Peki siz yaz aşkı yapacak mısınız?

Maşallah. Senin bı zaman kadar bu yaşına rağmen sende 4 mevsim 4 aşk. Kaç aşk değiştirdin? Sorunun cevabına gelince. Yok yapmayacağım. Çorap değiştirir gibi tövbe tövbe
Merhaba,
Yaz aşkı pek bana göre değil sanırım. Yani gençlik dönemlerim belki olabilirdi fakat artık yaşlandık. Evlenmek gerekiyor sanırım :D
Cevap
47Cevap
Hayır, geçici aşklar benlik değil.
Normal aşkı buldukta yaz aşkı kaldı
Ben yaz aşkı yapmakla kalmayacağım, hepsini bir albümde toplayıp; yaz koleksiyonu yapacağım. 🤣🤣
Aşkın yazı kışı olmaz en ummadığın anda gelen sevgidir aşk
Ne saçma bişey yaz aşkı, kış aşkı gibi şeyler, alenen zinaya kılıf uydurulmuş adına da aşk denmiş 🙄🙄🙄
Sırf yaz aşkı diye bakmam ben uzun süreli birliktelik ten yanayım 😊
İlkbahar!
Kış!
Sonbahar!
Yaz!
Olay bundan ibaretse söyleyeceklerim bu kadar :D
Hımmmm o zaman karşılaşmayalım dizi film olur😁😁😁
Mevsim ya da dönem ismi verip kısıtlamayı sevmiyorum :)
dönemsel şeyler den ziyade her dönemde şey olanları seviyorum
Hayır, aşkın mevsimi olmaz demişler. Çok da doğru demişler.
Hayır yapmayacağım bu işlerden uzak yaşıyorum kimseyi istemiyorum.
Tatile gidemesem de, ilk aşk hayatıma bu yaz başlamak istiyorum.
Bizim aşkımız mevsimlik değil efendim.. Ömürlük olur inşallah..
Ben yaz kış beraber olacağım bir aşk istiyorum ama yok maalesef 🥺🥺
Kışın buz gibi soğuğunda yapmadım, yazın bu dayanılmaz sıcağında hayatta yapmam.
o genişlik bende yok soryy :D nasıl biriysem öyle birini isterim yanıma
Yook be ne arar bizde aşk yaa :D bana da birini ayarlarsan gelirim ama :D
Ben ayarlarım sana abi merak etme👍🏻
@Karamelaaaa Tamamdır karamelomm :D
Orosspu seni her aklima geldiginde boyle rahatsiz edicem cunku beni sikinne takmiyorsun verseydin banada o zaman rahatsiz etmezdim yaz aski yapmak ta yok duydun mu beni reddediyosan herkesi reddedeceksin senin o gottunu bi sikkerim varya ciyaklatirim seni bana niye vermiyorsun mk bana da ver herkese veriyorsun beni mahrum birakiyorsun
İlkten umit veriyor takip ediyor sonra tekmeyi koyuyor sikklemiyor orosspuya bak milletle anal yapalim diye sözlesip gerceklestirmeyi biliyon ama orpsspuu benimle de yapsanaa ya da kimseyle yapma
Hevesimi niye kursagimda birakiyon orossspuuu milletle yapalim diyon yapiyon ama niye onlari da yari yolda birakmiyon surtukkk
Sana sinir oldugum kadar verdigin erkeklere de sinir oluyorum o babanin adindaki orosspu cocuguna da sinir oluyorum onu arzuluyorsun veriyorsun beni arzulamiyorsun vermiyorsun kasar hayallerimi millete yasatiyorsun keske öldursem verdigin butun erkekleri
Millete orospuu tarafini arzularini gosteriyorsun beni umursamiyorsun neden mk bana da arzularini goster
Millete yuruyorsun sulaniyorsun ben seks konusu acmistim goruldu atmistin niyetin baska demistin uyanik orosspu seni
Ben seni istiyorum baskasina veriyorsun beni sikine takmiyorsun yokmusum gibi davraniyorsun surtukk tip boy vucut her sey var yine de istemiyorsun mk ben sana daha ne diyim mk
Ben seni sevmiyorum sadece sikkmek istiyorum
Beni baska kizlara postaliyosunuz hep mk sen erkeklere seninle opusurdum gel cocuk yapalim diyorsun sulaniyorsun kalltakk bir de onume gelene vermiyom diyosun onume gelen yakisikliya veriyom desene mk bende yakisikliyim niye bakmiyon mk
Bakire temiz aile kizi olsan herkesi reddetsen bi sey demem ama sadece beni reddediyon mk
Seni tecavuz etmek istemiyom sende iste istiyorum ama istemiyorsun tipsiz kisa boylu olsam istememeni anlardim ama degilim gerci sen kisa boylu 1.60 erkekle bile olmussun mk ben 182 beyaz tenli fitim yuzume bakmiyorsun inat yapiyorsun sanki mk
cadı o kızlara mahsus burada sevgii arıyorumde 10 bin garantin var birde ben yzayım sıfırın altında 10bin olur benimki deniyelimm beraber yani kızlar her zaman şanslısınız
Bebeğim az yavaş olsan mı acaba fhdhd
Ohh hyr
Seninle yaparız.. 3 ay çıkmayız yataktan 😬
Hahhhaha
Terbiyesizler 😈
Yapılır ama yaz aşkı için çok seçici oluyorum şahsen. En iyisi olsun tarzı hahahaja
Bul birini de yapak hahaha
doktor hastanın ayağına gelirmiş buldun işte
Bende istiyorum yaz aski
Kışın napıyorsun uzun sezon aşklara devam mı
Hayır
siparişi verdim gel al servis üzerinden
Mevsimlik işçi gibi o ne öyle ya 🤦🏼♂️
Tatilde denk gelirse neden olmasın.
Hayır, aşksız yaz tercihim.
Sana benzemişler sanırım
Ortada güzel bir şey göremedim ben.
Çoook eskilerde kaldı yaz aşkları
evli olmasam ben de aynı olurdum helal olsun :)
Ona aşk demeyelim bence :)
satın alınıyo mu ki?
:)
Siparişle aşk oluyor mu?
tatile çıkabilirsem yapacağım ilk günden:)
hayat herkese mucizelerle banada belalarla geliyor
Sonra kış dizisi konusu olmada
tabiki iyi geliyor enerji ve zevk dolu
Hayırş
Olursa neden olmasin
Buldum bile. 😂
yaz aşkıda neymiş ben hayatımın aşkını yapmışım
Bulsak yapacaz
Hayır.
hayır
Tatile gitmiyom knks
Kışı yok ki yazı olsun