Bekle eşeğim yaz gelsin?

Benim derdim biraz değişik 25 yaşındayım ve üniversite okuyorum okulu 2 yıl uzattım seneye de derslerim var normalde geçen sene bitmesi gerekiyodu ama bölümümü sevmiyorum ben sevmedikçe de derslerden kalıyorum. 5 yıllık da ilişkim var okul uzadıkça ilişkide uzadı. Sevgilimi çok seviyorum aileler biliyo ama ortada ne nişan ne evlilik var bu durumdan sıkıldım. Benimle üniversiteye başlayanların çocuğu oldu ben hala 5 yıllık ilişki yaşıyorum ve daha parmağımda bir yüzük yok. Seneye ikimizinde okulu bitecek işe girilecek ki yuva kuralım ölme eşeğim yaz gelsin.. Artık Whatsapp profilleri iki kişi değil üç kişi oldu çocuklu fotolar koyuyo herkes. Darısı senin başına denmesinden de sıkıldım. Özellikle çocuklu olan arkadaşlarımın bekarlığın tadını çıkar demelerinden de sıkıldım. Sevgilim de nefret ediyo bu durumdan birbirimizi çok seviyoruz ama okul bitmiyo iş için kpss şart cepte ev alacak eşya alacak para yok düğün için belli bir yatırımımız yok iki tarafında, maddiyat da yok. Kafayı yemek üzereyim çok mutsuzum bu durumu nasıl aşmalıyım?
Bekle eşeğim yaz gelsin?