) iki kez ücretsiz foto çekimine gittim.. 3. kez gittiğimde ajans yerinde yoktu :) zavallı adanalı vatandaşlarımizdan okadar para aldılar... Neyseki ben İstanbul da ödediğimiz için adan da ücret almadilar.. Kurtardık parayı :)
00 Yorumla
15 yıldır bu işi yapan bir ajans firmasından bahsediliyor. biz Türk milleti olarak çok fazla ön yargıya sahibiz ve hemen herkese kötü yakıştırmalar yapabiliyoruz değil mi? sonuçta iyi bir iş yapan bir kurumu şirketi ve sektörü herkes kirletmek için elinden geleni yapar. ön bir firma neler yapmış, hangi başarılara imza atmış hangi dallarda ödülleri var bunlara da bakılmalı diye düşünüyorum, yani es geçilmemeli. söz konusu para mevzusu edilmiş benimde kuzenim bu ajansa oyuncu adayı olarak katıldı.. setcard yapmakta zorunlu değil kimse ve asla 75 TL'lik ücreti şart koşmuyorlar size bırakıyorlar. lütfen biraz adil olalım diğer ajansların 300 TL ,500 TL Ve 1000 TL gibi bir ücret aldığını biliyorsunuzdur umarım...
16 Yorumla- +1 yıl
Ben de cumartesi gidicem Family Ajansa görüşmeye herkes bişeyler söylüyo başka yerlere de baktım. Her kafadan ayrı ses. Ben araştırdım içim rahat etti randevu aldım. Herkes kendi gidip görüşsün kafasına yatmayanı da zorla almazlar heralde. Benim hevesim var bu ajans da kaliteli güvenilir biçok yerde şubesi var ödülleri var çalıştıkları projeler de sağlam. Ben görüşmeye gidicem.
- +1 yıl
Yorumların hepsini okudum ve family ajansa kaydımı yaptırdım ve çok memnunum olumsuz yorumların ne kadar yanlış olduğunu kendim görmüş oldum ve çok samimi ve içten bir ortamla karşılaştım. Bu süreçten sonra sete katılma imkanı da buldum ve iyi ki family ajansa katılmışım diyorum.
- +1 yıl
@Alexsus Ben kaydımı yaptırdım sete bile gittim herşey de gayet güzeldi. Set ortamı zor evet yorucu ama değer. Eğer gerçekten istiyorsan katlanırsın zorluklarına. Family Ajansla çalışmaya başlayınca burada yazılan herşey daha da komik geliyor. Bu işleri isteyenler Family Ajansa gidip kayıtlarını yaptırmalılar. Kurumsal çalışan güvenilir bir ajans. Biraz araştırsanız anlıcaksınız zaten.
- +1 yıl
@lyla96 ben de başvurdum aradılar randevu alınca araştırmaya başladım. Başka bikaç ajans daha vardı onlar da mesaj attı. mesajları görünce Family Ajansa gitmeye karar verdim. tedirgindim biraz ama internet sitesinde de basında yazanlara oyuncularına baktım. Kara Sevdayı izliyorum orda oyuncuları varmış. Osman Yağmurdereli Akademisi falan. Bana daha yakın bir de İstanbul a o ajanslara gitmicem. Bakalım inş görüşme güzel geçer.
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Zaman baya geçmiş cevap vermek için ama belki birileri okur mantıklı gelir diye yazayım ben. Family Ajans bir çok ilde şube açmış İstanbul üzerinden çalışan ve yurt dışında da şube açmaya devam eden bir ajanstır. Aynı zamanda şu anda popüler bir çok diziyle bağlantılıdır. Mantıken düşünmemiz gereken tek bir soru var. Yurt dışında bile görkemli şubeler açan ve işleyen bir ajans bizden koparacakları 75 liraya mı muhtaç? Ajansların para almaları genelde karşısındaki kişinin sorumluluk sahibi olması, işini gayretle yapıp dürüst olması ve "ben ajansa kayıtlıyım" kafasıyla çalışmaması amacıyla yapılır. Bedava bir ajansta kaydın olsa çekimleri sallamaz ve ajansla yönetmeni zor durumda bırakırdın. Ama para verince iş değişiyor ve kendine çeki düzen veriyorsun. Benim fikrim bu, bana mantıklı geliyor ve paylaşmak istedim. Dün kaydımı yaptırdım Family ajansa ve içim rahat. Sonuçta 75 liramla ayakta kalacaklarını hiç sanmıyorum.
51 YorumlaEn büyük hayalim oyuncu olabilmekti. Cast ajansları araştırırken Family ajansa rastladım uzun süre takip ettim araştırdım referansları uluslararası ve Türkiye'nin en güvenilir ajansı olarak ödüller alması beni cezbetti. Başvuru yaparak görüşmeye gittim ilgili ve güleryüzlü karşılandım. Hayallerime doğru yolculuğum başlıyordu sanırım bir kac hafta sonra dizi projesi için teklif aldım bu kadar çabuk olacağına inanamıyordum. Sete katıldığımda çok heyecanlıydım orda da ekip sorumluları herşeyle ilgilendiler. Artık bu aileden biriyim ve setlerdeyim Bence Türkiye nin en başarılı tek ajansıdır ve bana bu imkanı sağladıkları için Family ailesine sonsuz teşekkürler.
20 Yorumla
+1 yılMerkezi İstanbul Mecidiyeköy'de, şubeleri İstanbul-Kadıköy, Bakırköy, İzmir, Antalya, Ankara , Bursa, Berlin ve İzmit'te bulunan büyük bir ajans. Sağlam kurumsal. En güvenilir ajans, en başarılı oyuncluk ajansı, yılın cast ajansı ödülleri gibi toplamda 14 ödülleri var. Türkiye'de dizilerde yeni yüzlere en çok şans tanıyan ajanstır kendileri. Ayrıca Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'yle oyuncularına eğitim imkanı da sunuyor. Kurulduğu 2000 yılından beri birçok yapımla anlaşması var ve bugün çok izlenen birçok diziye oyuncu yönlendirmekte.
00 Yorumlaarkadaşlar family ajansa başvuru yapmıştım. kabul edilmiş görüşmeye çağırdılar. görüşmeye girmeden önce başvuru formu gibi birşey doldurtup imzalattılar. bugun de ERBERKten bir mail aldım kabul edildiğime dair.. family ajansta görüşmeye girmeden imzaladıgım form , erberkle çalışmaya başladıgım zaman bana sorun çıkarır mı? ve o formu keşke tam okusaydım son maddesinde 10.000 tazminat gibi birşey yazıyordu. sonuçta herhangi bir seçmelere katılmadım. herhangi bir dizi veya filmde yer almadım. sadece başvuru yani görüşme formu diye düşünüyorum ama? yine de tedirgin oldum. bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz?
01 Yorumlavaaay her gelenden 75 kaat.. güzel tezgah kurmuşlar.. ben de mi ajans açsam acaba? :)
fotoğraf çekiminin 75 liralık ne maliyeti varmış, ajansı haklı bulan arkadaşlar açıklayıversin bakalım.. Bunlar "UMUT TACİRİ" sakın aldanmayın..10 Yorumla
+1 yılsakın inanma böyle şeylere bende gittim kayıt oldum 50 liraydı 3 yıl önce o zamanlar yaşım tutmadığı için abim imza attı ve o ajanstan baska ajansa gıder bı dızı reklamda oynarsam tazmınat odemem gerekıyor yanı abımın ımzası oldugu ıcın abımın odemesı gerek eger dızıde oynamak falan ıstıyorsan tanıdıgım bırısı var ona yonlendırebılırım senı benım zamanımdayken de bu ısı yapıyor olsaydı keske bende bos yere bu kadar oyalanmasaydım
24 Yorumla- +1 yıl
Merhaba abuk subuk laflara itibar etmeyiniz ben 2 senedir bir fiil gidiyorum hiçbir sorun ve aksama çıkmadi ağzı olan konuşuyor yok öyle yok böyle siye hepsi saçmalıktır emin olabilirsiniz arkadaşlar..
daha önce birçok ajans a kayıt yaptırdım. benden çok büyük mevlada kayıt için para istedikleri gibi. hiçbir projeyede çağırılmadım. yaklaşık 5 ay önce kayıt olduğum family ajansta sadece fotoğraf çekimi için benden yıllık bir ücret istendi. oda inanın cebinize dokunmaz. kayıttan 2 ay sonra reklam çekiminde oynadım. bence bir yerden oyunculuk veya mankenliğe başlayacaksanız. orası kesinlikle family ajans olmalı. çalışanlarının çok ilgili olmalarıda insana gerçekten güven veriyor.
00 Yorumla
+1 yılBen 2 senedir Family ajansta çalışıyorum sürekli setler konusunda söylenen saçma sapan konular var. Bence bunların söylenmesi çekemeyenler tarafından çıkarılan karalayici sözler 2 senedir set konusunda hiçbir sıkıntı çıkmadı. Ücretler konusunda da muhasebeden verilen tarihte saat kaçta konuşulduysa o saatte hakkım olan ücret hesabıma yatırıldı.
11 Yorumlaben ajansları uzun zamandır araştırıyorum çok yüksek meblalar talep eden ajanslar var ve üstelik hiç bir aktif durumları yok.. Ajans aracıdır sunum yaparlar ve son karar her zaman yapımcı , yönetmenlere aittir. Bunun bilincine varıp gitmek gerekir. Family ajansa kayıtlıyım. haftanın 7 günüde seti olan ve aktif çalışan yönlendirme yapan bir ajans. Herşeyden önce Türkiye'de hem castı hem yapımı hemde eğitimi br arada olan ve bu kadar şubeleşmiş tek firma. daha ne olsunki...
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılfamily ajans iyi bir ajanstır. daha önceden kuzenimi de aşkı memnuda figüranlık için çağırmışlardı ama oda gidemedi. Ama bildiğim kadarıyla iyi bir ajans
11 Yorumla Kış dönemin den beri family ajans ile çalışıyorum bir çok proje de yer alma fırsatı buldum güler yüzlü kadrosu ile çalışmak çok daha eğlenceli bir hal aldı
Ajansa karşı olan ön yargı ve korkularımı family ajans sayesin de yıktım iyi ki buradayım diyorum sizlere de tavsiye ederim eğer güvenilebilir bir ajans arıyorsanız 😊00 Yorumla
+1 yılOyuncu olma hayaliniz varsa family ajansa basvurun.2 yildir calistigim firma İstanbul ve diger illerde bircok projleri mevcut neredeyse calistiklari tum projelere davet edildim. Guvenilir ve koklu bir firma izmirde Ankara bursa antalya ve izmitte subeleri var kurumsal oldugu icin de sansiniz artiyor.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Family piyasadaki ajanslardan işini en doğru düzgün yapanı. Sen yeni bir yüzsün onlar için dolayısıyla çağrılma ve oynama durumun her zaman var kaldı ki şu an çok izlenen bir çok diziyle çalışıyorlar. Benim tavsiyem başvurunu yap ve gelen her teklifi de kabul et. bir yerden başlamak gerek :)
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum yeni yüzlere yeni projelerde çok önem veriyorlar güzel işlerde yer alırsın. Family ajansta piyasadaki tek ajans diyebilirim..
Benimde herkes gibi ajanslara karşı güven sorunum vardı. birçok ajansa başvuru yaptım herkes mesaj atarken sadece familyasına arayarak bizzat ilgilendi şu an kayıtlı üyeyim çalışmalarından da çok memnunum. kısa süre içinde arka sokaklar da yer aldım herkese tavsiye ederim.
00 YorumlaArkadaşlar çok eski bir konu ama ben yine yazayım belki okuyanlar olur yardımcı olurlar. Bende 1 yıl önce kayıt oldum 75₺ fotoğraf ücreti istediler randevu falan alınması Lazımmış falan filan bende Tereddütte kaldım randevuyuda iptal ettirdim peki iyi yapmışmıyım. Bu arada bana yardımcı olacak birileri varmıdır?
00 Yorumla
+1 yılBeni de bu ajanstan çağırdılar ama para istediler bide fotoğraf çekimleri olmadan önce bir öngörüşme yapacağız orayı geçerseniz fotoğraf çekimi yapılacak geçemezseniz yapılmayacak dediler. Sonra oraya para verdikten sonra biz size haber vereceğiz deyip yollayacaklar artık verdiğin paraya mı yanarsın yoksa onca yolu gittiğine mi sen karar ver
00 Yorumla75 TL ye kariyerini bitirdin demek ben verirdim ...
03 YorumlaHer gelenden o ücreti alıyorlar,yani kabul edildiğinin belirtisi değil böyle şeyler.. Kendine güveniyorsan git
00 YorumlaSık sık projelerine katılım sağlıyorum oldukça memnunum herkese tavsiye ediyorum:))
00 Yorumla
+1 yılMerhaba kızlar. Ben bugün görüşmeye gittim family ajansa. Fotoğraf çekimi yaptılar 75₺ ödedim. Ajanstan çıktım hemen aradılar yarın çekim var gelin diye. Çok şaşırdım haliyle. Yarın gidicem çekime detayları yarın aktarırım.
15 Yorumla- +1 yıl
Onca saat ufacık bir rol için ayakta bekletirler. İlk çekim parasız olduğu için çağırdılar seni... bidaha cagirmazlar para odememek için Bana da aynısını yaptilar
- +1 yıl
Ayyy ne güzel bende dun form doldurdum internettrn nasil olcak hic bilmiyorum insallah bir gun benide cagirirlar
Ben family ajansa 6 aydır üyeyim bir çok kez sete katılma fırsatı buldum ajan çalışanları güler yüzlü set ortamı gayet keyifli eğer bu sektöre ilgin var güvenebilecegin tek ajans.
23 YorumlaGönül rahatlıyla girebilrsin ama daha iyi ajanslar var İstanbul'da
00 YorumlaMerhaba benim kızımıda çağırdılar çekim ücreti almadıklarını eğer menejerımız bir projeye uygun görürse o zaman 100 tl bı ücret alıyoruz dediler pazar gunu çekime götürücem sizce family ajans güvenilir mi denemelimiyim
01 YorumlaFamily ajans çok kaliteli bir ajans arkadaşlar ben bursa subesine üyeyim İstanbullu gelin projesine gittim firma kataloğlarına gittim boş dolandırıcı bir ajans değil bu yüzden sizlerede tavsiye ederim.
00 YorumlaBende başvurdum ve bugün aradılar ama ücret falan talep etmediler yorumları falan okuduktan sonra tereddütte kaldım doğrusu.. 1 hafta içinde geri dönüş yapmamı söylediler sizce ne yapayım? Başka ajansları da araştırmaya başladım şimdi... :/
04 Yorumla- +1 yıl
Gitme
- +1 yıl
@santamarina
family ajansa 100tl para vermiştim toplamda 40' a yakın fotoğrafımı çekildi ne bundan onlar zengin oldu ne de ben fakirledim üstüne katıldığım projeden para aldım 2 tane reklam işlerinde bulundum hatta son gittiğim İstanbullu Gelin kayıt yaptıralıda da 2ay oldu cokta memnunum teşekkürler Family ajans. - +1 yıl
Görüşmeye gittikten sonra çekim olacağını söylediler bende biraz tereddütte kalmıştım çekimden sonra arayacaklarını söylediler kısa sürede dönüş yapıldı Kehribar ve İstanbullu Gelinin bir çok bölümünde yer aldım çok güzel bir tecrübe oldu banada güvenebildiğim ve sonuç alabildğim tek ajans oldu hala üyeliğim devam ediyor çok memnunum :)
Benide çağırmışlardı o zaman 50 tl idi ama ben gitmedim . imc ve aypi ajansları daha kaliteli ve profesyonel family ajansa göre.
00 Yorumlabende bugün gittim ajansa ankaradaki şubeye 1 sene sonra istediğin ajansa gidebilirsin diye yazıyordu bizimle sözleşme yaptıysanız 1 sene hiçbir ajansla çalışamazsınız diyordu
01 Yorumla
+1 yılfotoğraf çekimi için ücret alınmaz ve o ajans tam bir dolandırıcı dikkatli ol
04 Yorumla- +1 yıl
+1 yılArkadasim gidiyor ayda bir kez çekimlere cagiriyorlarmis
03 Yorumla- +1 yıl
@pamuk611 Üçretler yapım Şirketleri Tarafından takdim edilir daha sonra zaten muhasebe yoluyla sizlere hesap numaranızdan aktarılım yapalır bana oyke dediler ben aldım cünkü üçretimi Arka sokaklar ikinizide sevdim ve istanbullu gelin projesinde yer aldım ben cok memnunum tesekkurler family ajans
İyi güzel bir ajans figuran olarak baslarsın ama çok yorarlar söyleyim ^^
01 Yorumla
+1 yılFamilya ajansa başvurduğum için şanslıyım dün üye oldum bugün beni aradılar hemen ajansta ise başladım teşekkürler family
00 YorumlaFamily ajansa bende uyeyim cok kaliteli ve duzenli bir ajans paralar su tarihte yatıcak dediği anda yatıyo family ajansa çok teşekkür ederim 😊
00 YorumlaBende family ajansa oylesine basvurmustum bikaç gün önce. Bugün mesaj geldi onaylanmistir diye. Napicam bundan sonra :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ajansa gidip görüşmeye giriyorsun. Uygun olan projelerde seni görmek istiyorlar kesinlikle git ben gittim yaklaşık 8 aydır sürekli diyalog ve güzel rollerde oynadim. Teşekkürler Family ajansa
Bende bir dizilerin gittim, parayı martın 15 den sonra verilecek denildi, hala ödeme yapılmadı,
02 Yorumla- +1 yıl
Ödeme konusunda ben hiçbir sorun yaşamadım arkadaşlar tavsiye edermisiniz derseniz evet ederim çünkü patron işçi ilişkisi yok. Arkadaş dost gibi ortamı var sadece bu yönden bile tercih edilecektir.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılBoşver bu işleri bence..
00 Yorumla
+1 yılGitme.
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar