Sevgilimle bu yaz olur mu?

Sevgilim 34 ben 30 yaşındayım ilişkimiz başlayalı yaklaşık 11 ay falan oldu ciddi ilişki niyetiyle başladık hatta ben başta niyeti var mı yok mu diye yokladım o da tabii ki iki günlük bir şey değil ama yol bizi buna götürecek ben bu karara birlikte gidelim isterim dedi benden önce ayrıl barış olan beş yıllık bir ilişkisi olmuş en son nişanlanmışlar ama nişan atmışlar kızın Sinirinden dolayı tam emin olamamış zaten ondan ilk sevgilisiymiş şimdi her konuşmasında benimle ilgili gelecek planları var ev konusu olsun iş konusu araba konusu olsun hep kendisi açıyor yılbaşı günü 2026 hedefler listesi çıkardık o hedeflerde beraber kamp yapma yurt dışı tatilleri yapma hedefleri koyduk ve bunların da evlenmeden olmayacağını biliyor ben ona zaten bu yazı sensiz geçiremem demiştim o da tam net bir şey söylemiyor çünkü eski ilişkisinde bunun baskısını çok hissetmiş o yüzden zaten yol bizi buraya getiriyor dile getirdiğimiz zaman sanki olmayacak gibi hissediyorum diyor çok zorlaşıyor bu arada uzak mesafelerdeyiz hatta sizce bu yaza evlilik olur mu?
Sevgilimle bu yaz olur mu?